Scary monsters and nice sprites


Everyday is a friday

Fredag som alltid på fredagar. Har haft hela 2 lektioner idag, kan man vara mer trött och utbränd!

Glömde blogga om träningen igår, så här kommer en kort sammanfattning.

* A1 stakning 70 min + 5 impulser, kändes ganska bra. Men onsdagens gympass låg kvar i armarna.

* Pinings med Zacke och Julius, man blev rejält svettig. spelade 60 min aktivt 30 min.

* Gym väldigt mycket armar. Chins, dips, bänk, bålövningar. Tid 45 min. + avslutades med bedminton och lite pinings.


Fast idag är det vila och massage när jag kommer hem. Kan behövas på mina ben..

Ska ta skidfoto klockan 1300, blir svart tema. Svarta tights och underställs tröja. Vi kom inte på något speciellt bra, men vi bestämde oss för att skulle ungefär se likadana ut.

Rise your weapon



Vältränad, glad och på topp!

Sjukt tråkigt

Stötte på en artikel nyss, om en sälsynt röd-brun sälunge. Och det som var tråkigt är att den blir inte matad och bortstött av sin mamma eftersom att den ser ut på ett annat sätt.

Ungefär som rasism fast inom djurvärlden, ser du ut på ett annat sätt ska du inte få vara med. Vi har ju länge vetat att vi människor har varit så väldigt länge. Inte alla, men det har alltid funnits.. Men att det var samma sak för djur också hade jag lite svårt att tro. 

De svagaste kanske inte alltid överlever för att det inte finns nog med mat, men det är ju naturens gång.

Tyckte att den var gulligare än de andra!



Mobbing!!

Set fire to


resultat!

Då var testet klart, är ganska nöjd med resultatet. Skulle ha velat sprungit 4 sekunder snabbare på sista 1000. Vädret var ju självklart regn och var bara bita ihop och hålla käften. Tror inte att det påverkade särskillt mycket!

Hade ganska stora problem med pulsklockorna, den visade allt mellan 98 och 170 när jag skulle springa på 145 och 155. Sen blev den lite bättre när man sprang snabbare, de vet man inte riktigt. Kan ju endå ha legat 10 slag fel, för fick slita riktigt mycket för att komma upp i 185.

Sprang näst sista på 3,13, och lyckades pressa 10 sekunder till på maxningen (3,03). Hade gärna sprungit 4 ynka sekunder snabbare.

Kommer bli kul att se hur kurvan ser ut denna gång. Puls kontra fart (m/s), laktat kontra puls, laktat kontra fart (m/s) mm.



Får se om det blir någon träning i eftermiddag, i sånna fall blir det gymmet. Tror jag ska vila imorgon, eller eventuellt köra klassiskt A1. Beror hur kroppen känns då, fast som det ser ut blir det vila.

Ner på skolan för lunch, man kan ju hoppas att de har lyckats bra med maten idag!



Ones apon a time not long ago, when people were still living in the northen zone!


Laktattester

Ska göra laktattester nere på Älvåkra international. Får se om knät håller då, efter gårdagens pass så har jag haft lite ont. Känns faktiskt jävligt dumt att göra testet. Men vill gärna se hur jag ligger till i träningen.

Men någon har sagt "När man inte vet vilket ben man ska halta på, då kan man lägga ner!"

Imorgon när jag vaknade så var det sol och fint väder ute. Fast självklart så ska de dåliga vädret dra in i göra allt grått och trist.



running

Okej, ännu en dag med taskigt väder. Finns inget man kan göra åt saken, gilla läget och hoppas på bättre väder.

Idag vaknade jag ganska sent, åt frukost sen tillbaka till sängen för att sova 1 h till.

Skol lunchen idag var faktiskt ganska bra, var bättre än förväntat. Kanske håller de på att lära sig laga mat.

Skickade också iväg ett paket till Märsta, och gjorde ett ärende på banken.

Dagens träning blev delar av viktors varv. Sprang för de mest själv, då jag ville hålla ett lite högre A1 tempo än de andra. Men efter ca 1,30 så började knät kännas, så fick avbryta och korta av varvet lite. Blev i alla fall 2,15 träning.

Kan sammanfatta dagens träning.

Bra löpning, ont i knät, ont i hälsenan, kände av halsen lite, fick se delar av Älvsbyn som jag inte hade sett förr.

Taggar för tacomiddag !

Life is simple

I close my eyes and imagine I’m home,
I miss the days, when, life was simple,
But if I never tried to follow that rainbow,
In search of the pot of gold.







Thai Fight Extreme Defence


Cykelcrash

I do what I do! Skolan känns mest som att den bara flyter mellan fingarna, har svårt att ta den seriöst då mitt schema är ett skämt. Kanske hatar för mycket, men vill ha fler laktioner. Låter kanske dumt, man vill ju inte ha för få lektioner.


I do what I do! Skolan känns mest som att den bara flyter mellan fingarna, har svårt att ta den seriöst då mitt schema är ett skämt. Kanske hatar för mycket, men vill ha fler laktioner. Låter kanske dumt, man vill ju inte ha för få lektioner.

Jobbar vidare i alla fall. Blev en massa kopplingar med krestar idag, säger 74LS32 er något? Gjorde inte det inte för mig heller, men om jag inte mistar mig så är det en OR-krets. Hade en programerings lektion, det senaste programmet är ett som räknar om antal dagar till år, månader, veckor och dagar. Kanske inte låter så svårt, kan lova er att det inte är så lätt.

Lunchen får en 2 av 10 idag, moset var bra men korven hade ded verkligen misslyckats med... Går inte säga att det var gott. Tur att 2 fikat och middagen räddade dagen. Burgare till middag var inte helt fel, får gärna vara det några fler gånger.

Sen for jag och Joar ut på ett cykelpass, var inte så mörkt när vi började. Klassiskt misstag, för det blir mörkt väldigt fort nu. Körde en del teknisk stig i början, sen mycket grus väg uppför, utför och det var väldigt blött vissa delar. Kroppen svarade riktigt bra, kände inget speciellt av halsen eller liknande. Så hoppas att jag är snart helt tillbaka och kan träna 100%. Blev bara 1,50. var sugen på att köra ett bra tag till. fast vi var ju tvugna att hinna till måndagsfikat. Men 400 meter innan asfaltsvägen hem så drar Joar en ganska bra crash.

Han körde ner i ett vattendike på grusvägen, fick kast med cykeln och crashen var ett faktum. Blev inte så farligt, men lite mindre blod, lite vint framfälg och punka på framdäcket så fortsatte vi hem. Blev att stanna hos Emil och låna ett däck och fälg så vi kunde cykla hem. Så såren kunde tvättas! Blev i alla fall ett bra pass, men lite tråkig avslutning.

Blev en väldigt snabb dusch för att hinna till måndagsfikat. Var väldigt trevligt att de flesta killar hade skjorta på sig pga "Skjortmåndag". Var varmchoklad och kladdkaka som bjöds på. Är tyvärr inget jätte fan av just kladdkaka, men chokladen var mycket bra.
Sitter och funderar om det är värt och köpa ett par Oakley brillor. De är ju väldigt snygga, men behöver jag dem!? Ska överlägga om jag behöver nya brillor eller annan skidutrustning.

Kanske har glömt att berätta det här, men har köpt en ny vinterjacka. Är mer än nöjd med den, en jacka som jag har funderat på att köpa sen förra vintern. Om ni är intresserad hur den ser googla "Oakley corked".

Ska kolla era bloggar, forum och mailen. Sen ska jag sova!

Go Natt!

Skola

Då är jag nästan frisk, fortfarande lite småsjuk. Men ska börja träna denna vecka i alla fall.

Sprang med pappa och hunden igår, lugna 50 minuter A1. Kände inte av något speciellt i halsen, så hoppas att det är lugnt att träna.

For med Almkvist till byn, var vi och 8 random brudar.. Frågan är ju vars var alla andra?


It's friday...

God morgon! Som alla andra fredagar så är det skjortfredag idag. Ska ha 2 hela lektioner idag, väldigt jobbigt. Någon som vill byta schema med mig?

Åker inte på skol SM pga att man är sjuk. Ställer också in ultralång nästa helg.. Här hade man tre sm helger i rad, misslyckas första (springer bra på stafetten) sen blir man sjuk till de andra två!

Drar hem istället för att se om jag kan bli frisk där.

Nej snabbduch sen skola, peace!


Called out


Om du har tråkigt och tycker om skidor!


Cykel

Team Berserk from Berserk on Vimeo.


regn, regn, regn osv..

Hejsan. hur är livet? Jodå, det rullar på. Lite sjuk fortfarande! (Har jag blivit störd och pratar med mig själv?) Kanske håller på att bli det nu, har nu hela 3 sjukdagar detta år.. Det enda jag har tränat denna vecka är 20 min cykling (inomhus) och 10 min styrka!

Blir inte bättre eller sämre. Har hamnat i något dödläge, får se hur det blir med den "nya" sängen. Har lagt dit en till madrass i sängen, pga den är så förbannat hård.. Mina 65 kg gör inte så mycket skillnad på fjädrarna.

Idag var jag på Kanis och hjälpte Elin tillsammans med Agnes. Vi startade och tog i mål de som orienterade i dagens downhill orientering. Vädret var med oss, NOT! Idag vi 16 så hade det på 12 h regnat ca 50 mm regn. Var kommer det ifrån? Piteå hade fått 20 mm, och det är ca 5 mils skillnad.

Var e solen!?


Lite bilder

Bästa vädret på länge... eller!?! NEJ det är åt *******!


Flygplanet påväg ner till Göteborg och fiasko SM medel..


Sommarens sista soldag!


Väldigtrandom.se

Sjuk!?

Har blivit mycket bättre, men ska nog ändå ta det lugnt. Känns inte så kul att dra ut i regn ét och träna. Kanske kör ett lätt spinning pass med lite styrka.

Har glömt bort när jag avr sjuk senast. Får hoppas att det bara blir en sjukdag i träningsdagboken. Hade ju varit det optimala.

Måndags fikat igår får en 4:a i betyg. 5 hade det fått om de hade lyckats helt med brödet. Fast var gott bröd med Chokladbollar.

Ny musik


The Good life

Welcome

Dagen har varit ganska bra. Vaknade dock med lite ont i halsen... kändes lite surt med tanke på hur formen är! Får verkligen hoppas det är bättre imorgon. Kanske för att jag sover halvdåligt, har inga problem och somna. Och går inte och lägger mig försent heller mellan 10-12. Vill sova till 08,00 men vaknar alltid runt 06,00. Sen är det 20-30 sömn, sen vaknar jag igen. Vet inte riktigt vad det är, Men om det fortsätter så måste jag göra något åt det!

Skolan var i alla fall lugn, 3 lektioner, pasta till lunch, Fotograferat fotbolls matchen (se det tidigare inlägget)
Dunkar lite Kanye West. Passar bra på kvällskvisten nu. Jag och Alm har fått våra mössor från JY, är väldigt nöjd med dem.


Skid vs Skol IF

Dagen vi alla har gått och väntat sen skolan startade. Den prestigefyllda mtachen mellan Skol IF och Skidlinjen. Båda lagen ställde upp med bra lag. 

Spelat skedde mest på mitten av planen, bollen gick fram och tillbaka vädigt mycket. Kändes som att vi hade ett övertag men fick aldrig några bra avslut på mål. Skol IF körde på få men bra avslut, vilket gav resultat i 0-2 efter första halvlek.


Men vi gav inte upp för det. En massa Pepptalk innan andra halvlek gjorde laget bra, de gick ut och spelade en mycket mer offensiv fotboll. Tror också att våran kondition spelade roll, när de andra började göra dumma passnignar mm. Så fortsatte vi att ha fokus på spelat vilket gjorde att fick mycket fler målchanser.

MVP Martin B stod i målet första halvlek, men i en bit in i andra byttes in på planen. Han visade att han var taggad till 110%. Knockade ner en motståndare (inte med mening). Han ledde vägen till att vi gick upp ännu mer. Vi fick till ett bättre spel, mer passningar i närheten av målområdet.

Vårat förbättrade spel resulterade i 2 ganska snabba mål. Vi fórtsatte att ha tryck mot målet, men tiden rann ut och det slutade 2-2. Ett resultat som inte riktigt säger hur matchen var. Om man ser till antal skott på mål kontra antal gjorda mål så vinner vi det ganska stort. Tror att om vi hade spelat 5-10 minuter till så hade vi nog lyckats fått i ett mål till.


Fler bilder : )



Peace Out: Ulkan

SM stafett

I söndags avgjordes den prestigefyllda SM stafetten. Vi hade en 22:a placering från förra året i Umeå. Så vi siktade på att vara topp 15, för motståndar lagen hade många bra löpare på sina sträckor.

Laguppställningen var Jonas Larsson, Gunnar Holmgren och Jag på sista.


Larsson öppnade hårt till startpunkten, men fick ett bra utgångsplacering ut i skogen. Han kommer in till varvningen i första klungan. Tappar tyvärr lite efter varvningen, då han hade en lite längre bana än de andra.

Växlar ut Gunnar ca 3 minuter efter ledande Stora Tuna. Tuna gjorde nog ett av sina bästa stafett lopp på länge. Krossade allt motsånd på andra sträckan med 3 minuter. Så Gunnar tappar lite, men ligger med bra.

Springer ut som den 18:e löpare på sträcka 3. Kommer in i ett bra flyt med kartan, kompassen, löpning och framförhållningen. Plockar 3 placeringar fram till varvningen. Skogen var blöt, alla myrar uppsprungna och djupa. Bommar väldigt lite ca 45 sek. Lyckas också ta ett lerbad i en stor bäck som jag skulle över..

Springer om en konkurent vid näst sista kontrollen. Drar ifrån och håller den placeringen. Vi slutar på en 11:e plats. Alla var väldigt nöjda med sina insatser, men vi vill ju självklart förbättra våran placering i nästa års Sm stafett.


SM medel

Verkar som jag har glömt bort hur man orienterar... Har bommat sprungit som en vilsen H12, ingen framförhållning, dålig kartkontakt mm.

Inget som stämde detta SM, men ska försöka lägga detta bakom mig. Se framåt och göra ett mycket bättre skol SM nästa helg istället.

Slutade 25:a. 13:05 efter. uppskattad boomtid 10 min...

Tider

Rackberget

Dagens orienterings träning (A3) gick ut på att köra kontrollplock i snabbt tempo i väldigt detaljerad terräng. Vi körde ett kval på 1,6 km, Och en Final på 2,7 km.

Först var det uppvärmning i form av rask promenad upp på rackberget. För er som inte har varit där så är det ganska brant och mycket uppför.

Kvalet gick riktigt bra, sparng 80 meter för långt från sträcket. Dock svårt att lita 100% på gps klockan. Skalan är 7500 och ekvedistans på 5 m.


Som ni ser på kartan så gick kontrolltagningarna bra. Kände mig stark i löpningen.


Finalen gick dock sämre. Tror jag hade en lite stor egoboost innan. (Det är ju fär lätt, inte kan jag bomma) Redan mot ettan kände jag i efterhand att det var sämre fokus.


1-6 är inte så mycket att säga om. Bra riktning och läsa av vad man passerar. Mot 7:an fick jag inte gulfläckarna att stämma med höjderna. la bort 45-60 sekunder där. Sen började småbommarna, gled förbi kontrollerna. var 2 meter ifrån mm.

Sammanfattning: En bra träning som man borde göra om, räcker att man flyttar kontrollerna lite och banan blir nästan lika svår igen. Blev ett bra tempopass på kartan. Fick verkligen arbeta med kartan och kompassen för att lyckas.

Får hoppas att man kan hålla samma hastighet på SM. Orienteringen blir inte lika intensiv, men svårighetsgraden är densamma.

4AM Monday


Landsvägscykling

Dagen började med att man startade en tvättmaskin innan frukosten. Fann en 4 dagar gamal fil... (mysigt) sen hade någon ställt fram en GRÄDDfil !?! Hur gick tankarna då.. Blev yugourt istället.

For ut med Alm aka Andreas på att cykelpass. Körde ganska lugnt i början, ökade lite efter halva passet. Blev ca 3 mil på 1,15. Som jag sa var det som ett "feel good" pass.

regnet kom och förstörde lite av kvaliten på passet. bara bita ihop och köra ändå.

Nu väntar orienterings a3 på rackberget. håller på ladda gps klockan nu (eftersom jag fick ett mail med stora bokstäver)!

Måndag

Heeeeei! Måndag igen = skola, plugg, träning, chilli'N mm.

Idag hade jag 3 lektioner. Väldigt jobbigt, eller så inte. Funderar om man ska börja plocka till flera kurser... Det är faktiskt lite tråkigt att knappt ha någon skola. Ska antingen vara ganska mycket skola, eller ingen skola alls.

Träning körde 30 min a1 löpning när de andra körde 3000 meter. Var någon som hade sagt att jag inte fick springa... Körde 1,10 stakning med Larsson/ Olsson efter maten istället.

bilder från tränings tävlingen!

Herr segraren Julius sa att han hade känts sig bra först km, men tappade lite fart under de andra 2.


Bike check

Såhär ser cykeln ut för tillfället. Hade varit kung med att skicka bakdämparen på service och byta framdämparen. Men den duger fint som den är nu. Ska ändå inte tävlingscykla med den.



Allt glänser nu (y)!

A3

Idag har jag kört två pass. Första kan man inte riktigt kalla ett pass. Men blev 30 minuter aktiv cykling då jag lappade/ märkte ut de sista kontrollerna inför ungdomscupen den 17:e.

Körde sen ett A3 pass med Alm och Lundholm. Lagom lång uppvärmning, innan vi körde 3*10 (3 min gånger 10 intervaller). Väldigt bra pass där jag var den som drog mest. Var nog en bra hare åt de andra.

Vädret var ju också på våran sida, solen började skina. Kunde inte bli mycket bättre.

Först körde vi 4 intervaller på Porsön, på alla olika ställen. Sen blev det 3 på Björx och 3 på ormberget. Synd att jag inte körde med Garmin klockan... (har lånat ut laddareen till en viss person!!!)

Total tid: 2h
total A3 tid: 32 min

Och tror vi inte Lundholm styr bullar efter passet?! Jo självklart :D Kommer komma en random bild på när vi schteker i solen !

Fly Fresh!

All my friends !

riktig sommar låt!


Granlunken

Vi spolar tillbaka lite!

Torsdag, 2 lektioner, folket kom hem från ammarnäs, Zacke T blev 18 år, blev ett tårtkalas i Ugglan1, jag provade cykeln efter att jag bytt drev, kasset, bakväxel, höljen, vajrar. Den går riktigt fint nu.

fredag, inte så mycket och säga. Åkte hem 13,30. For förbi trafikverket, tog körkortsbilder. Droppar väll körkortet ner i brevlådan nästa fredag. Hunden blev glad som vanligt och se mig :)

Idag! Åkte upp till "The snake moutain" för att springa Granlunken 10 km. lite drygt med start 13,30... man hinner ju bli hungrig efter frukosten! jaja nog mycket skitsnack.

Värmde upp i vanlig ordning. vädret var 15 grader lätt regn. perfekt löptemperatur. Starten gick och ingen ville vara uppe och dra... jaha fick jag göra det själv i 3,7 km. Hade dragit ut fältet ordentligt redan efter 1,5 km. Då var det bara en som hade rygg på mig.

La mig i rygg på han, för att man började bli ganska sliten. Men höll mig kvar i rygg fram till sista backen då jag ryckte och vann 10 km klassen.

tid: 36:14
Snitt: ca 3:37
Betyg: 7 (tiden är jag nöjd med, men kroppen var inte på tå)

ett sånt här kvälls inlägg

Vad är det som händer igentligen? var det inte nyss jag började här på skidlinjen, och går nu mitt sista år. Allting har hänt så fort på sista tiden. (Bilderna ligger inte i ordning) (varning för långt inlägg)

Hunnit vara i Frankrike
Varit långt ner i östeuropa också (Rumänien)
i Norge på JVM
Rest till Tjeckien, sprungit sprint på en båt, cyklat till Tyskland, bussat genom Polen.
Fikat 1,2,3... (saknar den liggande åttan) gånger!
Vunnit JSM i skidorientering
Vunnit 10 junior DM guld (5 st 2010) (2 st senior DM guld stafett 2009,2010) (5 st 2011)
Vann BAMM 30 med Jonas Larsson
Skaffat hund, snällaste hunden någonsin!
Åkt ex antal långa kalla minibuss resor
Bakat lussebullar med Alm
Varit i fjällen och tränat, samt uppskattat att det finns lugna ställen man kan slappna av på
skaffat systemkamera, tagit många bilder med blandade teaman.
cyklat på rack- och hundberget
Hårda gympass nere i källaren
åkt skidor, även då det har varit brist på snö
Gjort flera tester (backtester, rulltester, VO2 tester)
Åkt skidor dag ut och dag in under vintern
Tillhör världens bästa tränings familj
Sprungit sprinter inomhus och utomhus
Haft Poolparty
Kört rullskidor både långt och kort, samt ramlat och offrat lite blod och hud ibland
Varit på USM (2009) bra gäng och glada miner
Nallo får avsluta detta inlägg. Känns som att jag saknar bilder från läger och andra tillställningar.

Dagens träning

Tjenixen andra träningsdagboken. Är väldigt skönt att ha bloggen som backup när man har "glömt" att skriva träningsdagboken på ett par dagar. Men sen är det väll för att ni ska få läsa hur jag tränar, inte för att det är något 100% sätt att träna på. Finns delar som måste bli bättre.

Dagen började med ett ganska enkelt styrkepass. Först uppvärmning spinningcykel, det tar 2-4 minuter innan ämnesomsättningen sätter igång. Detta läste jag i en löptidning om en kemist som hade sprungit ett marathon. Hur då beskrev han sina upplevelser och hur man gör av med energin mm. Blev i alla fall 30 min med bänk, chins, mage, rygg mm

Andra passet blev löpning med KE. Vi körde spring 17 + lite extra. Vi sprang både upp på Kanis och Lill Kanis topparna. Härligt pass i lätt duggregn, så man klarade sig bra utan jacka. Självklart kör man principen "inget vatten på långpassen!" Blev i alla fall en bra runda på 1,55. Benen var i alla fall nöjda.

Ett paket till mig !

Idag kom då mitt paket från CC (Cyclecomponents) Var snabbt och hämtade ut det för att kunna börja meka ihop cykeln.

Vad finns inuti?
massa delar
Drev-Deore
Kasset-Sram
bakväxel-Deore Shadow
Växlehölje 7,8 m
vattenflaskor- High5 750 ml, Rynolds 500 ml

ten fingers


Keep on walking

Hejhejhejhej! fortfarande tisdag, inte gjort något vettigt idag. Förutom att träna! Har fått besked om att ett paket är påväg till mig, ett paket som man har längtat efter. kan visa det jag beställt när det kommer.

Träningen idag blev A1 klassiskt på förmiddagen. och nu efter middagen körde jag ett A1 skate pass. Börjar kännas bättre, både att man har 3:or och att armarna börjar vänja sig att jobba igen.

Imorgon blir det nog lätt gym på morgonen. Sen spring 17 med KE.

Tisdag.

Kass morgon, hade svårt att sova. Vaknade var 30:e minut från 06.00. Lite jobbigt, kanske inte skulle sova mer (eller inte behövde). Upp äta frukost, samma sak varje morgon. Har blivit en vana.

Har varit ute och tränat rullskidor klassiskt, gick ganska bra. Märks att man har lagt mer tid på löpning och cykling under sommaren. Märktes på backtestet, staktestet och benskaten. Vilka gick bäst? Joo de där man fick använda benen.

Blir att fortsätta med löpningen, försöka få in fler teknik pass (orientering). Får be Sture om lite Oqad filer så att man kan mixa lite själv. Eller så skickar jag något förslag på mailen. Måste också komma igång med överkropps arbetet, genom stakning och styrketräning.

Blev sköna 1,35 i lätt regn. Körde först Kanis, ut mot Hällan, in till Byn och några varv runt kyrkan.


Försök sjunga med, går lite för fort!

Nightsession

Kunde inte somna vid 11, så drog ut och fotade lite istället. Saknade dock stativet, men blev ändå ganska nöjd med bilderna.


Vad gör vi? Nu kör vi!

YEEEI, då har vi fixat körtkortet. Skön lättnad att äntligen få köra bil, tankar om att köpa bil kommer väll snart. Tycker själv att jag fick en lätt uppkörning, fast körde nästan i hela Älvsbyn. Så fick ju med alla delar i alla fall. Och trafiksvårigheterna var en 1:a och 2:a.

Kontrollanten var sjukt chill, snackade om allt möjligt. Var nästan skönare än en körlektion. Efter 30 min så får jag göra en fri parkering på Polar. (det finns gott om utrymme där).

Träning: Körde A1 löpning 65 min, lite på eljusspåren, sen baksidan på lill kanis. Kändes inget speciellt i kroppen. Blev också ett pass i gymmet med Micke, bara bicepscurl !!! (eller inte)


Walking on air!

Taggade till för träning och hittade denna låt. En klar 5:a, och musikvideon passade perfekt till låten ^_^


Jadå!

Skönt, 1 av 2 saker avklarade idag. Värsta biten var ju när det kom upp ruta då man skulle rätta provet "Vill du verkligen göra det här?" (eller något i den stilen) hjärtklappning i 2 sekunder innan man tryckte på Ja. Lättnad :D


Nu lätt löpning 45-60 min. Ska bli skönt och tänka på något annat än körkortet!

Sen klockan 14.45 ska jag ut på vägen och visa att jag kan köra på ett moget sätt.

Rise Up


Dm sprint & natt

I lördags avgjordes de två sista dm tävlingarna för säsongen. Hade bara en sak i siktet under båda tävlingarna. 

Sprinten gick bra hela vägen. Dock ingen svår bana, så det vara bara springa på. Inga bommar, så vann tävlingen med 51 sekunder. TIDER

Kroppen kändes bra, så hem och ladda om för natten.

Var kul att vi startade och gick imål inne i arcushallen (väldigt coolt). Öppnade hårt och sparng bra hela vägen. Tog alla de korta sträckorna i början felfritt. La dock bort 2-3 minuter på den 10:e och 11:e kontrollen.  Mer tider

Nu är det bara medel SM, stafett SM och Ultralång SM som är kvar. Hoppas på att kunna springa alla, göra bra resultat och vara nöjd med orienteringen.

Nollning

Bilder från en utav nollningskvällarna!

Filmen får tala för sig själv!


Skidåkning


Frido Fredricsson - Season Recap 10/11 - Freeride

RSS 2.0