Sick!



Helt sjukt!


Massa snö!

har inte tid och skriva så mycket, men idag har det Snöat hela dagen :) kul det, för vi ska ha friluftsdag imorn :p

Men har varit ute och åkt skate idag, gick bra förutom på kronan där det var 10-15 cm nysnö i spåret :) pow pow!

Annars har det inte hänt så mycket, skottat snö, suttit inomhus, chillat och kollat lite på internet :)



Mat!


Vem är ni?

Vilken smiley är ni?

I'm nr:4!


Tom Wallisch - Get Lucky!



Njut!


Helg!

Jaha, helg igen... Men finns inte så mycket att göra när det är kallt ute! Har varit och lämnat in mina Skid-O skidor på slipning :) får hoppas att de blir bra! Men det finns inte så mycket man kan göra åt dem! :p Efter det for vi ner på stan ett tag, kollade på lite jackor åt min syster! Men hon går inte att handla med D:

Ung och dum* haha nee ska inte säga så, men sen åkte vi det nya djuret i stadsparken :D det gick fort!! Inget att rekomendera :p Sen bar det hem, och där har jag jobbat med att sortera, slänga och sätta in kartor i pärmar! Ett riktigt jobb, men det blir ju bara en gång per år!

Men sitter och kollar på avsnitt 17 på Prison Break :p Har fastnat för den serien nu! Men den är nice! Ska väll jobba vidare på något skolarbete, Och sen blir det att lira lite med GBN!



Lule!

Tillbaka i Luleå, skönt men kallt :p haha men man kan ju inte få allt, som jag brukar säga! Men träffade en från förra klassen, kul och träffa någon som man har gått med ;) Just nu är det Prison Break, sista avsnittet på cd 2!

Men efter de är klart ska jag väl äta, socialicera med familjen :)



Nice Pic!


Karta från Östersund!




Bättre sent en aldrig!


God morgon!

Skön morgon efter 8,5 timmars sömn, riktigt mysigt! Men inte helt oväntat efter 5 avsnitt av Prison Break! Var riktigt bra, låg redan till sängs vid 19,00 :p

Men nu efter en god  frukost, så är det engelska på schemat... Kommer att vara kul, särskilt när vi ska få tillbaka våra prov! får se om det gick så bra som man hade hoppas (kanske inte) Men det är bara plugga mer D:

just nu är det Darren Styles - Flashlight som gäller!
Darren Styles – Flashlight

Ha en bra början på dagen!




Chillar!

Sitter just nu och bara tar det lungt, händer inte så mycket nu! Men har jobbat lite med Christopher Polhem!  En helt ok snubbe :p Men ser också på något "dåligt" program på tv4. Funderar på att gå i vila ist. Men varvar internet IGEN :) Men vad ska man göra, ganska kallt ute, fast det går ju att träna.

Lyssnar på Violent And Young, skön låt när man är ute, tex tränar eller bara är ute och går. Men Den passar bäst i slalombcaken :D

Ska väll gå och fika lite på Folkan nu, det är 2 fika, det blir väll lite te och kanske en kaka :p

X-Games Live!

Watch live streaming video from xgames at livestream.com

Tierd!

Trött, trött... klev upp tidigt idag för att hinna tvätta och hänga tvätten innan skolan :( kanske inte så smart, när man är så trött nu! Men tagga till och jobba bara! Idag kommer bli jobbig, bara en massa lektioner, inte som det brukade vara :P men det var gamla goda tider! Men nu är de förbi!

Får se vad som händer senare idag, men skriver väll några rader om det! Men idag blir det ett lungt löp pass, lite F-jogg ;) kommer bli skönt!



Har nästan slutat snöat nu!


Puder!

Nice, nice, nice... jag och VB har varit och hoppa i hoppen som vi byggde igår, sjukt nice :) satte någon 180, 360! Efter lite uppvärming satte jag några backflips och sen försökte jag på något nytt trick :p en flatspin eller något liknande! Är inte säker måste filma det, innan jag kan säga vad det är! :)

Fast det blev kallt när jag Bailade :) Men kommer bli kul imorn i slalom backen (: Men det kommer vara nice med 2-3 dm nypuder, så det blir inte så mycket hoppande imorn!

Får se vad som händer imorn ;)

Skid-O

Yeeah, det snöar sjukt mycket nu. Och det gör det fortfarande :) Kommer att bli najs i backen imorn!

Har varit ute och tränat skid-o, gick riktigt bra, fast gjorde några småbommar! Men sånt händer när det är mycket spår! :) Och Sture gasade på riktigt bra med skotern :p

Men nu ska jag och äta middag, får hoppas at tden e bra :D

Ha en bra dag! (:


Flashlight!

God morgon, idag är det riktigt bus väder ute :) Skulle vilja åka skidor nu :D hade ´ju varit sjukt kul!  Men sitter nu på Svalan igen, ska ha lunch om ett par timmar, ska väll plugga matte och göra lite annat jobb :)

Dunkas nu, JS nya spellista (Joar Svartholm) ;) bra musik, men jag hade redan hälften :) Men det gör inget! Blir kul och se om det blir någon skidO träning idag :p inte riktigt, man får köra genträning! bara puder!

Det verkar ju bara vara en massa skit i världen nu! hmm det verkar bli mer sånt, men Värre har det varit, och värre kommer det bli! (Pomoe)

Morgonen var mycket bra, sov från 11 till 7,30! Blir något liknande idag :)



Ha en mycket bra dag!


@ Svalan!

Jaha, sitter lite vid datorn, chillar lite! :) Men just nu är det lite spotify som gäller! Idag, har jag och VB gjort hopp ute på Folkan spåret : ) får prova dem till veckan! men annars händer det inte mycket, har besök av en från Gävle :) kul med en från mina "gamla" hemmatrakter. Hon funderar på att börja här. Kul att det blir fler!

Men har kollat på MM (mästarnas mästare) Sjöberg slog ut någon brud!

Funderar på att steka lite Oxpytt, hmm är hungrig. Men känner mig lite lat! vet inte hur det här ska sluta :p Men jobbar vidare på det!

Tränings schema!

Heej, jobbar på som vanligt. Är engelska på G. Har lite konstig mage efter den alltid lika goda skolmaten! helt kass som vanligt :/ så sjukt less på det! Funderar på att skippa lunchen på skolan och laga något själv!

men har fått ett trånings schema av sture inför UEM och SM helgen efter!

25

 

Skidpromenad

v 4

26

ti

 

Skidor  int AIII (K)

 

27

on

SkidO övning AII-AIII + AI

 

 

28

to

vila

 

 

29

fr

Skidor AI med fartlek

 

 

30

Race Haparanda (F) alt. egen "tävling" på Ormivaaara

 

 

31

Skidor AI  2.00 LSD (Looong Slow Distance)

 

 

1

Skidpromenad alt jogg

 

v 5

2

ti

 

Skidor int AIII (F)

 

3

on

SkidO övning AII-AIII + AI

 

 

4

to

Vila jogg

 

 

5

fr

SkidO övning AIII + AI

 

 

6

Skidor AI  2.00 LSD

 

 

7

Skidor AI med fartlek

Avresa Kallax Luleå övernattning på Arlanda

 

8

WC 3/JVM/UEM SkidO Rumänien

resa "vila" ev kvällsjogg

v 6

9

ti

Modelevent skidtester

 

 

10

on

Medeldistans

 

 

11

to

Långdistans

 

 

12

fr

vilodag/jogg

 

OS Vancouver 12-28/2

13

Sprint

 

 

14

Stafett

 

 

15

Hemresa

 

v 7

16

ti

 

Skidpromenad (K)/jogg

 

17

on

LSD

 

 

18

to

vila/resa

 

 

19

fr

SM/JSM Sprint Dalarna

 

 

20

SM/JSM stafett Dalarna

 

 

21

SM/JSM lång Dalarna

 

 

22

 

 

v 8

 Ser lovande ut! :D


Svårt att sova!

Gårdagen var riktigt kul, det blev en kort svenska lektion idag! (eller det var ju engelska) Men det är inte så stor skillnad. Men efter det var det ett riktigt gott Måndags fika :D Waller, Grabben och Håll vet hur man ska göra. Efter det blev det innebandy, Kul som ***, men det blev lite jobbigt när man kom in i en dålig rythm! :/

Men efter det blev det gym, och sen efter det hade jag sjukt svårt att somna, inte så bra och gymma 30 min före man ska sova :p men ska man bli något så måste man träna! :)

Ska ha fler lektioner nu, jobbar vidare på min satsning på UEM :D


Prov klart!

yeeiii, klar med provet nu, gick som jag trodde, ganska bra! Men det är det där med alla olika sorters grammatik :/ haha  ska väll inte klaga nu. Men det är en hel del! :p nu kan man lämna det bakom sig, och jobba mot nya prov!

Men har ca 1,50 till måndags fikat, hmm, funderar på att inte gå! kanske låter lite tråkig nu. Men det är ju bara e massa onödiga kalorier, inte för att jag ska behöva bry mig om det :p men skulle vilja fara ut och jogga eller något i den stilen! :)

Men lyssnar på lite rock klassikers på Spotify, funkar det också. Sen ska jag väll kolla lite på internet (Kanske kolla din blogg, om du har någon)  :) Annars blir det och kolla på freeide ;) 

 Låt! The Cribs – We Share The Same Skies
Dagens -: regn på träningen, eller var det "blöt" snö!
Dagens +: kände mig stark på träningen (men jag har ju inte tävlat :p)
Dagens ämne: Strecing (eller hur man stavar)



I'm trying to wash of the stains,
I'm trying not to think about the pain!
(från Itchy Daze-Monster)


Gunde!!!


Haha, hittade den här på min gamla Mp3! :D


Skola!

Matten klar för länge sen :) Men har fortfarnade lektioner kvar :)

Dagens skolmat, var Snabbmakaroner och Falukorv med exem (utslag lite här och där) :/ inte så nice! men jag har ju sagt att maten har väldigt låg kvalitet på den här skolan! Men nu är det *** dags och skriva ett argt mail till någon kummun snubbe!

Men jobbar med CAD nu, håller på att göra ett batteri i 3D :)

Träningen idag är tydligen Sprint träning (skate) kommer bli sjukt kul, är pepp på det!



Peak!
Varför bytte de design?!


4F!

Jag är så sjukt sugen att få komma ut och åka, särsklit när det ska snöa 3 dm :D Men man får ta det efter skolan. men idag blir det längd A1, och imorn A3!

Men jag börjar på 40 min, matte står på schemat då. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, fast det blir ok.



Men nog med dator nu...
Får hoppas på en bra start på veckan!


Morgon Dusch!!!

Riktigt trött idag! klockan ringde slog på snooze 6 ggr :p innan jag gick in i duschen och satte mig! Riktigt skönt...

Men nu efter en ordentlig frukost, är det dags och plugga lite matte och engelska.

Just nu är det filmer på freeride som gäller!


Kakor (typ)

Inte så mycket att säga tillbaka i älvsbyn, sitter och kollar lite på datorn, händer inte så mycket där. Men ska väl gå och sova snart! blir en tidig kväll :)

Men sitter och kollar vad jag hade för låtar på min första Mp3 :D sjukt hur mycket musik smaken har ändrats :) Förr var det mer rock mindre och mindre hip- hop... Fast nu är det tvärt om :p inte så mycket skillnad kanske, men kändes så!

Finns inte så mycket mer att säga, rummet är som jag lämnade det. Men en sak har ändrats, "gubben" som flyttade in är typ borta nu :o helt wierd... Men nu får jag ha min dusch själv :p

Just nu är det en klassiker från min Mp3: Bone Thugs N Harmony ft Akon - I Tried

Men det var då!


Skön dag!

Idag har det varit en sån där Perfekt tränings dag ! Minus 8 grader... Har varit ute och åkt lite skate, både smalspår och bredspår!

Och tävlingarna i Mora är klara nu, och de norrbotninska resultaten var ganska medel bra! Simon fortsatte som han har gjort de flesta tävlingarna, ett ganska bra lopp, men håller inte ihop det helt (Kanske inte stämmer helt, men det är så han har gjort i Vemdalen och Östersund) Medan Joar och Markus också gör som de brukar, Men Markus var inte helt nöjd med dagens reultat... Men nu är det klart Jag, Joar, Emma, Erik (Mailmberg)och ett antal till ska till Rumänien :D:D:D Happyface. Men då är det bara träna hårt och bra som gäller!

Ska göra en Total satsning på det nu, åka en hel del A2-3 med karta, samt spela CF (ett orienterings spel) Så det blir och köra på folkanspåret, eller ute på ängarna, beror på vad sture kan göra.. (Nu när skotern är trasig(om han inte har fixat den) Annars blir det nog på de befintliga spåren)

Dagen har bjudit på A2 skate, uppe på ormberget, riktigt kul, körde lite skoter spår.. Men nu har det gjort lite nya spår på Ormberget :D Riktigt roliga spår, hoppas att de får till dem bra :) Men det förstör fortfarande på Kronan, men hoppas att de får ha kvar spåret som ligger utanför där det ska bygga hus, Men vad leder inte det till En massa folk som ska ut och rasta HUNDARNA i spåren?! Lovar att jag inte tvekar och köra på dem! Ska *** inte vara någon satans promenadstig! Men spåret som det har nu är riktigt krävande, inte alls så lätt som man tror. Fast passar bättre till Skate, men funkar ooch köra klassikst där också :)

(Blev inte helt som jag hade tänkt, fick skriva om hela inlägget :o)


Happyface


UEM!

Då har man fått besked om att man är uttagen till UEM i SkidO :D sjukt glad över det! Tydligen är Joar och Erik också klara :)  Kommer att bli riktigt kul att få åka ner till Rumänien med dem!

Dagens reusltat i Mora var riktigt bra, Markus kom på en delad 3:e plats 4;15 efter... Sen blev Joar slagen av Erik Malmberg med 3 sekunder ;p inte så roligt för han!

Simon Waller som var tvungen att göra bra lopp, Han gjorde ett bra lopp (enligt winsplit) han hade inga bommar! Men det kan ju ha gått segt! Men han slutade på en 5:e plats! (nöjd, eller inte?) det får jag fråga simon senare! :)

Dagens SM i längd var kul och se på Emil Jönsson, Och Pajalas seger var också kul! roligt med norrbottniska vinnare :)



Jag ska tydligen dit!


Helg :)

Helg :) det är alltid kul, slippa skolan och allt jobb ett tag! Men är inte helt ledig mst plugga inför ett engelska prov på måndag :p Men är ganska lätt när man gör orden på Glosboken.se (ett bra tips om man har problem med ord) Inte för att jag har det, men det är väldigt bekvämt!

Vaknade upp idag och kollade ut det Snöade, jippie vad glad jag blev :) lite senare efter en god frukost, så blev det och byta om till tränings kläder! Sen valla lite skidor och ut och åka, åkte med pappa (och mamma men hon orkade inte vårat tempo) hmm hon måste träna mer! Men man ska inte gnälla, men det blev 2 fina timmar på skidor! Pappa blev inte sp glad på mig (hade kall vatten i mitt vätskebälte) tihii men jag orkade inte fixa varm vatten innan vi for :) (Lat jag e)

Men kollar just nu på Freeride! ett antal nya filmer på lite slalom åkare :) kul som ***! vill åka jag också :( men kanske imorn :) fast jag vet inte om jag hinner!

Mitt nya favorit album heter My Dinosaur Life ett rock/punk band! tror jag... Men det är ungefär som Green Day! Fast med nya låtar :p

Motion City Soundtrack – My Dinosaur Life



Carebox?!


Hemma med familjen!

Skönt och vara hemma för en gångs skull :) sitter och snackar med lite folk på skype, länge sen! men roligt när man väl får snacka med någon :p Och heijne ville inte logga in för han satt och snackade i telefon med någon random brud! (eller så random var hon nog inte)
Men ska väll gå och sova snart, beror på hur bra jag spelar! :)

Bal 2009!

Jaha här kommer ett gäng fula fiskar!



ME!


SÅ 2009!


Bilder på mig!

Laxloppet!


Usain Bolt pose @Gunnars ö


Orientering Älvsbyn 2008


Västerbotten, Matsdal 2008


Kläder Random!


Studiebesök!

Då har man varit och kollat på ett hur ett fjärrvärme verk funkar! Då har men lärt sig något idag :)

Men det var roligt, kul att se något nytt ist för en tråkig skolbänk! eller så är det inte nu, det är samma dator ist! 

Jobbar på ett NK arbete om fjärrvärme nu, det är som det är!

Alla andra skidoare är ju påväg mot mora nu :) hoppas att det går sjukt bra för dem där... Särsklit Waller som måste göra 2 topp lopp! Men han är ju bäst under press ;D

Åker hem idag, yeeii ska till polisen dikrekt :o (Det var ju inte jag) hmm vet inte vad de får för sig ibland! :p Fast den verkliga orsaken att jag ska dit är för att jag ska skaffa ett pass, så att jag kan ta mig till Rumänien! :)

Händer till helgen då? hmm Gunnar är hemma, då blir det och köra träning me han! ;) Får hoppas att hans knä är bättre nu, annars blir det bara lungt A1 pass (: och lite skidor kanske!

Lyssnar just nu på 12 Stones-Broken bra band!

Dagens väder, kallt!  brrrr!

Motion City Soundtrack!


My Dinosaur Life!


Morgon lektion!

Engelska, i 2h ^^ alltid lika kul på fredag morgon! Men vad ska man göra?! Ingen vet... Men som jag brukar säga det är bara jobba på!

Ryggen känns fortfarande efter gårdagens FAIL <3 ;) haha men får ta och bygga till hoppet bättre nästa torsdag! då blir det sjukt kul, hoppas att någon fler är på då! Men vad ska man säga!!



Riktigt så här vass var jag inte!


Shreed på Kanis!

Yep yep, tillbaka från kanis! Drog några 3:or, sen så kände jag mig ganska säker... så tänkte jag göra en fronflip ;) bra tanke, men dåligt genomfört :p flög lite långt och landade platt! Jag landade på RUMPAN och skidorna flög åt skogen ;)

Men efter det lät jag bli och hoppa mer, drog lite rails ist.. sjukt nice, tog till slut en flat-down-flat ;) sjukt nöjd över det!  Sen blev det och åka hem när de släckte backen :p

Är sjukt sugen på att åka igen! men ryggen pallar inte så mycket :/ så får inte köra så mycket! men varje torsdag är lagom mycket :D

Lyssnar på Scorpions nu, riktigt bra musik, särskilt när man är ganska tlött!


3x Pannkakor!

Yeah, då har man ätit pannkakor tre dagar i rad nu ;) riktigt gott men börjar bli lite less på det nu :p Eller!

alla gamal blider är sånt som jag har hittat på internet :D lite bilder från tävlingar! lite urban pics mm!



2 fika!

Låt by GBN: Scorpions – Speedy's Coming


HAHA!


Torsdag!

hmm, torsdag, jobbigaste dagen på hela veckan! Bara en massa lektioner, men tur att slalombacken har öppet idag :)

Ska väl dit och åka med Anton, eller VB! (Kanske Nike om hans knä håller) Men kommer nog bli sjukt nice, ska prova första backflipen för iår :p sjukt pepp på det!

Men först skola sen lek, har 3 lektioner kvar :/ men det går fort!

Gårdagen bjöd på lite linje SkidO, sen lite löpning på det! Skidon var riktigt kul, fick prova folkan spåret! riktigt knixit på vissa ställen! och det går fort utför :D passar mig bra!



Någon random vinter bild!



GBN!


Jobb!

Idag blir det en som här plugga-träna-plugga-äta-sova dag! Men måste var sånna ibland också!

Finns inte så mycket att säga, idag ska det bli lite SkidO övningar, det blir linje orientering på 1;2500 :) så det kommer gå fort! fast sture kunde inte göra så mycket för att skotern gick sönder :/...

Får hoppas att det är bra mat! annars känner jag att det måste göras något åt saken! ta kontakt med någon högt uppsatt! Och skicka ett ARGT mail dit!

Men är sjukt sugen på Rumänien nu! efter att ha tittat på lite bilder!



Nice, Nice, Nice!


Norge!!!

Hittade en film på tuben från Norge! verkar vara helt sjukt skönt! :D


Brända Pannkakor!

jaha, nu kan de inte ens gör pannkakor längre! För dagens skolmat bestod av delvis svarta och en del mörkbruna :/  Och till det var det någon sylt med B kvalitet!

Men nog gnällade på maten, utan fokusera framåt... Nu är det Engelska som gäller, sen blir der CAD och sen träning :)

Dagens träning blir Skate intervaller, ska nog försöka ta alla smalspår på folkanspåret ;) har redan klarat sandbacken!!!

Dagens låt: Tune Up! vs Italobrothers – Colours Of The Rainbow - Radio Mix
Sämsta mat: Brända pannkakor!
Gårdagens choke/ fail: Martin N, som inte tuggade innnan han svalde!
Dagens +: SNÖ



Jippie!


Bilder!

Jobbig morgon, ganska trött nu... och ska snart ha min andra lektion :)

Men har hittat lite gamla bilder från Kronogård!

Coach Sture!



Gbn


Markus


Roligt med bilder! :)


Tanner Hall!

jaha svenska i  2h :p var riktigt bra idag faktiskt ^^ Men är måndags fika om 10 minuter ;D

Men är sjukt sugen på att få fara ut åka slalom igen, men vill också ha mer snö! Men man kan ju inte få allt!

Men Tanner Hall är en levande legend, brutit båda benen två gånger, och är påväg tillbaka! Är det starkt eller vad?!

Men lägger upp en skön film från när han var som bäst!



Jobbar vidare med träningen inför Rumänien!
Är ganska säkert att jag, Erik Malberg och Joar ska dit :D

Ska snön redan börja smälta?!! :(

Hmm, antingen var det väldigt konstigt väder idag, det kändes som att våren var snart här :o... Vet inte om det bara är jag, men det var väldigt konstigt. För det var ganska fuktigt i luften!

Men nu ska jag inte oroa mig för mycket över det, för jag tror ju inte på att snön redan ska smälta bort :)


En bild från Kronogård :), sjukt fin terräng där, fast jag missade lite för mycket!




Dagens låt!
Foo Fighters – My Hero


(God) Morgon!

aha, ännu en dag, med nya möjligheter ;).... kanske inte, men det bli nog ett lungt A1 pass idag! Få man prova åka på de övre slingorna för första gången, hoppas att det inte är så mycket ris och sånt i spåren :)

Östersund!
Där var det riktigt kul, vi bodde på Östersunds camping, helt okej stugor (efter vi hade ställt upp elmenten) Men fanns både trådlöst och "vanligt" internet! Det var jag Calle och Waller som både i en stuga, roliga typer :p men det var ju fler roligt folk där! Joar, Fredrik, Emma, Ida och Markus, Pajen och Sara både på ett lite mer satsig camping ;) Men det var en bra stämning under hela helgen, lite långa resór bara, men ananrs var det bra!

Tävlingarna!
Lördagens tävling, gick bra, hade några små misstag, men del hela loppet så var det mycket bättre än i Vemdalen :) och denna dag hade jag inte problem med Emit F brickan! Men det gick lätt, alla hade bra glis på C380, fast jag vet inte om jag förlorade så mycket på att köra på samma valla på Söndagen!

Söndagen, var medeldistans. Kul bana med många vägval, inte helt säker på vad som var det bästa, men det var en hel del olika vägval, och vissa var bättre än de andra ;) Hade ju inte orkat vallaom från C380, så jag kanske tappade en del på lite sämre glid ;/ men det känns inte som det, för jag kunde inte åka så fort på smalspåren, när jag höll emitbrickan och staven i handen, så jag fick ingen kraft med högern!

Just nu är jag i skolan, jobbar lite med NK arbetet (Världsbilden framväxt)


Waller var ganska less!
(Old pic)


Färdig i Östersund!

Yeah, tillbaka i Byn, händer inte så mycket är Vapenbröder på TV :)

Dagens tävling slutade bra, så det blev 2x6:e plats! är helt nöjd med loppet idag, vi åkte 12 km (fågelvägen) = 18 km åkväg :D ett kul spår system, mycket orientering!!

Bussen hem var ganska lång tråkig, ingen film, ingen musik :( Men CH fick köra lite bil, när sture tog och vilade lite :p men de övriga som åkte hade lite spridda resultat, Men varken Waller eller Ögren var så nöjda! blev lite skidslakt också, längs grusvägarna!  Men det är sånt som hör till sporten! men ids inte leta upp några resultat nu!

ska bädda och sen gå och sova, men det verkar vara jobbigt ;)

Kommer med mer info när jag har sovit och kan tänka lite mer! :P

6:a!

Dagens lopp slutade men en stabil 6:e plats! är helt nöjd med det resultatet! Har gjort ca 1 min totalt under loppet så det är inte så mycket!

Det var väldigt lätt åkt, med många smalspår... blev mycket orientering, med en hel del långsträckor! Den så kallade snöbristen var inte så mycket att klaga på! spåren var ändå riktigt bra, men fanns ju ställen som var lite dåliga. Men i det stora hela så var det bra :)

Men nu ska vi ut och äta på kinamat, får se hur det blir, en massa ris är ett som är säkert ;p Men nu är det lite musik som dunkas... CH verkar ha fastnat för Amy Diamond! :D Han håller på att kolla på en massa filmer på tuben, vet inte vad som har flugit i han!!!!

Låt: Iglu & Hartly – Violent And Young

Östersund!!!!

F**K Yeah, då var vi här, med fungerade internet :p så är det helt ok!

Men just nu är det lite TV,Surfande, Vallning ;)

CH håller på att varva internet, Waller sicklar sina skidor på toan ;) (Men säg inget till Sture)

Get Pro! Or Die Trying!

ZzZz

känner mig ganska trött nu, men ska ha engelska nu i 2 timmar :/ inte så roligt!

Men orienteringstävlingen är avslutad, och jag vet inte hur Markus kan ha fått 11 Poäng och det var 10 frågor :/ fast han har ju 36 minuter :p

1 Markus 36:48 11
2 Waller 1:53 10
3 Sara 1:57 8
4 CH 2:33 8
5 Ulkan! 1:55 5
6 Spexat 2:28 5
7 Emma 2:43 5
8 Joar 0:00 0
  Gunnar 0:00 0
  Ögren 0:00 0

Så jag säger att Waller vinner denna tävling!


Kanis! :D

Yeah I'm back, från Kanis! sjukt kul att få stå på slalom skidor... gick riktigt bra körde några 180 och 360! Funkade bra! har lite ont i benen nu :p men det är sånt man får ta! Blir kanske Kanis på tisdag ocg torsdag nästa vecka, om vädret och sånt tillåter!

Just nu är det fika och lite återhämtning, kollar på Antikrundan på TV :p en massa gamla saker! Men blir nog och gå och sova tidigt idag! vill inte vara så trött i bussen på vägen ner till Östersund! Blir nog dåligt med inlägg därifrån! men ska göra mitt bästa...

Måste också valla mina skidor imorn, fast bara ett par! tur det, annars skulle det bli stressigt!

Kallt som ***!

fortfarande kallt! ingen höjdare, tur att det inte är någon träning idag :) kommer bli skönt med vila. Håller på att kolla lite på internet innan Datakunskapen!


Darth Vader ski lesson!



HAHA!


Jobbig dag!

jaha lektioner hela dan idag! finns inte så mycket annat och göra, hoppas att teperaturen ska stiga till ikväll då det är Kanis som gäller :)

Men först är det skolan som ska klaras av! men det funkar som det ska!

igår blev det film, eller rättare sagt 2/3 film! Harry Potter Halvblodprinsen! Tycker att den inte var så mycket att hurra för! ganska kass faktiskt :/ Men man ska inte klaga!

Försöker väll lägga in någon uppdatering före Kanis om jag orkar, men är inte säker!


haha!


Modebög?!

haha, nu har jag blivit anklagad för att vara modebög... vet inte riktigt vars det kommer ifrån, men tycker inte det riktigt stämmer!

Men igår blev det klassiska intervaller, gick riktigt bra. fint fäste, men har inte lärt mig skidorna än! vet inte riktigt hur mycket jag ska valla :/

Vi har sjukt varmt i våran ingång nu! nästan alla element står på max! Men ska nog vrida ner de snart :p dagen bjuder på 2 lektioner! naturkunskap och mattematik! Fast mellan de har jag ca 1,5 timmes hål!

Sen i eftermiddag har Sture planerata lite skido övningar på ängarna! får se hur bra det går, men det blir inte bättre än vad man gör det!



Imorn blir det Kanis! om temperaturen tillåter!

Dator problem! :/

då har datorn varit inne på ominstallation för första gången :P

inte roligt blev tvungen och sitta hela engelskan utan dator!

Men har snart lektion, så skriver mer sen!


hmm!

jaha måndagen känndes jätte bra fram till jag och alla andra ettor insåg att vi hade svenska! :( Men det är väll bara ta det som det kommer! man får ladda ner någon film som man kan titta på senare!

 Har varit ute och provat spåren på Kanis, de får mer än godkänt! kanske lite mycket skräp i det klassiska spåren! Men skate bädden såg riktigt bra ut! Blev ett lugnt A1 pass, känndes bra efter gårdagens intervaller!

 Men dags och börja jobba, och starta spotify! :)

Skola!

Jaha slut på det roliga, och tillbaka till verkligheten! skolan börjar om ca 1 h :/ är inte så sugen att åka dit :p Fast det blir nog bra...

Just nu håller jag på att fixa de tränings redovisningarna som jag inte har skickat in, annars händer inte mycket. Ikväll är det valfri träning, blir nog att köra klassiskt! får se hur de går!

Men ska väll lägga in lite nya låtar på Mp3 innan skolan börjar!


Yeah! I'm back!

Då var man tillbaka, rummet känns fortfarnade likandant, det har inte hänt så mycket! joo en  sak, någon har tagit min plats i skafferiet.... :o inte bra, sjukt dålig stil! har också flyttat min lapp till ett annat ställe :/

får väll spöa han senare :P haha eller det beror om det är en hon x) Men får se vem det är senare, för han/hon är inte här nu!

just nu chillar jag till sängs, kollar på lite gamla filmer på Youtube ;) vilka minnen man får ibland :D

Har är ett exempel!



Sov gott!

Och så syns vi imorn!

- 2!

Helt sjukt det har gått från - 18 till -2 grader :D

fatta glad man blev när man klev upp idag! blev ett bra intervall pass med skidO folk! Ch bjöd på lite stön under träningen (men inte riktigt som de på åsen)!

Men håller på att packa nu, får se om jag åker till älvsbyn senare idag, eller tidigt imorn :) men hur som helst så blir det kul och få träna med folket på ugglan (och svalan) igen! Får hoppas att det är fina spår i älvsbyn nu! annars blir jag lite sadface på denna vinter :p

körde lite slalom med längdskidor idag! gick som det gick! två vänder upp och ner för ormbergsbacken :p första gången skulle jag prova åka baklänges gick bra ett tag tills skidan hög :/ blev inte så lyckat det! men upp igen! :)

Nee men nu måste jag börja packa, så att får med mig det jag ska ha!

Vet någon vad det är för träning på Måndag?!


Film! :)

N1!


Gott med mat!

Okej direkt från mormor :) med god mat i magen känns det mycket bättre! tempraturen är fortfarande -20 :/ konsigt tycker jag, men det ska tydligen bli ca-10 imorn :) får verkligen hoppas att de har rätt!

Sen så börjar skolan på måndag x) funkar väll det också, men helst skulle man ju vilja vara ledig :p hur soft hade inte det varit!

Och Gunnar är fortfarande less på mig :( för att jag for till mormor ist för till han! Men han måste ju släppa det...... Eller?!

Old frogoten cliassic: Crazy Town – Butterfly

Bli och tagga till Östersund nästa helg :D

Wish me luck!

Skidor!

Sitter och kollar på lite skidor just nu, är skidskytte nu! får hoppas det går bra för bergman! ;)

senare idag ska jag till mormor, blir mat där! sen umgås lite!

vet inte riktigt vad jag ska göra nu är inte säkert! sätta sig och cykla lite, eller fara ut och jogga hmm känns inte så kul att gå ut!



Markus showing some dancing moves!


Lite bad!

Jaha, då har man varit och badat lite :) sjukt roligt som alltid.... Satte lite random tricks :p fungerade bra! dubbel front mm!

Men annars har det inte hänt så mkt har  gått runt på stan en kortis, hände inte så mycket där :( men det brukar det ju inte göra!

Men just nu känns det som att det blir en tidig kväll, vet inte riktigt  vrf men det känns bara så :)

Blir och åka i Kanis någon gång till veckan, förhoppningsvis funkar mina skidor bra! och alla längd skidor blir tunga och släpa på :p men det gör inge!

Hittade en bild från våran bal (När jag var inne på Pixbox :p)



Goda Tider!
Eller så mycket smakade de inte!


SkidO film!

Carl Magnusson har klippt ihop lite från Arvidsjaur!
skulle behövas lite fler filmer som den här!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enjoy!


Fortfarande kallt!

Hmm det känns inte så kul att gå ut när det är -32 :p

Tur så LOVAR SMHI och Yr att det ska bli ca - 10 till helgen :D, man får ju verkligem hoppas på att det stämmer, annars blir det sjukt stort Sadface!!!!

Dissade joar och gunnar idag :( jag orkade inte fara och gymma med de idag! så får hoppas att det inte är så lack på mig efter det!  Men får bli någon annan gång! :)

Ska väll lira lite dator nu, finns ju inte så mycket att göra! har också spelat CF (ett orienterings spel) för första gången på länge! märktes att man var lite rostig x)

Låt! Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version
Dagens tråkigaste: Tempraturen!
Dagens prestation: Daniel Richardsson i Tour de Ski!

New York!


Natthumor!

Haha en klassiker!



Sov Gott!


3:a i Arvidsjaur!

jepp, då är man tillbaka framför datorn! inte händer det mycket där! lite bloggande, surfande mm :)

Men tävlingen i Arvidsjaur slutade med en 3:e plats, helt nöjd med den placeringen. Hade inte så mycket mer att ge! :p men är ett bra formbesked! Gjorde tävlings premiär på mina Atmoic skate :D de fungerade väll bra, lite långa bara (184)!

Men det är kallt som *** fortfarande, och det är inte roligt! Men vad kan jag göra :p Men dagen har bjudit på lite skid åkning med min broder! Sen lite gym på det!

Får se vad som händer imorn, men skulle vilja åka lite slalom, skulle vara sjukt kul! har ju gnällt på att jag någon gång ska göra året slalom premiär :D (får se hur det går)!

haha, juste mitt pris på SM är ganska roligt! fick 100 kr i presentkort på OQ 8! ^^ är inte det nice!

Nee inte riktigt, gav bort det till mamma och pappa :p




Matsdal ;)


Okej!

Kallt och åter kallt :(

jaha då var man tillbaka från Arvidsjaur, helt okej åkning! blev en 3:e plats på SM medel masstart ;) ett bra form besked inför UEM, som jag troligen kommer åka! men dagens tävling frös inne, och det lovades ännu kallare imorn, så de beslutade och ställa in dagens och morgondagens tävlingar!

Riktigt synd för alla, de som åkte från Mora och hit, Sture som har jobbat med kartor och spår, alla skidåkare! Men det är inget man kan göra någonting åt, visst man kan ju ljuga lite om tempraturen, och säga att det är -17 när det är -18 :p men det är ju ingenting, lite tyngre om man säger -17 då det är -21 :/

Men är ganska trött nu, så det blir väll lite bättre inlägg då. När jag har lite mer och tänka med X)

I'm Cold!

Replay!

Ojj vad tiden går fort när man har kul ;), men idag har det inte varit så roligt.... sov till 12 :p sen tänkte jag fara ut och köra lite impulser på Ormberget!

Bra tanke, men dåligt genomfört. Komm upp dit, satte på mig skidorna. hade bra glid...  Men efter 10 min började jag frysa om fingrarna, inte bra, fortsatte, halsen började kännas, skiit tänkte jag!

åkte på lite, gick åt *** åkte till värmestugan, satt och campade där ett tag! for ut och gled 10 minuter till, innan jag gav upp och åkte hem :(

Men blev god choklad när jag komm hem ist ;)

Dagens låt: Black Eyed Peas – Boom Boom Guetta - David Guetta's Electro Hop Remix

Go Hard!

2010-01-02!

Idag händer nog inte så mycket, tänkte åka till Älvsbyn till öppnings åkningen i Kanis :D, men det får nog vänta till efter Arvidsjaur! Men det verkar bara bli en dag i Arvidsjaur, sen reset n av dagarna verkar det bli för kallt :/

Men det blir och fara upp på Ormberget, blir och köra på Atmoic skidorna, måste lära mig åka på de innan den 4:e ;)




Pics from 2009!

:) då har man lagt in bilderna från nyårs firandet!













Vi hade sjukt kul :D
hoppas att vi lyckas fixa något liknande något annat år!

hoppas  också att Emma kan vara snäll och skicka lite fler bilder! ;)

2010!


Nytt år= Nya möjligheter!

Yees 2010 är här nu :D suttit uppe sen 12 nu ;) lekt lite lekar, busringt till folk! fick någon arg pojkvän som ringde upp oss! haha det var sjukt roligt! och han lät lite femenim :p så joar måste nog byta namn på sin telefon!  till Läskig lesbisk emo?!

haha, men vi ska väll föröska gå och sova snart..... Beror på vad som händer nu, men jag hoppas att vi ska gå och sova snart ;)

ids inte koppla in kameran nu, så gör det när jag vaknar imorn! haha synd att det inte blev några bilder när vi körde lite lappdance och slicka choklad sås från lite olika ställen! ;)  Inga namn nämda :D




Don't take drugs!


RSS 2.0