Freeski TV


Storklinten!

Blogglat?! Nee har bara intehaft tiden till det. Igår var det resa till Malå, inte så lätt! Mycket tungt där...

Men idag var det fokus på Klinten, och för er som inte vet var storklinten ligger. Så ligger det utanför Boden... Och för er som INTE vet var Boden är, så är det i Norrbotten! Hoppas alla hittar dit nu.

Men först blev det en 30 minuter PW (Powerwalk) till bussen som gick från LTU. Där blev det och vänta på bussen, som Pontus och några fler var med på! Men klockan 8.40 började vi rulla mot destination Storklinten..

Efter en lagom rolig resa, med ett antal diskutioner om det ena och det andra :)

Framme började vi köra lite rails och nötte några corkade 3or :) men kantade på tok för många gånger :/  Men gick bra någon gång. Men nötte på en dubbel kinkad rail, den gick också ganska bra satte den ett antal gånger. Men lekte på i parken ett bra tag, innan vi åkte över till stora backen och pudersnön :) det var sjukt kul där... Vi åkte ganska mycket puder, men vi for mellan parken och pudern ett par gånger..

Mat hmm då åt jag äpple, banan, mackor och saft :) mycket bra näring, protien och allt annat!

Men efter några misslyckade hopp rails och mm så var det dags att rulla hem... Tog några bilder för att inte vara helt utan ( :







Nu e det middag!


Malmfälltsloppet!

Då har man varit borta hela dan... Och jobbigt har det varit!
Vi åkte klockan 7 och ner till Malå för att åka skidor. bara 42 km! :)
Det var tungt, mjuka spår, lite vätska :/ så det gick tungt! Fast pkte utan tävlan för att dra tage isället Så slutiden blev 3,40...
men jag orkar inte uppdatera mer nu, men kommer med bilder imorn!
Då ska jag nog med Pontus till storklinten :D

Fezzt!

Då har man varit och hälsat på släkten, ganska kul men det har inte hänt så mycket :p Det var min kusin Mattias* som hade kalas :) han bjöd på lite tårta och OS!

Men nu ska jag bara umgås med familjen och ta det lungt... Jag skanog med pappa och Tage ner till Malå och köra ett långlopp inför vasaloppet, Jag ska nog bara hoppas på och få min bror att åka lite fortare ;) Men det blir nog kul. om det inte är så kallt bara!

Bussresan hem gick ganska bra, inte så mycket att säga. Men alla p10-p12 leker gangster 24/7 :/ inte bra. så börjar de köra med XXXXL redan när man är ca 140-150 cm lång :o Wierd Ser ju ut som jätte långa kjolar... :/ Confusedface!

Livet hemma flyter på som det ska, inte så mycket nytt. Tage har fått sin slips som jag köpte åt han i Rumänien. Får hoppas att han använder den! :)



Vill också!!!


Team America




Ett antal fler anledningar varför kvinnor inte ska köra bil!


Sportlov :)

Bara en dag kvar i skolan, kommer att gå segt. men man har ju något riktigt kul att se fram imot :)

Kommer nog bli att hänga med Pontus, Joar eller Gunnar :) Gubben skulle ju kanske ha ettr tränings läger i mockträsk* Vi får se hur det blir med det!

Men det blir helt klart en railsession på ormberget, med deras nya rail :)

Och alla har lovat att det ska bli varmare nästa vecka :) man får hoppas på det!


Skidor!


-23 :)

Idag har det varit kallt som in i jag vet inte vad! :/ Hade tänkte spela bandy igen, fast hallen var bokad :( hmm tänkte jag och Zacke... Vad sägs om A3, det låter ju inte helt fel. När det går tungt som *** och man inte kommer någon vart :p

Men då säger vi så A3 på folkan spåret! Nu tänker nog vissa!
- Vilka idioter far ut och tränar A3 när det är -23, ja sånna som inte har något bättre för sig :D

Fast det var inte så blodigt om man körde med en "massa" kläder och mask! Då var det riktigt skönt, andningen funkar inte fullt ut men det gör bara träningen jobbigare... Frös lite om fötterna efter 40 minuter, och både jag och Zacke hade tappat våra filter till masken... Så vi orkade inte stoppa tillbaka dem, så vi åkte av oss lite istället!

Nu har Zacke slagit på bastun, så det blir att gå till Ugglan snart :)

Efter det blir det lite plugg!


CR Johnson

;( Efter Joars?! gnällande på att jag skulle skriva om CR Johnson, så kollade jag upp det!

Och det var visst så att han har avlidit och inte finns med oss mer!

Inte för att känner han, fast lägger upp en film på han för att hylla hans ambitioner för att bli en bättre skidåkare!


Inte roligt för någon att mista livet!


Romania!

Har kollat på lite artilkar från UEM, och det finns en hel del bilder som jag inte har sätt :)

lägger upp några!






Roliga tider!


SR-71 Right Now



You Know I used to be a such a nice boy!


Bilder!






Lunch, hoppas det blir bra!


Poor Boyz!


Ett måste att se!


Ice!

Man känner sig som en ispinne varje gång man cyklar till skolan! :/ men det blir bättre snart, eller det hoppas jag :)

Just nu är det hockey på Matten, och det är snart slut...

Idag blir det ingen träning, blir en helvila... Det kanske blir Kanis om temperaturen stiger! :)



Hemma hos Johan!

Fick blommor!

Dags att börja jobba!


OS feber

Då har man äntligen fått den "legendariska" febern :)

Kollar just nu på herrarnas stafett, det går riktigt bra för Sverige nu. Men Norge kommer snart :/ woord!

Men älskar/ hatar alla "roliga" kommentarer, tex Rashäst D: say woot?! Var har de fått det ifrån!

Fast hoppas på att Hellner har lagt upp det här loppet på ett bra sätt, och håller "den stora stygga vargen" efter sig! Men han har slitit för att jaga ifatt Hellner!

Det är jag, Zacke, Micke och Henke som kollar här på Svalan 3! Zacke hoppar snart upp och ner för att Sverige ska ta Guld! ;)

I can't just make a sound!

Sitter här med mina fina skolböcker, men ser inte meningen med att plugga just nu... Men får jobba vidare på det!
Vad har igentligen hänt idag, efter Kuriren så blev det att fara ner på skolan. Där bjöds det på "mat" halvkokt ris med korv :/ ingen vidare bra start på mattematiken... Mycket plugg är det som gäller nu, det är en hel del som ska läsas, får ta det i ordning!

Fast som jag sa, hittar inte den där motivationen för att starta.... Försöker leta den i min gamla spotify lista, man märker att varje låt hade sin "tid" då man var på ett sätt. Sen hittade man någon ny låt, man minns fortfarande i vilka sammanhang man lyssnade på vissa låtar! Tex Flipsyde – Someday som jag lyssnade väldigt mycket på när jag var ute och sprang förra vintern. Det blev en väldigt skön känsla när man var ute helt själv, bara en egna andetag kombinerat med skorna som knarrar mot den kalla snön. Det är en obeskrivlig känsla.... Man har bara sig själv och allt annat känns oviktigt för tillfället, man kommer in i någon konstig trans! I just wanna let it go for the night! David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)

Imorgon blir ett jogg pass innan skolan, tror inte det är någon annan som vill följa... Men oftast kliver man inte upp 06,15 om man inte "måste" Men efter man har tagit sig ut så är det värt det! Blir nog en 40 minuter då :)

Men får fortsätta med att hitta den där motivationen! Fast vet ju att den finns där, fast hittar den inte bara nu!


Where'd you go?!


Kuriren!

Efter frukost så var det en interjuv med Kuriren som gällde, gick bra... Blev lite frågor om orientering samt medaljerna från UEM..

Kommer nog till nästa vecka!


"Udda" träning!

Idag har det varir ganska kallt -25 :p Och Sture bestämde att vi skulle träna inne, inte för att vi hade något emot det, fast det är ganska udda att de blir så ^^.

Efter plugg och mat så var det först en genomgång hur vi skulle träna inför JSM i längd, inte för att jag ska åka. Men jag lärde mig lite också, Det blev innebandy på tränings schema... Vi ganska skulle satsa på ett innebandy gymnasium istället ;) vem vet, det kanske skulle bli riktigt bra! Fast eftersom att nästa alla skulle spela så fick vi spela i två omgångar, först vi "Ettor" men det blev jämnt och jobbigt, Sture var där och "skrek" att vi skulle jobba :) För det behövs, utan att någon "skriker" så blir det lätt att man inte jobbar allt vad kan!

Efter mina jobbigaste 45 innebandy minuter på länge så blev det lite gym... Var inte så taggad på det, men körde lite armar, mage och rygg! Tror att det kommer kännas imorn :p

Men imorgon blir det nog ingen morgon jogg, för Yr och SMHI lovar mycket kallt väder :( (Sadface) Fast det kommer fler möjligheter till löpning!

Time Won't let me go!

Jamie Pierre!


Back to reality!

Jag har insett att LCHF inte var något för mig! För man kändes sig inte så bra i magen efter en dag :/ så tillbaka det "gamla" sättet att äta :)

Tog en tidig morgon jogg idag. Det var riktigt skönt, fast lite kallt bara... Blir nog  ingen skidåkning idag, så jag tror det blir gym istället!

Snart är det sportlov :D Fast det är ju för kallt, det är inte roligt... Får hoppas att det blir varmare till helgen! Så att man kan fara till backen och åka både slalom och längd!


Confused!


^^


Legendariskt!


LCHF!

Efter en ganska lugn skoldag, så var det lite plugg och en avsnitt av Prison Break! :)

Men det blev "lugn" A1 skate pass med Zacke och Henke... Blev lite fartlek samt en klättring uppför Kanis :p Sen så åkte jag halva backen på en skida! Som Nordebo gjorde när han gick på skidlinjen :)

Men har "börjat" med LCHF, vet inte riktigt varför... Men det verkar funka bra, fast man ska inte vara helt emot kolhydrater, men man får se hur det funkar :) Men blir ingen pasta, ris, potatis och socker! Men håller på att kolla lite mer om hur man gör för att få det att funka, men det finns ju google!



Adam!


Fallen Soldiers


Borta, Borta!

Jag har inte haft någon möjlighet eller ork att kunna uppdatera er med vad som har hänt nere i Vansbro...

Men efter ett ganska bra sprint lopp, så var det lång, inte så taggad på det. Men efter att ha startat hittat jag aldrig något flyt vare sig i åkningen eller orienteringen.. Men om inte det var nog, så var det -17 och snö "strom"  Så man såg sjukt lite ute på hyggena :/ men jag fick det aldrig att funka, samt hade jag ingen vindtätt på överkroppen, så jag frös om både halsen och magen :( Men efter att ha tagit ett jobbigt beslut att kliva av så känner jag i efterhand att det var nog ett bra beslut!

Men på söndagen blev det stafett, gick inte så bra för mig... För jag kvar i det dåliga flytet från lången, men efter att ha jobbat klart på min sträcka var det Calles tur... Han åkte riktigt bra, men vi slutade på en 8:e plats före Markus och Sara, samt Herman och Johan:)

Men blev en tung resa hem, med ganska mycket sömn... Men det är alltid jobbigt att åka mini buss i 12 timmar :/ Men väl hemma blev det att falla ihop i sängen. Sen blev det att sova gott hela natten :)!



Bild från Rumänien!


3:a

Då var SM sprinten avklarad, slutade på en ganska bra 3:e plats :) Kändes ganska så bra, men gick tungt sista kilometern :/ Men gjorde bra med tanke på alla resor och ladningen inför SM, hade ju formtoppat förra veckan :p Men det var Daniel som vann före Markus Lundholm :D Markus gjorde ett riktigt bra lopp, han har ver´kligen blivit bättre iår!

Men det var -13 idag, vilket gjorde att det inte var så kallt att åka. Men jag hade glömt min tävlingsdräkt i Luleå :p så det blev att åka i 2 super ställ! Men spåren och terrängen var riktigt bra, var ett ganska litet område med en del små åser samt en del myrar ;) Men hoppas på en bra lång distans imorn, och det blev dåligt med bilder från tävlingen men ska försöka få tag på några... Men det blir ett senare jobb! Men får se om jag orkar åka ner på de sista tävlingarna efter sportlovet, fast jag tror att jag ska börja springa lite mer, för att var i form till Frankrike :) men det kan nog bli en senare OL premiär än förra året :/ inte så kul.... Men då blir det mer skidor! Mer tid i backen :p

Men får se vad som händer nu, men det blir väll att äta något innan det blir att börja fundera på att gå och sova ;)

Får se vad jag gör imorn :)

Hos Håll :)

Då var vi här efter ca 12 timmar :p inte så rolig resa... Men får hoppas att den är värd det! Men blev stop i Åsarna för mat, blev lite pasta där. Sen bar det av vidare mot vårat mål. Då blev det lite film i form av Yes man :) rolig film! Men sen lirade jag och simon Worms :D Ett spel som man inte har kört på länge!
När vi kom hit så flyttade vi in i huset, och tog ner alla skidor från bussen.... Men sen bjöds det på mer pasta med köttfärs, Johans pappa är en bra kock :) Men måltiden avslutades med en semla :) (Hemmagjord)
Men ska försöka lägga upp någon bild från tävlingen imorn, men det kan bli svårt!
Blir OS nu, hoppas på fler medaljer efter Anjas 3:e plats. Vi hoppas på Ferry ;)

Packar och kollar på OS!


Nogre har humor!


Fixa skidorna!

Efter lite innebandy och gym så är det dags att börja packa och fixa skidorna inför JSM.. Kommer nog bli kul, fast lite plattare spår än Rumänien :p

Men lyssnar på tobyMac – Get Back Up


Helt sjukt snygg bild!


Skönt att få sova!

Igår blev det ganska så skönt, först lite jogg i 40 minuter... för att få röra på sig lite, sen bar det av upp till Kanis, drog lite rails och åkte och körde lite små trick... Men hoppade för långt i "big" jumpet 3 ggr. även tog jag mycket mindre fart varje gång :/ lite dåligt byggt, särskilt när det är en mörk landning, skulle behövas en lampa i landningen!

Efter maten blev det att möblera om mitt rum, mycket bättre nu. men blir väll snart att göra om igen! Men somnade ganska fort efter Ferry hade tagit guld :D fast höll på att somna när han åkte!

Men har pratat med Kuriren nu! och jag ska spela lite dator när de kommer hit (:

Demarco – Fallen Soldiers


Just to have some fun!


Musik!


Trött och Hungrig!

Okej så har jag varit borta ett bra tag... Men jag har haft mina anledningar, för jag har inte haft tid, ork eller internet för att kunna uppdatera er!

Men efter discot på söndag kväll så var man redan då ganska trött. Men där var det ganska roligt! Men efter en taxi hem till Salvator så blev det 2 st glassar! mm det var riktigt gott och skönt och få lite socker i kroppen!

 Jag och Joar! Innan "Partyt"

Men efter det var det ju bussen som gick 04,00 yeiii, bara 2 timmar! Ingen ide att sova... Men tog en dusch innan vi for!

Sen var det 5 timmar buss resa till Bukarest, och på den bussen blev det bara vatten! :/ bra start på dagen... Men väl framme på flygplatsen så blev det direkt och söka upp något matställe! Det blev 2 pizzor, 2 energi drickor och ett äpple... Sen drack jag upp 1,4 liter vatten :p

Men efter senare 2 timmar väntan på att planet till Budapest skulle gå! Men väl på påväg mot sverige så var jag ganska så slut... inte mycket energi kvar...

Men framme på arlanda och hämtat alla väskor och skidor, sagt hejdå till de andra så bar det av för mig, sture, emma och joar på Rest and Fly! Sen gick vi till Alfredos... Yes pasta tänkte jag, men oj vad fel jag hade.. Det blev pizza IGEN! men våran "broder" som serverade oss bjöd på mer läsk! haha

Sen efter att ha ätit pratat med Joar och Emma om lite olika saker som har hänt, om vad som var roligast mm.. men vi gick senare tillbaka till Rest and Fly... Där så "bråkade" jag och Joar om vem som skulle ha den "större" sängen :p vilket var ganska fjoligt när sängarna var nästan lika stora! (:

Men efter en skön sömn så ringde klockan 06,00 :/ KUL för man hade ju inte fått nog med sömn... Men efter ha checkat in väskorna samt växlat pengar så skull vi äta "Frukost" Vilket blev en semla och en läsk ;) kul start på dagen...

men efter flyget hem till Luleå, så var mamma och pappa där, jag fick en blomma och så pratade vi lite om vad som hade hänt,...

Och nu är jag tillbaka i Älvsbyn, och det har blivit en rivstart men lektioner nu!

Blir och tvätta alla kläder sen!

Trött/ almänt less!

Hmm efter 4 timmar bassdunk så var det nog! Inte så lyckad kväll, men det blev en hel del ögonblick!

Men det var mörkt, rökigt, stökigt och dåligt! Men nu är det bara negativa saker, men det fanns inte så mycket positiva! :p

Men ska jag tänka framåt så är det buss hem på 2,5 timme :S inte så roligt!

Men nu är det "äventyret" slut!

Söndag!

:( snart är vårat äventyr här i Rumänien slut! Men det är fortfarande stafetten och "discot" kvar :p Men det är jobbigt och se sanningen i vitögat, för efter det är det faktiskt slut! För på Måndag börjar resan hem mot Sverige, Byn och familjen :) Men kommer att sakna gemenskapen här! För att det har varit ett rolig tid och fått lära en hel del nya personer, samt göra bra ifrån sig på tävlingar!

Men hoppas på JVM nästa år (: det är bara träna rätt, och träna mer orientering. Så kommer nog inte det vara helt omöjligt! Men nu är det SM och sen är det snart dags och börja träna mer löpning iför orienterings året!

Men nu just nu är det fokus på att åka så bra som det går på stafetten, för bara för att vi startar 10 meter efter Juniorerna så betyder det inte att vi kan åka om! :p Men det är Malmberg som tar våran första sträcka, sen hoppar Joar in och sen åker jag sista! Ungefär som alla andra stafetter!

Tonight gonna be a good night!


Champion!


Silver, Guld, Silver!

Jaha då var våra UEM tävlingar klara! Och det har varit både roligt, stressigt, glada miner, sure miner, dåligt glid, bra glid, utrustnings problem, gemenskap!

Men efter ett "bra" sprint lopp, så slutade jag på en 2:a plats 15 sec från guld :p Men joar missade till ettan och kunde aldrig reparera sitt misstag! Men efter en bra slut på loppet var han bara 4 sec från pallen! :)

Men lägger upp lite bilder från tävlingen samt prisutdelningen!


Det snöade väldigt mycket före start!


Foto från prisutdelningen!


Sverige i topp!


Guld!


Mer snö!


Sprint!

Efter en seg morgon så är det dags att tagga till för våran sista tävling! Men de har problem med att köra upp spåren för att det har snöat och drivit! :/ men hoppas att det blir bra! Kommer nog vara en hel del genspår!

Men hoppas att vi kammar hem lite fler medaljer till Sverige! :D


Running man!

Efter en lugn frukost och morgon... Så blev det att fara ut och jogga på stan lite, kul och få springa i fint väder samt se lite annat än den svenska städerna :p inte för att det är något fel på dem! Men det blev ungefär 45 min lätt jogg, helt okej med tanken på att vi ska tävla imorn!

Och då är det sprint som gäller :) fast nu har jag ju fått tillbaka min pjäxor ;) fast nu får jag inte åka på Guldparet som jag åkte igår på... Det var ett par gul svarta Salomon :p fast jag var van med mina rs-17, då är "pinnarna" flyttade 17 mm bakåt!

Samt går sprinten i ett mindre kupperat område, för både medel och lång distansen har gått där det har varit VÄLDIGT mycket backar, hade ca 320 meter stigning på lången :)

Idag var det inte schnitzel till lunch :o det var något nytt... Men glad att man slipper det! Och man börjar bli ganska less på allt bubbel vatten som man får dricka! :/ är ganska sugen på lite mjölk eller något annat!


Förrätt!


Vilodag!

Hmm vad ska man hitta på idag... åka ner på stan och kolla runt där igen! Nja låter lite jobbigt :p Men det blir väll något roligt, men jag kommer nog få igen mina pjäxor, för igår innan tävlingen så var de "borta" Så jag fick låna ett par :D men det visade sig ju vara ett guld par ;)


Efterrätt!


Bäst i Europa!

:D:D:D:D:D:D mycket förbättring från gårddagen, idag vissade jag verkligen var skåpet skulle stå! Det blev en marginal på 16 sec :p men allt räknas!

Men är ganska less efter att ha suttit fast i en trafik olycka i ca 1,3 eller något sånt när vi skulle ner och äta lunch! nee skit i lunchen och hoppa på middagen med direkt! Och det blev schnitzel IGEN :/ hmm börjar bli ganska less på det nu!

Det blir prisutdelning imorn! Och så är jag nog lite mer pigg och kan ta in att jag har vunnit ;D

Ska väll gå och sova snart, vet inte om jag orkar vara vaken ;)

Blir bilder därifrån imorn!

Rumänien!


Schnitzel!


Long distans!

Idag är det lång distans som gäller! Kommer bli sjukt roligt... Får hoppas på en bra placering idag också :) Men Det gäller bara och ta det lungt och åka rätt!


Blir bilder från tävlingen sen ;)

2:a!

Yeeiii är näst bäst i Europa på Medel distans bland M17 ;)


Invigning, var mycket roligt, att få se alla andra åkare, samt känna sig som en del av landslaget!


En tumme upp! :)


Prispallen!


Jag leder ;) sen kom en dopad ryss!!!


Marcus! :)


Sverige!


Sadface Joar!


Silver!


Tävling på G!

Efter ännu en super bra frukost är det dags och börja fokusera på tävlingen! :) Och till frukost blev det en ny typ av "gröt" (: och några mackor samt lite te! orkade inte äta så mycket av den maten så ska äta lite här uppe på rummet istället!

Men lyssnar på lite klassiker från N1, lite låtar från K'naan samt lite låtar som peppar upp inför verkligheten att nu är det dags! Men jag ser det bara som en ny utmaning, för man kan bara göra så bra man kan... Och sen får man se hur långt det räcker! Men ska försöka vila lite till innan jag måste packa och ta mig till bussen som går exakt 11,53 och inte 1 minut senare :/ lite konstigt!

Ska självklart ta lite bilder från tävling som kommer upp här på bloggen senare! Men det blir inte alla på samma gång.. Men det blir nog en hel del bilder efteråt! :)

Use to be public enemy!

Invigning!

Då har det varit invigning här i Rumänien och "Miercurea ciuc" Med reservatio för felstavning! Men det var nice, det blev lite musik, samt några bullar! :D Men först marscherade vi in hela gruppen i en borggård! Var ganska mycket folk där, och vi fick stå ganska långt bak... Och det gjorde att vi inte så scenen så bra :/

Orkar inte lägga in några bilder där ifrån men det kommer! :P

Har varit och ätit våran andra middag här, det blev kyckling och pommes, med en hel del bubbel vatten och bröd :) som vanligt!

Men nu ska vi väll bara ta det lungt, kanske umgås med de andra, innan det är dags att gå och sova! Och sen så får vi se vad som händer imorn!

Men då smäller det, och man får hoppas på det bästa i alla lägen! :D


Lite suddig Fjoriz pose på Arlanda Hotellby! :p


Shopping!

Då har man varit och kollat/ provat shopping möjligheterna här i Rumänien där vi är! Vi hittade en hel del roliga affärer :p men inget som föll i smak! Eller man orkade inte! Men hittade en present till min bror som fyllde år den 7:e! :) Blir en lite sen present!

Men var inne på en högskola eller gymnasium... Kan inte riktigt säga, men det var ganska nice, skriver fortfarnde med kritor på tavlan! :D länge sen man såg en sån. typ i 1-2 sen blev det whiteboard!

Hade inte med kameran :/ lite dåligt, men ska fixa lite bilder från det.. men lägger upp bilder från modell event ist! :D


Ute ur bussen!

Joar I Landslagskläder! :D

Malmberg! (:


Frukost @ Salvator!

Efter en VASS frukost, med lite yougurt och mackor, så bar det av till modell event!

Det var bra spår på ängarna, men när man kom in i skogen blev det ganska mycket sämre! :( det var en rolig bana som vi åkte, fanns ett jätte gen nedför! :) det går väll bra tänkte man! Nee det gjorde det inte, man ramlade  och fick en massa snö i ansiktet! :p

Men nu ska vi duscha innan lunchen, som sägs vara 3 rätters :D


Frukost!
Ägg, kött, tomater och ost!


Våran TOA!


Första morgonen på Hotel Salvator!

Efter en skön natt så är det dags att gå ut och se vad som finns här på hotellet! Men först blir det frukost!


Lite historia i Budabest!


kekchoklad och jucie!


Framme i Rumänien!


Rumänien!

Yeii, framme i Rumänien och på Hotellet ;) Det har varit en sjukt lång, men ändå otroligt kul resa! Har lärt känna lite nytt folk, samt varit utanför norden för första gången ;D Var en otroligt pirrig känsla, men nu har den lagt sig lite!

Först blev det plan från Arlanda till Budapest, stannade där ett tag, hände inte så mycket kul där... Men det blev att kolla runt lite kolla på hur det ser ut i andra länder! Såg 15 kinnes barn med samma kläder :o det var en ny upplevelse! haha blev lite skratt och åt dem, men det blev bara ett kort stop, tog en drill där innan vi for :p

Efter incheckning så bar det va mot Bukarest, då efter en bumpig resa så var vi framme! bjuder på lite bilder om det :D

När vi kom fram så var det leta rätt på våra väskor, hittade dem till slut :) När vi senare skulle packa in i bussen så var det en snubbe som hjälpte en med att bära sina väskor, och sen blev han jätte sur och ville ha betalt :/ det var en ny upplevesle det också ;) men han fick 50 svenska pengar och lite mynt!

Sen så satte vi oss i bussen och där har vi varit fram till 1,30 sen ;)





Blir bara en bild nu!
Men ska fixa fler till imorn! Då jag hittar ett lite bättre ställe att surfa på :D

Önska oss lycka till! :)




Arlanda 06,22!

Jaha tidig morgon, vakande av joars mobil, blev lite skrämd :o haha men nu bär det snart av!


Joar sover!


Landslaget! <3

Yeeii, Då har jag, Joar, Emma och resten av W/M 17 fått sina dräkter! Nu är det landslaget som gäller, vi äter frukost kl 06,30 imorn och åker in till Terminalen kl 07,30... Sen bär det av mot Rumänien, men först mellan landning i Budabest! Innan vi senare åker mot Bukarest! :D 

Kommer bli riktigt kul, ska försöka få så många bilder som möjligt! Hoppas att nni följer våran resa och utmaning! 

Men håller på att packa om väskorna... Vi fick ju en hel del till kläder som skulle i... Sen våran jacka ska ju också ner, för nu är det Sverige jacka som gäller!

 


Mer bilder!


Trappa

EB

Lampor!

Lite bilder som jag tagit sen vi har kommit hit!

Det var en "lång" resa hit, men sak inte klaga det blir längre till Rumänien! :D Vi bor här på Arlanda, helt okej... Det är rum med 2 sänger och dusch TV mm :p men Mora har inte kommit än, men de kommer snart :D

PoK!

Undrar ni vad det står för?! Ring Joar


Resan har börjat!

Är på Arlanda hotelby nu :D kul det hänger med Emma och Joar!

Lite bilder än så länge!





Blir mer sen!


Packa!

Då var det färdig tränat, just nu är det dags att packa min väska :) det är en hel del saker som ska med! Men kan inte ta allt :p får bara väga 23 kilo! (:

Har varit ute och glidit med joar på Ormberget, var kul.. men det gled lite segt! men ska valla om! Men träffade Niklas och Pernilla där!



Skid-O


Luleå Trippeln!

Det här är vad jag, Joar, Gunnar, Carl och Viktor gjorde i sommras :D Sjukt kul vi hade när vi spleade in den.. Och här är resultatet efter en lång väntan!

Hoppas ni gillar den och kommer och springer uppe i Luleå till sommaren!




hihi!


Skid-O träning!

Idag har jag varit ute och åkt skido banor som sture hade lagt! Niklas skulle filma, men det blev problem med kameran! :) Men det var bra banor med kluriga vägval! Skönt och inte ha morgon lektion... men de såg ändå bara på film!

Men har varit lite dåligt med updates, men jag har inte haft tid! :p men i Rumänien tror jag det blir få inlägg, beror om jag har något internet där! :) Men då blir det mest bilder!

Ska göra klart NK arbetet om stjärnor... Är lätt när vi har alla svaren, fast vi har ingen lärare! :D



Fredag!

Typ lir med Gunnar ikväll!


2010-04-02

Efter en seg morgon, så bar det av till skolan! :) sitter just nu på freeride, är sugen på att fara till Åre, men jag har ju inte tid till det! :/ lite tråkigt faktiskt... Men jag ska inte klaga, ska ju till Rumänien och Frankrike :D Kommer bli kul som *** vara med Joar och allt annat folk som ska med!

men har inte så mycket som händer idag, ska väll klara av alla lektioner först, slutar först 16,10 :/ lång dag! Efter det blir det kanske kvälls Skid-O beror på vad Sture har planerat idag! Annars blir det nog backen och åka lite slalom :) men då blir det bara och chilla och åka puder :D Men hur som helst så blir det nog bra!


Happyface!

Rumänien 8-14 Feb!


Smurfar?!

haha vad fick jag det ifrån! Kanske från min Mp3.. för idag när jag duschade så spelades den låten i högtalarna :P kul med gamla låtar! Man får roliga minnen då... Eller dåliga, det beror ju på vilken låt det är! :)

Men vad är det som har hänt idag! skolan var ganska kul, först Naturkunskap sen hem och sova... Upp ett tag senare och fara till skolan för att äta någon överkokt pasta :/ hmm less... jaja efter det var det matte på schemat :) jobbade i grupper idag! kul och få diskutera lite om hur man ska göra. Samt ge förslag på lösningar :)

Men när skolan var avklarad så bar det av hem till folkan. vilade lite, pluggade! Upp till 2 fikat :) gott fika idag :p Och efter det "lurade" Jocke ut mig på skidor.. Hade inte tänkt och åka skidor då, men det blev så! :) Helt okej pass, klassiskt A1, skönt men det gled ingenting! ;( sadface, då fick man ju slita mer än vad som var tänkt... Men blev lungt i 1,15.. helt okej efter gårdagen!

Men ska väll kolla på några till avsnitt av prison break efter jag har vallat ett par skidor! Men det kommer gå ganska fort! Är nog inte det paret jag ska tävla på. Men det ska också vallas! :)

Sov Gott!
Om jag inte hinner skriva, eller orka skriva ett till inlägg idag!!

Empire state of mind!

Lyssnar på Jay-Z nu, helt ok!

Idag får vi se vad som händer, Sture ska försöka fixa någon skid-O träning! Men det är svårt och få till bra spår! Men han fixar säkert något :)

Annars blir det och köra något lungt A1 pass, käns inte som att man ska köra så hårt idag! Men är inte säker!

Jobbar med stjärnhimlen nu, kul ämne! Men man är lite trött nu... Men ja kommer igång snart! :p

Låt: Arctic Moon – Afterworld - Dimension Remix Börjar bli bra efter 2,40 :p



Sunshine!


Stumbjörn!

Haha, idag var det ett riktigt jobbigt pass! ett av de tungsta på länge :) Det bjuds på Tour de Mjuksnö :p först prolog sen var det omvänd masstart i 4,5 km! Tungt och jobbigt! Men det var ju självklart inte slut där! Det var ju ett varv till på 4,5:an :p då var det mjukt tungt och almänt jobbigt :P haha nu är jag ju bara negativ, men det käns bra nu, lite ont i halsen... Men det är bara att dricka varmt nu och äta :D Men först vitlök och vitaminer!

Men ska fortsätta äta nu! Sen bir det att gå och sova så fort jag kan!!!


Snö?!

Idag har det snöat ännu mer :D Sjukt roligt, förutom att det ska vara A3 skate ikväll, undrar hur bra spåren hinner bli! kan bli lite svårt, kommer vara väldigt mjukt :/ Men blir bättre träning då :p

Idag har jag haft två lektioner hittils, Teknik och Matte, kul men jobbigt när man var hungrig... Och när man kom till matsalen "hmm palt" Nej nej nej... inte palt, sämsta maten om man är hungrig :( Tungt, det var bara sätta sig ner och äta, även fast man inte ville, Förstår inte alla som tycker om den palten. mamma gör mycket bättre palt!

Men får se vad som händer mer idag, har varit och växlat lite pengar på banken.. Känns konstigt med Euro :) Men ska ju både ha det i Frankrike och Rumänien :p så jag får väll lära mig vad de olika mynten är X) inte så vass på det!

Låt: Tinchy Stryder – Number 1 - Feat. N-Dubz

Kommer bli kul och åka slalom efter SM :)



Luleå!


Skön måndag!

Idag har det varit på Kanis :D sjukt nice med folket på Skidlinjen! Men det var lite kallare en vad vi hade hoppas på, men det blev ändå en rolig dag! Både krascher och glada miner! Men det var sjukt roligt när vi skulle hoppa :p Det blev en blandad skara av lyckade och misslyckade hopp! Samt en del rails, lyckades ganska bra tycker jag!

Hittade några fina dropp ute i skogen :D men det var mycket bra! Helt sjukt vill ut igen :D Men det är ju örkt ute nu :/ inte så bra Mén blir när jag kommer hem från SM i dalarna! (eller var det är)

Men efter det blev det gym/innebandy... Helt ok, men senare blev det mat! Sen två timmar film :P helt ok, men den är lite långtråkig D: men nu ska vi inte klaga :P


Simon Wallers bild!
(
hade ingen egen kamera och ta bilder)


Time won't let me go!

Sitter och chillar efter en bra frukost, finns inte så mycket att säga om det. Men idag är det friluftsdag :) kul! Men det är -17 nu :p så det gäller och klä på sig ordentligt! Men det är inget större problem... (eller?!) jaja, vad hände igår igentligen, jo först åkte jag buss till Ä-byn, blev prison break på bussen D: är klar med första 22 avsnitten :P (eller 21) hmm nu blev det faktiskt svårt :p

Men när vi väl var framme blev den den jobbiga biten upp till folkan, det var inte skottat så det var nysnö på vägen. Och mina hjul på väska gled ju ingenting! Men efter ett tags slitande var vi framme. Kul att vara tillbaka här! Rummet var väldigt välstädat :D skönt att komma "hem" till något som är städat :)

Efter det så blev det F-jogg, fast inte med Simon den här gången, det blev jogg med Emma B, och Ida N! Kul det också... Blev 35 minuter skön och avslappnad jogg :) kändes nice och få springa i Ol skorna!

Men ur högtalarna hörs nu lite klassikers från min Mp3 :)

See you later!

RSS 2.0