Så som det ska vara


Midvinter sprinten

Igår var det tävlingar i Arcus hallen, riktigt roligt och få springa orientering : ) Mycket roligare än att plåga sig att fara ut i -25 och köra skidor... Tävlingarna gick bra, hade flyt i stäplingarna som var det viktigaste. För man tjänade inte så jätte mycket på att springa lite fortare än alla andra, nog för att man var tvungen att springa snabbt. hoppas ni förstod hur jag tänkte : )

Hoppas på att det blir tävling nästa år också :D

Min syster "lekte" fotograf under tävlingen, tur det annars hade jag ju inte fått några bilder!



Första loppet



Min kusin : )




Sista kontrollen



Pappa




hmm, vem är detta?!




Haha, orka spurta när man inte behöver!


Ett mer seriöst försök!

Ska försöka hålla igång denna blogg mer som en fotoblogg under lovet. Kommer nog säkert något text inlägg, dock säger ju bilder "mer än 1000 ord" så måste skriva ganska mycket om jag inte ska ha några bilder!

Försöker vara mer seriös när jag fotograferar nu, känns som att det ger resultat : )






Vad ska jag skriva om?!

Har ide brist på vad jag ska göra på denna blogg..


Winter morning!

Var uppe med hunden i - 30 kan säga att hunden inte ville vara ute så länge, kanske var bra det. Hade med mig kameran och tog lite bilder på våran bakgård!








Pics



Månen påväg hem från lussebaket



HDR lek



Random äpple



Ljus


Nu ser jag klart!

Känns lite jobbigt att skriva här när det finns så mycket annat kul man kan göra på lov! Fast håller tyst och fortsätter göra något som kanske betyder något för mig och någon annan : )

Vad gjorde jag igår? Var till FVC (Friskvårds Centrum) Där lirade jag liet bedminton med mamma och pappa. Samt körde lite styrke träning för armarna, kändes lite tungt. Sen har jag varit ute med våran vita hund på ett antal promenader, blir han aödrig trött? Nee verkar inte så, och ändå är han bara 12-13 veckor! Trir att jag kommer få problem att få han trött när han har blivit lite större.

Idag tyckte jag att man vaknade ganska tidigt! Gjorde man det, nee självklart inte. Blev en "sovmorgon" som inte var planerad. Ut och träna som planerat, åkte skate med pappa. Ska inte säga att han åker dåligt eller segt, men han har lite och träna på tekniken : ) Blev sköna 2 h, vill ha fler pass som inte känns som att de är långa men är det ändå! Vet också var jag ska köra långa A3-A2 intervaller, riktigt jobbig backe som säkert tog 3-4 minuter när jag åkte lugn A2 uppför den. Tror den kommer köra bra på min form inför SM och andra större tävlingar.

Håller på att försöka klara av nya NFS (Need for speed) Tycker själva spelet är bra, men lite overklig körning. Är kul ändå : )

Kommer ett inlägg med lite bilder!

Dagens nya låt: Petter – Längesen

Bird´s eye view

Skönt löppass/ styrke pass inomhus. För jag är inteså sugen att träna ute i -20... Gör det bara om jag måste, och känner mig inte så road av tanken att åka skidor i den temperaturen!

Blev 25 minuter löpband, först lagom högt tempo, runt 12-13 (vilken enhet mäter det på rullbanden?) Sen sista 10 så höjde jag till 15, och till 17,5 sista 3 min. 17,5 är jämfört med min/km 3,25. Måste också köra på minst 1 i lutning, annars blir det inte riktigt likt löpning (något jag har läst i en tidning)

Har ätit julbord två dagar idag nu : ) klagar inte, eftersom det är så gott. Undrar hur länge vi kommer göra det? fast det kommer ju någon gång ta slut..

Låt: Zion I – Bird's Eye View
Chill musik!



Julstämningen!


Lussebak med Alm

Kvällen före jul så bakade jag och Andreas lussebullar ; ) Blev riktigt bra!









^_^


God Jul?!

Kanske en dag sen med att säga detta, bättre sent än aldrig!

Igår hade vi en trevlig dag, med julmat, julklappar, familjespel och en hel del andra saker : ) Orkade inte ha framma kameran och ta bilder, men har ju några andra.






En dag kvar!

Är det verkligen sant?! Jul imorgon, joo verkar så ^_^ Hur nice är inte det! Taggar som F*N!!!

Fast ska tagga med Lussebak hos Andreas snart ; ) Kommer bli legendariskt!

Har tränat med mamma och pappa uppe på Orm idag. Eller mamma orkade inte med vårat tempo... Blev en trevlig träning, lite kallt fast om fingrarna.. Blev 1,30 A1, med en hel del hoppande mm : ) Blir ju tråkigt annars!

Körde fast bilen för första gången också... Skratta på, det förtjänar jag :p Orkar inte förklara hur det gick till!

Fick ett par riktigt fina bilder igår, vet inte hur solen kunde se ut som de gjorde. Blev riktigt snyggt : )


Catch up 2

Tror det kommer vara mer längre inlägg och färre under lovet nu!

Fast igår så tvättade jag alla kläder som var med till Högbo, blev riktigt mycket tvätt... Och hjälper mamma till? Nej man får klara sig själv! Måste nog växa upp :p 

Sen så tog man det lugnt, tog ett stakpass på ormberget. Blev 1,45 lugna minuter, och träffade Andreas och (kommer inte ihåg vad han heter : ( )

precis före jag skulle äta middag Pontus ringde och "tvingade" med mig till Måttsund :D inte riktigt så att jag ångrade att jag följde med, för det blev en epic dag/ kväll i backen. Det var pudersnö överallt ^_^Så sjukt awesome att åka. Köttade lite rails, samt provade 270 on. Tappade skidan så måste ställa åt den...

Lite bilder från åkningen!













AWESOME!


Catch up 1

Då har man varit borta härifrån ganska länge nu, fast har inte orkat försöka göra ett inlägg...

Nu backar vi lite och kollar vad som har hänt sen jag "försvann"

Söndag: Medeldistans skido i Högbo! Blev en vinst där också, så vann 3 av 4 tävlingar ; D Riktigt nöjd med hur tävlingarna gick! Hoppas man kan hålla den här formen, eller bli ännu bättre. För kroppen var inte riktigt på topp under helgens lopp. Något jag är nöjd med är att jag slog Daniel Svensson på söndagens tävling : p Inte för att han är oslagbar, men han är riktigt vass : )

Så efter att ha packa ner alla saker som skulle hem till Luleå, väntade en lång resa hem! Eller en jäkligt lång resa... Vi låg och körde 50-70 vissa 110 sträckor på E4:an, så det tog ganska så lång tid hem! Levde på Godis, vatten och hamburgare! Inte så nyttigt, men fanns inte så mycket annat att äta!

Kom hem kl 03,30. Så glömde datorväskan, kameran och min kudde... Det löste jag dagen efter! Somnade direkt, sen så blev det många timmar i sängen ^_^

Bilder från Gunnar och resan hem











Fred!


13 sek


Dubbel vinst!

idag har det varit två tävlingar på Högbos fina spårsytem.

Första tävlingen medel masstart
Gick bra i starten plockade många placeringar, som Sture hade sagt åt mig. Höll på att krascha med Markus, men vi lyckades lösa det utan att ramla.

Första varvet gick väldigt fort och trodde inte riktigt att jag skulle orka hela vägen. Tempot sänktes och blev ett bättre tempo, fast man tryckte på ändå! Var 2:a vid första varvningen, sen 1:a och 1:a i mål : ) Var bara Torgny som var före mig första varvet, fast då hade ju han hoppat över näst sista på det första varvet...

Snabbt hem och ladda upp med lite yougurt och flingor. Kändes som att maten la sig dåligt till en början, men blev bättre ju längre tid det gick.

Andra tävlingen var sprint med omvänd startordning från masstarten. Fick då starta sist, hade 30 sek upp till Daniel. Ville/ orkade inte mata ikapp i början, hade varit en stor chansning. Men höll ihop loppet bra, hade bra skidor som gled riktigt bra : ) Fast måste valla om inför morgondagens tävling.

Ska ta det lugnt nu och sen äta middag, väldigt skönt nät vi har ledare som lagar mat och fixar saker åt oss : ) Ett stort tack till dem!

Lite bilder!






Fokusera

God eftermiddag/ eller kväll vad man nu känner för.

Har i alla fall vallat klart mina skidor som jag ska ha imorn. Ett par med bara blått och riller, ett med blå gult och sista paret med C380 om det skulle slå om : p (Ni som inte åker skidor fattar noll, men orkar inte förklara för er. Man ska inte förså allt) Kan säga att chanserna att jag har ett par bra skidor imorn är riktigt stora : )

Tjejerna har bakat pizza till oss alla, var riktigt gott : )

Sen firade vi Evelina som fyller år idag, blev tårta med alla som var med på lägret (utom de som är på kvälls tävling)






Skön träning

Vaknade av att Joar petade på mig... Inte roligt, ville ju sova längre! Men var ju tvungen och äta frukost innan träningen. Blev yougurt och flingor som vanligt.

Dagens lättare träning bestod av kortare vägvals sträckor, men man såg ganska fort vilket som var det bästa vägvalet. Åkte 20 min A2+, sen så blev det lite lek på skidor. En bana som man skulle åka lite slalom och hoppa lite. Och en kortare stafett, roligt med annan sorts träning : )

Orkade inte släpa med mig kameran, men lägger upp lite bilder från igår.








Bild

Då har man varit ute och tagit lite bilder. Synd att man inte hade med sig slalomskidorna..


Handrails

Då har man kört två pass!

Första var skido övningar på vissa av spåren vi åkte på igår. Fast det var ju mest bredspår (elljus spår) Så det blev inte så svårt att orientera. Jag och Joar körde banor mot varandra, ena åkte ett håll den andra åt det andra. Vann de två första med typ 3-4 meter! Blev lite större på sista då Joar gjorde ett lite sämre vägval. Det stora hela var det väll en bra träning : )

Sen var det hem, ladda på med mat. Sen bara ta det lugnt ett par timmar!

Efter ha vilat ett tag så blev det F-jogg för mig och Joar. Sprang seriöst i ett ganska lugnt tempo, innan vi började hoppa och åka neför handräcken : p Ofta man ska vara jätte seriös på de korta mindre viktiga passen! Kanske ska ut och fota lite, så kanske orka ta någon bild på någon av dem vi åkte : )

Får se vad jag hittar på nu!



Joar var halvnöjd efter Skido träningen



Simon tog bussen istället!



Älvsbyn vet hur man åker 15 personer i en minibuss



Snöade ganska så mycket!


Snöfall

Då snöar det för fullt här ute i "skogen" där vi bor! Och vi ska snart börja byta om för träning, hoppas på att de har lyckas hålla spåren fina (så de inte är igen snöade)

Det är jag och joar som delar rum, brukar bli så. Bor i samma hus som Ida och Emma, Jonas och Filip. Sen på undervåningen bor Julia, Angnes, josefine, sen Simon i ett eget rum!



Bild från resan


Film

Såg "500 days om summer" på vägen ner hit. Tyckte filmen var bra i det stora hela. Lite jobbig i delar.. Fast filmen får en 4 av 5! Man ska ha tid och se filmen, inte stressa och se den : )


Högbo

Har hunnit med något inlägg pga lång bilresa i 9 timmar. Sen tävling som inte gick så awesome!

Fast resan var väll ganska okej, lite långtråkigt. Fast sånt som blir på längre resor!


Sen så tävlande vi på Högbos skidspår som är ganska platta, med snabba korta backar! Tyckte det inte gick så bra. Men var inte så långt efter Malmberg som vann pga att Filip tog fel karta i starten!



Joar "taggar" inför dagens mindre lyckade tävling!


True


We hope

Då var sista skoldagen av klarad :D det är ju riktigt skönt!

Har tränat innebandy och lite lätt styrka efteråt. Mest för att göra någonting i denna roliga, mysiga kylan... (för er som inte är så snabba, så är den inte rolig eller mysig) Hur som helst, så hoppas jag att vädret nere i Högbo är bättre. : )

Fått en film av Evelina, som ska ses på den 9 h långa bil/ minibuss resan neråt landet. tror det kommer bli en ganska stor hög med bilder också ; ) Måste komma ihåg att lägga över bilderna bara, för har inte så stort minne på den...

Dunkar lite musik hos Joar, men vi ska snart och handla lite mat inför mogondagen. Blir väll en massa onyttiga saker ^_^

Vallat klart ett par skidor, och har 2 till med mig som jag kanske ska åka på. Dock är inte de färdig vallade än!

Dåligt med "roliga" bilder nu... Blir något lite random!



Julstämning!


Laddar upp

Då var det sista skoldagen innan lovet, hur skönt är inte det! Fast ska inte börja slappna av nu, finns en del saker som ska göras klart först. Blev klar med mina rester i matten idag, och ska försöka bli av med de rester jag har kvar i kemin också. Bli också och lämna in en samhällsuppgift på 5,5 a4! Annars är allt kanon (Y)

Måste valla mina skidor inför tävlingarna nere i Högbo nu från onsdag till söndag. Hoppas på bra med snö, fina spår och bra tävlingar. Sen så brukar resten sköta sig själv : )

Måndags fikat igår var riktigt bra, fanns inget dåligt att säga om det. Annars brukar jag ju vara bra på att gnälla... : p fast bara ibland!

Taggar för mina 3 sista lektioner nu : D

Sen blir det en lång bilresa på onsdag morgon!


Bilder

En liten bildbomb från dagens teater! (Lekte lite med inställningarna på kameran)











Om ni inte har sett teatern, så tycker jag att ni ska göra det!



Kanske Romeo och Julia!

Idag har vi haft en Lucia dag, med fika och lite andra övningar. Kul att man gör något roligt de sista veckorna innan lovet. Jag har ju bara en skoldag till innan jag slutar och tar Jul lov ;D

Övningarna var riktigt blandade, allt från ex antal händer och fötter i marken. Till mörker run då man skulle leda folk med hjälp av rösten! Det är svårt att leda folk faktiskt, du säger gå där och så pekar man där. Även fast man vet att de inte ser något :p Tänker inte så långt, fast efter ett par st gick det mycket bättre : )

Sen var vi och såg teater. Var en "one man show" Han var riktigt kul, hade en riktigt roliga scener. Och han hade ju verkligen ett eget sätt att uppträda! Och detta måste vara den bästa teatern jag har varit på! Den får 5 av 5 möjliga ^_^

Tog lite bilder, men orkar inte lägga inte dem på dator just nu... Kommer senare idag i stället : )

En random bild istället!


Stabilt

Ojdå lite dåligt med uppdateringar. Men har inte hunnit med det!

Igår hände det inte så mycket, lekte med hunden för det mesta. Och lirade lite CS med GBN : ) Gick bra vissa rundor/ matcher och andra spelade jag som ******. Kan inte alltid vara bäst även om jag har börjat insett att jag inte tål att vara dålig på något... Kanske är bra och dåligt, då fortsätter man i alla fall försöka göra saker tills det inte går längre. Man lägger sig inte på soffan, och säger "orkar inte mer" kämpar hela vägen!

Fast blev inte riktigt så idag.
Var dubbel tävling i A-jaur, kul att äntligen få tävla skido : ) Kortdistansen gick bra, vann med 1 minut. hade ganska dålig kartkontakt. Men gick fort ändå! medeldistansen (natt) Tyckte jag gick bra hela vägen, men svårt att av göra hur mycket man ska ta i för att orka vara pigg i skallen och musklerna! Gick ju inte dåligt, men Clas och Joar var bättre : )

Vi åkte en bana som var 12 km, fast åkte 16,4 km (12 är ju fågelvägen) : p

Har kommit hem till Älvsbyn nu, kul och vara här men ändå inte. Då det inte är någon här.... Eller joar kommer snart : )

Har varit dålig på att ta bilder, fast "Junior" måste in på rengöring! har några fläckar som syns när jag har mycket zoom...

Lägger upp någon i alla fall : )



Utsikt från skolan!



Tomte



Kanis!


Villa, hund, vovlo och utomhus grill!

Idag har vi fått tillökning till våran familj : ) Detta i form av en vit gullig hund ^_^ Så nu är vi fyra barn, två katter, tre kaniner, lite fiskar och nu en hund! Kommer bli riktigt kul och få träna med den när den vuxit till sig lite. Just nu är den lite liten för att orka med mig.. Kommer nog bli ändring på det :p

Det ända som igentligen har hänt idag är att vi har åkt till Boden (eller en bit utanför) Och hämtat våran hund : )

Bilder på Nallo! (lite osäker på hur vi stavar hans namn) 
  





Naaww!


Vad var det dom sa?!

Nu verkar det som att tävlingarna har flyttats till söndag... Eller enligt filip, så måste kolla upp det. För vet inte om jag orkar åka hem till Luleå. Känns som att det går en massa tid till resor och sånt! Fast ska väll ringa mamma senare idag.

Håller på att skriva klart samhälls hemprovet nu. Har bara 2 st A4 sidor kvar att skriva (Y) Kanon kul! 

Dagens väder är grått och trist, och får inte glömma j*vligt kallt... 

Andreas Grega – Dom hade mycket att säga

Dagens outfit (eller bara en random bild på mig, från idag) ( :


Meningslöst

Godmorgon, väder har inte blivit bättre på något sätt... Varför  kan det inte bli typ -12 så hade jag inte sagt något. Fast nu när det är -18 till -100 hela tiden så blir man lätt uttråkad. Kan ju inte ligga nere i gymmet hela dagarna...

Var nere och körde lite övningar igår, tänkte köra med expolsiva övningar. Blev inte riktigt som planerat! Det blir det ju nästan aldrig, men vad ska man göra?

Blev ett långt innebandy lir efter, spelade bra i början. Sen föll vårat spel ihop totalt. Hade ju inget flyt alls... Sen trampade martin N på min klubba, lät som att det knäcktes då. Fast tyckte att den inte var sönder på något ställe. Sen så slängde jag klubben upp på scenen. Och kanske den gick sönder då... Kan väll ha som ursäkt att bladet redan var trasigt. så hade varit tvungen att köpa nytt.

Sitter och väntar på att något ska hända. Verkar som att jag får vänta väldigt länge då : )

T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

Kanske ska ta en dusch! Seg internet, så det blir ingen bild nu...

Skill


I don´t care what you call me

Idag har det varit lite halvtråkigt väder... bara en massa minusgrader! Inte särskilt roligt, blir nog att gymma lite lätt. Mest explosiva övningar, inte en massa vikt så nära tävlings säsongen.

Har haft en mass skola idag, känns det som. Eller så har jag varit lite trött... Kanske inte är så konstigt då min lite oplanerade träning startade lite sent : ) Fast var riktigt skönt att komma ut och röra sig.

Måste nog göra lite skolarbete snart, är bara bita ihop och jobba!

Rubriken kommer från denna låt : )
T.I. – That's All She Wrote - feat. Eminem



Random!


Jag och min Mp3

Igår (lite mer exakt 23,00) for jag ut på ett tränings pass. Varför?! ja det är en bra fråga, hade inte tränat och så hade jag inget att göra.. Mycket liv man har då, eller det är kanske så det ligger till. Blev ett skönt 11 km pass, blev 45 minuters snöpuls i början. Tog riktigt bra på benen, ska kännas att man tränar. Kom hem 00,30, fast joar var ändå vaken. Han kanske väntade på mig : )

Skulle vilja haft med mig en liten kamera på passet. Fast man har ju inte alla saker!

Får se vad det blir för träning idag, hoppas på skidor. Men verkar vara lite kallt... skitväder! Så ska komma på något bra att träna ( : 

Gårdagens tränings låt: Skillet – Comatose ; )




PB: 00:50!




Julstämning

Idag efter skolan så for jag ner till Älvsby verket med Evelina. Blev ju självklart att vi skulle tävla i allt, och kan erkänna att jag fick stryk av en brud : ) För vågade inte göra 3/4 frontflip från 5 meter ner i en madrass! men jag hoppade i alla fall, och har aldrig varit så rädd... Kändes så sjukt skönt att komma ner, tiden stod stilla medan jag föll!

Efter det var det middag/ julbord på folkan : ) Riktigt gott, men var inte så jätte sugen på mat just då... Just nu verkar det som att ingen mat verkar passa mig just då!! Eller är det bara dålig tajming. Spelar inte så stor roll, vi hade en bra tid i alla fall ; ) Sen väntade vi på fikat i 1,40.. Less man var då :p

30 Seconds To Mars – Hurricane 2.0 (feat. Kanye West)

Fick några bilder från dagens tillställning : )









Coldplay



: D


check

Då var fysik provet klart, kändes ändå bra. Men jag och blanda formler och annat. Fast jag tror att det blev bra i slutet : )

Ska ha ett par lektioner till. Sen så ska jag tagga för julbord på folkan :D Och det kommer bli riktigt nice!

Är J*vligt less på Alm och Jacob!!!

Har provat att fota i macro läge på objektivet. Blir riktigt fina bilder : )


Vill tillbaka

Är riktigt sugen på att åka till fjällen och träna!


Kanis

Har inte orkat/ hunnit skriva något här idag. Vet inte om jag håller på att börja lessna på att blogga... Fast det känns som kul att folk kan läsa vad jag gör och håller på med : )

Vaknade mitt i natten och trodde att jag hade försovit mig. kl 02:30. *** ***** har missat lektion, träning, lunch mm!!! Så började klä på mig, sen så tänkte jag till. Hmm tittade ut genom fönstret, svart ute... Det är nog fortfarande kväll. Jaha bara att hoppa i sängen igen :p

har haft ett par lektioner idag, har börjat känna att skolan börja fungera mycket bättre nu. Jobbar mer på lektionerna. Tar mer ansvar för mitt studerande, känns som ett steg i rätt riktning : )

Dagens träning var skido övningar. Gick bra, även fast det var lite dåligt med snö. Fast man måste hitta möjligheter att kunna träna ändå. Vi körde 6 st banor på "får" åkrarna, mest för att träna in att läsa kartan i högre fart. testa var den där gränsen är. Då man inte hinner med på kartan.

Sen har jag och Evelina varit uppe på Kanis och fotat. Vi hade vädret mot oss, så vi fick inte riktigt några bra bilder över Älvsbyn.. Lite tråkigt, fast Älvsbyn finns ju kvar flera veckor till : p

fast fick ett par fina bilder : )






Skid shreed!

Då har jag haft en ganska lång skoldag... Fast även den tog slut till slut.

Blev spänst och styrka inne i gympahallen. Vi börja bli ganska många nu och hallen är lite liten om man ska köra alla på samma gång. Fast det går bra ändå, det är ganska bra ordning under övningarna : )

Sen efter middagen for jag, Jacob, VB och Jesper till kanis för att shreeda längskidor : ) Gick bra, gjorde några 180, 360 samt några försök på 540. Vi åkte lite i skogen också, då åkte viktor sönder en skida : / inte roligt...

Kladdkaka på dagens måndags fika, riktigt gott :  )

Efter det blev det en riktig skön dusch med musik.

Ska kolla på film sen gå och sova nu!

Blir kanske fota på kanis imorgon med ny objekivet och stativ : D



Bild från dörren hemma i Luelå!


Små trött

God dag

Gissa vem som väckte mig idag? Joo min mentor. Hon ringde för att meddela att vi inte kunde ha utvecklings samtal. Så fick planera om helt, ringa joar. snabb packa för att hinna med bussen! Sov nästan hela vägen till byn, med musik i öronen.

Har haft lektioner nästan hela tiden sen jag kom hit, eller har ju ätit lunch också. Och för första gången så kan jag säga att fisken var god : ) Ett steg i rätt riktning!

Ska ha 2 lektioner till... Sen så är det slut för idag och efter det så måste man byta om för träning. Hoppas på skate A1. Måste kolla tränings schemat.

Veckans låt: Romain Virgo – Who Feels It Knows It
(skid musik)

Google bild!


Skidfilm



00:50 (Y)


Han är tillbaka!


Backa då...

God eftermiddag/ kväll!

Vad har hänt idag än så länge? Joo tränat, ätit, pluggat, kört bil, shoppat mm.

Vanlig frukost, inte så mycket med det. For sen ut med min broder på en skidtur ute på isen. Gick bra, gled lätt och fint. Fast sen så fastnade jag med ena staven i en is spricka... : ( Jaha, där rök den staven. Och det var ju inte min stav heller! Utan pappas. Så på 30 min träning blev jag skyldig pappa en ny. Inte roligt eller billigt. Men Andreas kanske hade ett rör hemma, ska kolla upp hur det är. För vill ju inte att vikten och pendeln ska ha för stor skillnad!

Satte mig direkt på datorn och började kolla möjligheterna till ett nytt stavköp.

efter det hoppade vi in i bilen och åkte hem tilll mormor och morfar. Alltid kul att få träffa dom : ) Sen körde jag vidare ut till storheden. För att shoppa djur mat och saker till våran nya hund som snart kommer vara en del av våran familj : )



HF!?!


Here we go

Här kommer lite information om vad jag har haft för mig!

Vaknade 10,45... Ändå gick jag och sova 00,00. jaja, fick ju siva ut i alla fall. Upp äta frukost, sen sätta sig ner för att plugga matte och engelska. Nu känns det som att jag har kommit in i ett mer hållbart plugg tempo.

For iväg med min bror till pontusbadet. Började flippa lite innan Joar kom dit. Sen chillade vi sönder på svikten, hetsade varandra till lite nya olika trick. Jag satte en switch frontflip (läskigt som ***) Sen nötte vi båda på sideflip, gick inte så bra. Blev en hel del fel landningar som sved ett tag efter. Bara upp och försöka igen! Tycker mest om Joars försök på en mollenbergare. Han hoppade ut från svikten och la sig som på rygg, sen så var det ju kört! : p

Ner på stan för att shoppa lite julklappar och födelse present till min syster. Var lite sen med den. Pga att hon fyllde år den 2:a

När jag kom hem så blev det lite tårta, sen så fastnade jag här!

Black Eyed Peas – Own It



Ledsen?!


Hang with me!

Då hemma efter en lång dag i skolan. Jobbigt och sluta så sent på fredagar, man hinner ju inte gör något alls på kvällen när man kommer hem!

Mitt efterlängtade 70-300 objektiv är med Emma i Kalix nu. Får vänta tills på måndag innan man får prova det : ) Fast ska nog inte börja klättra på väggarna för det.

Antingen blir det CS eller COD ikväll, beror på vilka som vill lira.

Morgon solen över FHS!


leker

Tung morgon, inte sugen på att stiga upp... Slog av alarmet la huvudet på kudden och tänkte att jag inte fick somna igen. Så bara upp och hoppa ivag till frukosten. '

Träningen gick bra, hade dock inte så bra fäste när vi körde utan stavar... Allt annat gick riktigt bra, åkte bara ca 1,30. Vor sugen på att åka lite längre : )

Slänger upp en bild från gårdagen!



Skola, höres senare!


Tummen upp

Dagens tävling gick riktigt bra. Mycket bättre än vad jag trodde, var inte långt efter "skidåkarna" kan nog kalla mig själv för en snart : ) Om jag ska betyg sätta detta lopp så blir det en 9/10. För att hade mycket ork och hade lagt energi på rätt ställen och tagit ut mig så mycket det gick. Lite svårt att spurta mot sig själv. Gjorde mitt bästa.

Tränarnas kommentarer: Ser bra ut, men för kort steg när det börjar bli branta backar (Lite för mycket löpning) Annars så åker jag stort och bra och får utväxling på platten. Ska väll fortsätta jobba med tekniken och så får vi se hur de ser ut efter det : ) Känns skönt och få bra kommentarer på att man åker bra!

Spåren var hårda och glidet gick inte att klaga på. Nästan perfekta förhållanden för en klassisk tävling. Hoppas man får åka några fler sånna här tävlingar och mäta sig mot de andra skidåkarna.

Slutade 45 sekunder efter Viktor B som vann : )

Kommer mycket fler bilder på http://alvsbyskidlinje.blogg.se/ 

Bilderna är tagna av Julia Sipola









(Y) (Y) (Y)


Klassisk tävling

Då var det tävling/träning premiär på klassiska skidor. Får se hur bra skidor jag har fixat : ) Tror nog det kommer funka bra, man måste ju vara säker på att man vet vad man gör när man vallar (eller att man kan intala sig själv att man har gjort det) Hur som helst så kändes formen bra igår. Undrar om det håller i sig idag också.

Glömde skriva ett inlägg igår kväll
Lite kort sammanfattning: Vallade skidorna och fästegrunden till idag. Innan man blev bjuden på fika i Ugglan 3. Elin bjöd på en riktigt god cheesecake :D Sen spelade vi julkalender spelet. Andreas vann efter ett riktigt spurt. Gick hem till Andreas sen och spelade lite Tony Hawk, längsen man lirade det spelet. Gick ju inte så bra, även fast Andreas hade ett fusk i...

Sov i alla gott : ) När jag vakande så trodde jag att jag hörde att de plogade vägarana, äntligen tänkte jag nu har det kommit mer snö. Tyvär så var det ju inte så... Var någon annan lastbil eller liknande!

Ska tagga till för tävlingen nu. Kanske kommer några bilder sen, beror om jag hittar någon som vill fota : )

Dagens låt by Joar: Flo Rida – Right Round [Benny Benassi Remix Edit]



Folkan!


I only know one line!

Kan man äntligen pusta ut lite, då vi är klara med proven för denna vecka. Dock är det slutspurten på skolan och alla prov kommer som ett tråkigt brev på posten. Vad ska man göra? Bara bita ihop, och jobba på hårt så får man jul lov sen : )

Vädret har blivit lite tråkigare, kallare och mörkare. Kommer inte undan att det blir mörkare, även om man skulle vilja det.

Efter middagen så ska vi ut och göra något som jag verkligen tycker om. Åka skidor : ) Hoppas spåren är fina, för då blir det bra kvalitet på passet. Annars kan det bli lite dålig stämning... Kommer säkert bli någon 180 och 360, kan ju inte låta bli på A1 passen!


King kong

Vilken plugg morgon detta blev. Först lite sovmorgon till 08,07, sen bara sätta sig framför skrivbordet och börja plugga! Var bara bita ihop och göra det man skulle. Är äntligen klar med uppgifterna, ska bara läsa igenom alla sidor igen. Sen så borde det räcka...

Kändes som att det var plus grader ute när man gick till frukosten. Men ska inte luras av att det är - 13 grader eller något sånt ( har inte kollat på någon termometer)  Så dagens skid tränings pass kommer blir riktigt skönt : ) Hoppas man har bra skidor då. Men det är ju ändå bara träning, så ska nog inte lägga så mycket tid på det.

Dunkar lite låtar från min N1 lista. Slipper man känna att jag fortsätter nöta ut de låtar jag har där. Måste nog rycka upp mig och lägga in lite "nya" låtar där....



Andreas grundvallar featherlight skidorna!


RSS 2.0