SM stafett

I söndags avgjordes den prestigefyllda SM stafetten. Vi hade en 22:a placering från förra året i Umeå. Så vi siktade på att vara topp 15, för motståndar lagen hade många bra löpare på sina sträckor.

Laguppställningen var Jonas Larsson, Gunnar Holmgren och Jag på sista.


Larsson öppnade hårt till startpunkten, men fick ett bra utgångsplacering ut i skogen. Han kommer in till varvningen i första klungan. Tappar tyvärr lite efter varvningen, då han hade en lite längre bana än de andra.

Växlar ut Gunnar ca 3 minuter efter ledande Stora Tuna. Tuna gjorde nog ett av sina bästa stafett lopp på länge. Krossade allt motsånd på andra sträckan med 3 minuter. Så Gunnar tappar lite, men ligger med bra.

Springer ut som den 18:e löpare på sträcka 3. Kommer in i ett bra flyt med kartan, kompassen, löpning och framförhållningen. Plockar 3 placeringar fram till varvningen. Skogen var blöt, alla myrar uppsprungna och djupa. Bommar väldigt lite ca 45 sek. Lyckas också ta ett lerbad i en stor bäck som jag skulle över..

Springer om en konkurent vid näst sista kontrollen. Drar ifrån och håller den placeringen. Vi slutar på en 11:e plats. Alla var väldigt nöjda med sina insatser, men vi vill ju självklart förbättra våran placering i nästa års Sm stafett.


Kommentarer
Postat av: LO

GRATTIS till en kämpabra insats.

Bra att ha med sig i framtiden.

2011-09-19 @ 13:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0