Om du var jag!

Då var det ett tag sen man skrev något på denna blogg. Blir mycket fakta och lite text, som det ska vara.

I fredags så drog jag hem efter att ha snabbt städat rummet och haft ett samtal med Coach S och E. Tänkte träna på lovet, men det fick jag inte.. Blev 9 dagars vila för min del. Känns på ett sätt bra att ta det lugnt nu än att inte kunna tävla i skido till vintern!

Hann inte riktigt tänka på att stanna på minihallowen, då jag var inställd på att fara hem.

Nallo var ju lika glad som vanligt att se mig, kul att man är saknad. har blivit en hel del prommenader med han.

Min äldsta bror var också hemma, var ett par månader sist man såg han. Killen har ju bara lekt med ubåtar nere i södra Sverige.

Som ni har sett i inläggen tidigare så har jag varit väldigt aktiv med kameran. detta har gjort att jag har köpt en ny kamera. Blev en Canon 550D, kändes inte värt att lägga ut ännu mer för en 600D (då det inte har hänt något i utveckligen)

Kan ju inte klaga på film kvaliten (Filmat med en 550D)

More Super Slow Motion [Water] - 550D from Rickard Bengtsson on Vimeo.


black and yellow


Höstlovet i bilder


Den vita kaninen


Dag 1 på höstlovet


true story



Haters gonna hate!!

Lowkey - The struggle


höstbilder


En torsdag

Hej hej!  Idag har jag först kört ett klassiskt stakpass på morgonen. Kan ju säga att det var J**ligt halt ute, så fick gå helt på överkroppen 99%.

Dock var armarna ganska slitna efter gårdagens gympass, men gick bra. Körde runt Älvsbyn + lite extra svängar på 70 min. Mötte Elin och Anders när jag var påväg hemmåt.

Har haft en "utvecklings" samtal. Fick i alla fall något vettigt sagt, men oftast är det ganska meningslöst att sånna samtal på skolan.

Sen hela 60 minuter Styrteknik, tog på krafterna.

Snabbt hem och byta om till cykelbyxor och t-shirt för att cykla lite nere i gymmet. Lugnt pass i 75 min, med film i form av T4XI. (Taxi 4).

Nu blir det ner till skolan igen !

Fuuu.

pudersnö!


På rymmen

Då sitter man och leker spelledare med Sture, Elin, Daniel och några andra ledare.


Scen från filmen : )


Ons to the dag

Vaknade klockan 07,15 och kände att jag behövde mer sömn, så sov till 8,15. Frukost i vanlig ordning, sen bytte jag om för gymmet istället.

Körde cykling som uppvärminig/ träning i 90 min. Kollade då på filmen The Mask, en klassisker från när jag var liten.


Sen körde jag 1 h gym, med bänk, dips, chins, mage och rygg hela överkroppen fick arbeta bra!

Har varit nere på skolan och ätit lunch, idag var potatisen ganska bra (i alla fall de jag åt)

Såhär ser vårat gym ut i svartvitt.



White


I do believe I failed you

Dagarna går allt segare och segare. Känns som att man hinner tänka på en, två och tre gånger på allting.

Började med att gå upp 08:15, för att äta frukost. Samma frukost som de andra 200 dagar jag går här på folkan. Sen så blev det gymmet för min del, körde något styrkeprogram med KE och Micke. Skulle vilja ha kört mer på armarna, men fick med hela överkroppen under detta pass.

Har också kollat på nya systemkameror, känns som att det är dags att byta upp mig.

Dagens lunch var palt, helt okej. Den var mycket bättre en den palten jag åt i Söndags..

Efter att skicka mail till höger och vänster samt varit på 2 fikat så blev det cykelträning 2,15 i näst tjockaste dimman jag har varit med om (BAMM slår allt där)

Mina tår och fingrar var ganska kalla när jag hade cyklat i 2 h. Men var bara ta kortaste vägen hem, så att man kunde värma upp dem i duschen.

Dunkade Macklemore i Mp3 under passet, om ni inte har hört han så borde ni prova göra det!


Coldplay!


Smooth edit

27th August from Viktor Pettersson on Vimeo.


Nya rutiner

Dags att rör om och göra något nytt. Ska prova att ändra lite saker och se om det blir bättre.

Kan ju börja med att gå och sova tidigare, så god natt kl 22,10!!


Sista dagen

Då är tyvärr snart lägret slut.. Tråkigt att alla ska åka hem och man får inte träffa dem innan tävlingarna drar igång. Men för min del så var det nog bra att lägret tog slut, min kropp var ganska nöjd med den träningen den fått under dessa bra dagar. Blev en vilodag för min del.. 

Dagens träningspass för de andra blev ett crosspass med klassiska rullskidor på isiga vägar sen löpning på hund och rackberget.

Följde med Håkan och tog lite bilder istället. Här kommer några av dem.







Buzzin'

Half black and half white



Klassiker, kommer verkligen ihåg denna låt från vinter 08/09. repeat, repeat....

22 Oktober

Dagen började med att det var SNÖ ute!! Vilken skön känsla, någon sa att det var som julmorgonen. Så tävlingen blev inställd, vilket öppnade för något annat pass.

Så jag, Markus, Julius och Martin bestämde oss för att ta en cykel tur istället. Skönt att cykla med lite fler folk än sig själv.. Körde ungefär samma runda som igår, men den är fortfarande rolig eftersom det är så mycket olika stigar finns alltid nya saker att upptäcka.

Martin blev jagad av en "björn" men kom undan, fast fick sin jacka sönderriven.. Passet bjöd på mycket snö och vissa lite mer tungtrampade stigar. Fast det var ju A1 så det gjorde inte så mycket.

Blev stabila 1,55, med lite kalla fötter och händer. Är kanske dags att skaffa skoöverdrag om det ska bli mer cykling.

Under vissa delar av passet så vräkte snön ner och man såg inte mycket när det gick fort.

Efter att man hade ätit sig mätt så blev det ett gympass med pingis och cykling som uppvärmning. Sen körde jag bänk, chins brutalbänk och en massa bålövningar. Ska inte skryta, men tog ett nytt PB i bänk 67,5. Då bänkar man äntligen mer än vad man själv väger.

Dock känns kroppen som den vill packa ihop och hitta på något roligare. Hälsenan, knät, Handleden och armarna rent allmänt. Fast armarna är nog bara träningsvärk.


Skido SUGEN!!

Fredag eftermiddag

Andra passet igår blev stakning på Bränbergsvägen, tyckte det kändes bra i början och att det skulle bli ett lätt pass. Vi skulle då köra 3 st 10 minuters A2 intervaller med 1 minuts vila mellan. Då första ska dra igång märker jag att alla kommer bakifrån och drar om mig, hänger med ett tag men blir allt större lucka.

Tror inte det är jag som är så mycket sämre tränad än de andra. Utan jag körde mitt pass och det gav bra med värk (bra värk) efter. Det är därför det är så svårt att mäta sig med folk på rullskidor då rullmotståndet är olika från par till par.

Blev i alla fall 2.05 i ett bra väder, ville ha kameran när man såg solnedgången. Fast fick släppa det och fokusera på träningen istället!

Dock ett minus med den träningen var att jag **** *** ** ** ont i handleden.. Så var nog "tur" att det inte blev rullskidor idag..

Får se hur kroppen håller ihop efter morgondagen (söndag).

Vill ha snö!


1339

Då var det här det 1339:e inlägget jag gör på denna blogg. Kändes som att de var igår jag startade den, men ändå har jag hunnit med att skriva så många inlägg.

Idag kändes som en seg morgon, frukosten gick segt. men när träningskläder kom på så hade jag väll vaknat till. Taggade till för cykling, for iväg sammtidigt som de andra som skulle orientera. Hade ingen ide på hur länge jag skulle vara ute, eller var jag skulle cykla. Men hittade en bra runda med mycket klättring.

Körde nästan på alla stigar jag känner till runt Älvsbyn, Fick ihop 28 km cykling. Kroppen var med och krånglade inte, dock fortfarande svårt att säga när det gör mer ont i knät. Men hade inga sånna känningar idag, vilket var en lättnad. fast jag sitter och tar det lugnt nu så känns knät..

Cyklar gärna den här rundan igen, så om någon vill följa är det bara göra det.


Rewind

Efter middagen igår så körde vi cirkel styrka. Gick bra med benövningarna på första varvet men avstod de under andra varvet.

Värmde upp och ner med spinning så blev 20 min före 5 efter, Och 35 minuter styrka.

Sen blev de ett bra kvällsmål, blev 2 hela tallrikar med yougurt och flingor.

Avslutade den dagen med att se en film "Wrath Of Cain" gangster film om folk som hamnar på ett fängelse, och självklart är det inte problem fritt. Salgsmål mord mm. Och jag har nog inte sett ett film där dom säger nigger fler gånger. Nästan 95% av meningarna var det med det ordet.

Ger filmen en 3,5 av 5. Lite enformigt men svårt att komma ifrån.

Kartor från dagen

Då har jag gjort quickroute på alla banor, finns inga direkta stora vägvals skillnader. ett par som, och på de gjorde jag rätt några gånger men också fel.


ett gäng glada skidorienterare. 


Bana 1 Kändes bra från start, tog den nedre vägvalet till 2:an.


Bana2, lång sträcka till 1:an som var bara att stoppa huvudet under armen och köra!


Bana 3, började med en massa korta sträckor som gick bra. Sen gjorde jag en boom till 4:an, tog vägvalet rakt på!


Bana 4, den bana som gick bäst för mig (kanske för att jag körde stakning, men använde benen i vissa backar)


Bana 5, sista banan så det var bara kötta på allt vad man kunde! (Dock är grönt sämst mot grönt...)

Bra känsla

Då var lägret startat med A3 rullskido intervaller runt kyrkan. Är osäker på tider och sånt (då de ligger på Gps'en) Hade i alla fall en bra känsla med kartan, var inte så svårt tyckte jag. Är inte riktigt som riktig skido, men bättre än att torr träna.

Blir styrka kl 1900 efter maten, får se vad Daniel och Sture har planerat för någonting där. För om det blir spänsthopp står jag över... Då kör jag något annat istället.

Har inte gjort något vettigt innan lägret började. Blev att driva runt och visa runt folket var matsalen, gymmet, var vi bor och sånna saker.

Börjar kännas som var och varannan status uppdatering på FB är om att man har tagit körkort. Bara kul att man får mer frihet med ett körkort, så gratulerar alla er som har tagit : )


Snart kanske snön också kommer. (Förra årets första skidpass)

!

Då var denna dag snart över, hoppas morgondagen känns mer meningsfull. För har igentligen gjort något vettigt idag.

Nu har det gått över 1 vecka sen jag "slutade" träna och började käka/ tugga piller. Men känner inget resultat, känns nästan som att jag känner efter mer. Och den lätta förskylning jag har haft hela vägrar släppa, känns ibland och vid andra tillfällen känns det bra.. Var ligger instruktionsboken till denna kropp!!?

Blev less när jag insåg att jag inte skulle vara med på innebandyn. Den sport jag gillar mest förutom de sporter jag satsar på. Mycket fart, snabba beslut, bra puls, mycket variation alltså bara en massa +.

Men jag avslutade kvällen med att se Benknäckargänget istället. Kan inte klaga på det, fortfarande en bra film!



En låt från filmen!


Random bild nr 103!

Mitt rum

Då har det snackats mycket om mitt rum, men har ju glömt bort att lägga upp några bilder. Fanns mest fördelar att flytta från Svalan till Ugglan. Rummet är inte så mycket större, men två fönster gör rummet ljusare. Sen att man slipper dela dusch är också ett plus, ingen kö efter träningar då man är stressad till skolan eller lunch/ middag.


Klädhängare är kanske Ikea's bästa produkt efter mjukglassen!


Här sker allt "plugg" som jag gör på veckorna.


Sängen och ljudsystemet, synd att rummet inte är bredare så att högtalaren kan stå på golvet...


Soffan (y) (stör mig fortfarande på den gula färgen..)

Jibber skola!

Om ni vill lära er grunderna hur man blir en "parkråtta" , eller vill kunna leverera för SB productions i vinter!


Linux Ubuntu 10

Om ubuntu (ett operativsystem) hade varit mer kompatibelt med windows spel och andra program, så hade jag lätt bytt. Är lättare samt roligare att jobba med (Kanske för att man har varit van med Windows sen man var liten). Annars är ju Mac ett bra val, men samma problem med spel...

Känns som att Ubuntu är mer gjort för personer som tycker om att programera, då du kan utforma och designa detta opertivsystem som du själv vill.

Idag är det en vilodag, då vårat läger börjar imorgon (junior skidlandslags läger) Kommer bli kul att få träffa de andra i ett annat sammanhang än bara tävling. Blir allt från rullskido, löpning, orientering, styrka, cykling mm.

Dagens ord: Abrubt

Go morgon

Efter att ha avslutat gårdagen med att se Limitless (igen) så sov jag väldigt bra. Sen jag fick mun extra madrass har jag aldrig haft problem att sova. Kanske att det är lite plasebo effekt över det hela, men det är ju den bästa medecinen.

Har en lektion idag (14,10) så har ett ganska stort hål. Men ska nog städa rummet och plugga lite före lunchen.

Blev väldigt sugen på att köpa en ny klocka igår.
Fast med svart eller blått armband.

Håller på att lyssna igenom de låtar jag har på datorn, vilket är 2400 st.. Så har en bit kvar!


Tråkigt men sant


Get Up!


Ett sånt här film tips

De flesta kanske har sett den här filmen. fast det gör inte så mycket. Har sett den en gång tidigare, och den blev bara bättre i mina ögon. Men den är en film som man ska ha tid och ork att se.

"En postapokalyptisk berättelse, där en ensam man kämpar sig fram över USA för att skydda en helig bok som innehåller hemligheter om livet före apokalypsen." Wikepida!


Snälla vissa är!

Vad hände med att det var sol i början på veckan? Jag som nästan hade tänkt och ta fram solbrillorna! Och nu är det grått, trist och regnar... Kommer ju inte klaga när detta regn blir snö när tempen sjunker. Knip igen och gilla läget.

Dagens middag bestod av ris med kassler gryta och köttbullar. Det var verkligen inte dåliga köttbullar heller och vad säger inte någon då "Det här är de bästa köttbullar jag NÅGONSIN ätit!" Behöver ju inte ens säga personens namn.

Slog Höet i en match bordpingis, blev 11-9 till min fördel. Spelet har blivit bättre sen vi började för 3 veckor sen.

Efter att ha lirat lite CoD och kommer tillbaka så har några IDIOTER dragit upp min mattan i sängen. Fullt av smågrus och annat skräp, hur kul kommer det vara att sova i det!? Sen hade de ställt järn"saken" som orsakade punka när jag köra hit i Augusti.


3-1 vinst mot ZT!


...........! : )

Inget varmvatten

Fick veta igår att de skulle slå av varmvattnet för att laga någon läcka i närheten av Folkan. Vilket skapar väldigt dålig sämning när man ska duscha. "Tur" att de ska bara vara av i ca 2 dagar...

Körde klassiskt idag i 1,11 med 5 impulser. Kändes faktiskt väldigt dåligt på impulserna. Och blev nog inte trött pga att jag hade 2:or... Så dagens träning får en 3 av 10!

Var raggmunkar till lunch idag 3,5 av 5.

har hunnit med att fara till banken och gjort ett ärende, träffade troligen den skönaste bankmannen. Träffade han i vintras också, blev lite prat om kartor, träning och så frågade han om jag hade sprungit BAMM. Och det har jag ju.

Håller på att bli väldigt less på den gula färgen i mitt rum... Vem vill ens ha ett gult rum? Målar gärna om det till Blått, vitt eller svart!!!


Sakarias


Sakarias Majander - Retitled - Freeride

Bak KM

Då var bak KM avgjort, kul att se att vissa satte ribban höjt inför nästa KM. Detta blir ett inlägg med mest bilder, men vinnarna blev OV3 Bitches.

Ugglan 2 (OV3 Bitches)



Svalan 3 (Tre vänner och Karin)




Svalan 2 (NoName)





Ugglan 1 (Banankaka)






Ugglan 3 (ugglans "elit")







Domarnas uppvärmning





Peace!

Men jag kanske inte bryr mig!

Denna rubrik står Julius för, pga G-snack och handtecken. Var i alla fall väldigt roligt.

Idag så jobbade vi på digitaltekniken med olika kopplingar. Lyckades väldigt bra, om inte kursen blir svårare än såhär är det skit lätt.

Sen programering och religion, gick som det brukar. Man förstår det mesta och sitter inte som ett frågetecken på lektionerna. Ska bli kul med något prov snart, har bara haft ett litet läxförhör sen skolan startade.

Dagens träning blev maxstyrka med uppvärminig och extra bålstyrka. Körde bänk 65*3, (62,5*3)*3, chins 15*4, (12,5*4)*2, 10*5. Chins (15*4)*4 och sen brutalbänk med 5 kg extra. Kändes bra att man snart bänkar sin egen kroppsvikt!

Middagen bestod av potatis och fisk 3 av 5. Lunchen potatismos och köttbullar 2 av 5!

Ska försöka springa runt och fota folk som bakar inför Bak KM idag. Så att Skidlinjebloggarna får några bilder att använda när de ska skriva om dagen!

Själv är jag sugen på en ny kamera eller ett nytt objektiv. Så man kan ta lite bättre bilder, för blir kanske stor skillnad mellan 8 Mpixlar och 15 Mpixlar!


(Inte min bild)

17 Oktober

Då var man tillbaka i byn, och denna gång åkte jag hit med Jossan och joar i baksätet!

Igår så blev det mest att packa upp, hälsa på det folket som var här.

Fick byta däck på bilen med brosan, sen blev det lite shopping på stan. Blev nårga t-shirts rikare och ett par jeans.

Ska snart dra till skolan för hela 3 lektioner idag. kommer vara utbränd, eller inte!

Dagens träning blir först max styrka, sen lite underhålls styrka efter det. Tror att det kommer bli PB i de flesta övningarna!

Idag ska Bak KM avgöras, tyvärr så har jag/ vi i ugglan 3 inte något lag att ställa upp med. Må bästa baklag vinna!

Har också insett att jag måste skaffa fler tavlor eller liknande och sätta på väggarna! För just nu har jag bara 5 st...

Heydå!

Take over

Johej igen!

Lördag idag (igår) har jobbat med ta ner tapeter i ett rum som ska tapelseras* om.Tog ju ett bra tag, måste ha varit några kassa tapeter för de gick bara sönder när jag skulle ta ner dem (no shit)

Dagens träning blev stakintervaller, kändes tungt i armarna i början. Fast efter första intervallen släppte det. Körde 7+7+4+7, så fick ihop stabila 25 min A3. Har ju fått "order" att inte köra så långa pass. Bäst att lyssna och se om det ger något resultat.

Sen rymde hunden... märkte att han skällde på framsidan, då han skulle vara på baksidan! jaha ut och plocka in han, då hade han ju passat på att leta rätt på något skitigt ställe!! Blev duschen och nu har vi en halvblöt hund som springer omkring i huset!

Jag och brosan lagade plättar till middag idag. Kanon eftersom plättar är bland det bästa jag vet (y)!!

Tor att jag måste fixa lite ny musik, någon som har något bra tips? plz

Ain't that some shit!

Mac Miller


2 cool 2 school (Skidfilm)


2 Cool 4 School - Crystal Media - Freeride

13:13

God Fredag!

Igår körde jag pingis som uppvärmning, sen gym och ett hårt kort pass. Känns bra att jag blir starkare i alla övningar " Man blir bra på det man gör ".

Har haft 2 h med persondatorer innan lunch. Inte någon speciellt tung lektion. Lunchen var också väldigt bra, pasta med kyckling gryta. Bland de bättre på länge, och då särskillt när jag är så grining när det är dålig mat på skolan.

Städade nyss klart rummet och sen körde jag mitt streching program. Nu ska jag ta SNABB dusch, sen packa klart för 13:30 åker min buss hem till Luleå.

P O!

stafetten i bilder!












Hei hei!

Irish Celebration


Ser ljuset

Verkar finnas en stor chans att bli kvitt mitt knäproblem, hade tyvärr börjat räkna att de skulle ta lång tid. Men med tålamod och LYSSNA på kroppen/ knät med streching och knark.

Körde 70 minuter cykling idag, solen sken. Blev ett lugnt och fridfullt pass, hann hela 11,2 km. Då kan ni ju räkna ut att det inte gick så fort på cykeln. Men körde väldigt tekniska stigar, så det går inte så fort där. Fast det är ju dubbelt så kul istället.

Håller också på att äta en massa vitlök. För det känns som att jag är ytterst lite förskyld. skulle säga att jag känner mig 95% frisk. Det är halsen som jävlas lite. Då därför vitlöks dricka och te!

Tror jag ska ner till Konsum en sväng. Äta något samt kolla på någon film innan man packar ihop för denna dag!


Ol stafett @ åsen

Då har årets ol stafett avgjorts. Det blev spännande in i slutet då topp lagen bommade och wildcardens sprang bra.

Men i slutet stog Martin Norberg och Viktor Brännmark som segrare, med ganska stor marginal.

Har en massa bilder och filmer från dagen, men det kommer troligen imorgon.

Filmen kan nog ta ett bra tag till, måste fixa något bra redigerings program. För filerna är i fel format, så måste konvertera dem till rätt. Massa jobb, men det har jag tid med.

har också tagit steget in i knarkvärlden. Köpte troligen mina första piller idag, antiinflammatoriska och smärtstillande Ibumutin* Ska köra en 10 dagars kur, och medans det köra sterching för att troligen är jag stel i yttersida på framsida lår. Vilket drar min knäskål åt höger och skaver och skapar irritation i knät.

Om inte det hjälper ska jag på återbesök och köra akupunktur, som sägs ska hjälpa mot smärtor och leder och muskler.

Go Natt!

Mycket bättre



Provade att göra HDR bilder, blev inte riktigt 100%. Men resultatet blev i alla fall mycket bättre.


Svartvitt


Färg

Posted it on the wall



lite såhär smått meningslöt inlägg på kvällskvisten.

Hade en bra förläsning om doping, kosttillskott mm. Man kände ju till det mesta redan, men han som föreläste var bra så att det var kul att lyssna.

Stabilt måndags fika 3.5 av 5

Träning 20 min styrka, biff snart?

back in byn

Var en lång resa hem från skidtunneln, tog det väldigt lugnt och försökte sova så mycket som möjligt. Vi stannade och åt i Happaranda. De flesta sprang verkligen till Max, men jag och några andra gick till Ikea istället. Ingenting slår en stor köttebulls tallrik med fri refil.

Blev en mjukglass som efterätt vilket satt bra.

Hem och snabbt starta en tvättmaskin, visste att det skulle bli en lång kö på maskinerna. Så alla mina tränigskläder är nu tvättade.

For också till Konsum för lite proviant shopping. Blev mycket vitlök, mums. Kokade upp en kopp vitlöksvatten, som inte smakade så farligt som jag trodde.

ett minus var att två av mina blommor hade sloknat pga för lite vatten. Fast de har överlevt och är på återhämtningsväg.

Ska till sjukgymnast imorgon, blir nog att tugga tabbleter i 7-10 dagar. Får se det långsiktigt, ska inte vara bäst just nu. Utan det ska jag vara om 132 dagar!!


Blir mycket dator och skolplugg istället för träning.

Example

Låten som jag tar med mig från Finland och Vuokatti!


Lite fler bilder!


Voukatti skidtunnel


Lägger ner för tillfället!

Träningen har gått ganska bra, de pass jag har kunnat körat. Men knät har sattit stopp för att jag ska kunna köra som jag själv vill. Så ska prata med Sture på tisdag (sjukgymnasten), är nästan säker på vad jag kommer få svar från han.. Vilket är att jag ska Voltaren eller liknande, vilket jag synar väldigt mycket.

Så blir inga rullskidor eller löppass för mig på ett tag. Får väll köra gym på överkorppen istället.

Lägret har varit ganska bra, har inte riktigt kunna se någon glädje i träningen då knät fuckar up det!!

Igår blev det 45 minuter klassiskt, sen 70 min gym. 7000 meter rodd på 32 min, körde för det mesta med ett ben. (för att låta det skadade knät vila) sen det klassiska chins, dips, bänk och mage.

Borde börja packa ihop mina saker, för vi åker klockan 13 (finsk tid).

Bilder från Vuokatti



Utsikt by night


Fika i rum 108


Internet har man ju också, NewSchoolers.com (y)

Macklemore




Detta kommer att vara i min Mp3 spelare imorgon

Vuokatti

Då kommer en uppdatering här ifrån Finland och Skidtunneln.

Vet inte riktigt vad det tog att åka hit, men det var en ganska så långt!!

Första dagen 1:25 skate
Andra dagen 1:30 klassiskt, 1:00 skate, 40 min gym
idag 1:30 klassiskt


Vissa passade ju på att sova, medans jag tog och läste bok istället!


Godis (y)


Fin utsikt från hotelrummet!


Någon som är taggad på att åka skidor?!

Städat

Efter att dagen verkligen hade startat efter lunchen, som idag bestod utav god ungspannkaka!! Äntligen något som jag tyckte om. För det har vekligen varit tråkigt med ris och potatis..

Ett Black ops lir med MB, blev bättre och bättre. Får skylla på att det var med tvdosa istället för tangentbord och mus. Gick från - stats till + stats!

Två fika, också det bra. Nu när jag tänker på det så har inget varit dåligt idag :D

Har städat udan tvätt, papper, vikt in tvätten och dammsugit. Så nu ser mitt rum nästan för bra ut!

vet nu vad? SOLEN SKINER!!


små jobb

dagen har ju bara börjar bra, har sovit som ett litet barn i min nybäddade säng! Blev ca 10 h sömn, bra att få sova ut rejält innan finland.

Har nyss klivit upp och duschat. Ska städa rummet, valla skidor, packa väskan och en mass aandra jobb.

Igår: Tränade jag Julius cykling 26 km på 1,20. Bra tempo för att vara "A1" och MTB. Vi körde mycket grusväg, och en del stigar. Vi avslutade passet på asfalt för det finns inte grusvägar överallt.

Sen blev det ett seriöst bedminton lir. Känner faktiskt av handleden nu, kan ju hoppas att det är nyttig träningsvärk.

Måndagsfikat överträffade också, bördet och fikat var bra. får en 4 av 5. Tror att det kan bli ännu lite bättre, kan ju inte vara säker, men man kan ju hoppas!

Jag tyckte att denna bild blev väldigt bra (Glad gubbe)


måndag + 3000 m

God eftermiddag på er alla. det har faktiskt slutat regna här i byn, och solen lyser !

Har haft digitalteknik och programering idag. Båda kurserna läser jag med källartrollet, så det är ganska lugna lektioner!

Varit på föreläsning om förintelsen som en kvinna/ tant berättade om. Var inte så jätte intresserad då jag har varit på en föreläsning på KH i 9:an. Så det var en repetition av vad han sa, fast ur en annan synvikel. Kan verkligen inte förstå vad tyskland med AH som bestämde tänkte när det genomförde världens största massmord.

Sen sprang de andra 3000 meter på Älvåkra, ställde inte själv upp pga knät. less jag är... Förra gången fick jag inte, och nu kunde jag inte!

Resultat kommer på Älvsby skidlinje bloggen. ( Kolla bland länkarna så hittar ni den )

Bilder i alla fall!


Is wicked

Helg e riktigt nice! Idag har det varit både fint och dåligt väder. Tur att man var ute och tränade när det var fint.

Körde ett A1 klassiskt pass med markus, blev lugna 1,40. Shit tränar ju hårt nu! Tror att jag ska ta med mig rullskidorna till Finland, ska kolla upp hur möjligheterna är.

Måste snart börja kolla vad jag ska ta med till byn ikväll. Skidor, stavar, kläder och annat nödvändigt!

Brick & Lace – Love Is Wicked <--- Lyssnas på nu!


Skate




Kunde inte låta bli och länka denna video (Kanske är andra gången..) Fast den är riktigt bra !!!

but, Haters, gonna hate!

Lördag

Godagens! Dagen har bestått av träning, fast inte som planerat med Alm utan han var för cool fär mig och körde själv! Blev hela 1,30 A1, vad har hänt med mina 55 minuters pass?!

Sen blev det att vaxa bilen, är inte riktigt klar än, men imorgon är det klart. Var ute på en 2 h promenad med hunden och trevligt sällskap : )

Har också nu brutit med facebook uppehåll... Blev 6 dagar utan, men saknar inte alls alla tråkiga uppdateringar om allt och ingenting. Fast chatten har man saknat och att kunna planera träningar med annat träningstokigt folk.

Next ----> Sängen!

RSS 2.0