Skid vs Skol IF

Dagen vi alla har gått och väntat sen skolan startade. Den prestigefyllda mtachen mellan Skol IF och Skidlinjen. Båda lagen ställde upp med bra lag.

Spelat skedde mest på mitten av planen, bollen gick fram och tillbaka vädigt mycket. Kändes som att vi hade ett övertag men fick aldrig några bra avslut på mål. Skol IF körde på få men bra avslut, vilket gav resultat i 0-2 efter första halvlek.

Men vi gav inte upp för det. En massa Pepptalk innan andra halvlek gjorde laget bra, de gick ut och spelade en mycket mer offensiv fotboll. Tror också att våran kondition spelade roll, när de andra började göra dumma passnignar mm. Så fortsatte vi att ha fokus på spelat vilket gjorde att fick mycket fler målchanser.

MVP Martin B stod i målet första halvlek, men i en bit in i andra byttes in på planen. Han visade att han var taggad till 110%. Knockade ner en motståndare (inte med mening). Han ledde vägen till att vi gick upp ännu mer. Vi fick till ett bättre spel, mer passningar i närheten av målområdet.

Vårat förbättrade spel resulterade i 2 ganska snabba mål. Vi fórtsatte att ha tryck mot målet, men tiden rann ut och det slutade 2-2. Ett resultat som inte riktigt säger hur matchen var. Om man ser till antal skott på mål kontra antal gjorda mål så vinner vi det ganska stort. Tror att om vi hade spelat 5-10 minuter till så hade vi nog lyckats fått i ett mål till.