"skar" skido

Skönt att få köra en mindre tävling, kunna köra utan känna någon press att åka fort. Dock är det alltid en skön känsla att flyga fram mellan skoterspår och träd! 
 
Dagen har bjudit på två fina tävlingar på Bergnäsheden. Först en medeldistans ca 6,3* km, var genföre då skaren tillbjöd till riktigt fina möjligheter. Det var ingen vår klass på skaren, men så länge du hade fart och höll dig under träd så gick det bra. 
 
Hade lite svårt med att köra rent på kartan, så hamnade lite snett i vissa gen. Så beslutade mig för att ha lite mer koll på skoterspåren, vilket var rätt klokt. 
 
For till Rutvik och fick se den bästa 5 milen på länge. Att våga gå ifrån med ca 3,5 mil kvar att åka och sen köra loppet i stort sett själv. Johan Olsson förtjänar det, och om någon häst person får Bragd guldet istället för Olsson tappar jag nog allt hopp om idrotts galan !! Fick rysningar när man märkte att detta skulle hålla hela vägen, och sista 2 km var guld värt. 
 
Bra att vi fick ett Guld efter alla Silver som vi tagit under detta mästerskap. 
 
Drog vidare till andra tävlingen, en sprint. Bara göra som jag alltid gör, kör med framförhållning och åker fort när man har full koll på var man ska. Splits kommer senare på Winsplit. 
 
Vad som väntar nu? Drar vidare mot JSM i längd nere i Ö-vik. Sitter sällan stilla, är alltid påväg någonstans. Har blivit ett sätt leva. Förstår hur det måste vara att köra världscuper i diverse sporter. Men det går ju inte om man inte har bra stöd. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0