O-ringen

Då blir det troligen det sista inlägget innan O-ringen drar igång. Tror det kommer bli ganska nice, fast bara om benen om allt annat håller :p Ska inte vara så negativ, utan tänka glada tankar! Iår bor vi i tält som vanligt, kommer också bli nice om det inte regnar.... Då kommer det bli mindre nice! Vi har ca 1,5 och 3,5 km till de två olika discgolf banorna i Örebro ;) det är riktigt sweet! Vi åker klockan 6 imorn, kan bli lite tungt att komma upp. Fast tankar datorn med lite filmer så resan ner till Uppland/Tierp inte blir så tungt.
Peace Out!

Cykel nr:3

Då har man fixat till och målat den tredje cykeln för iår :)

Denna cykel är en 24" BMX/ Dirt, beror på vad man kallar det =)


Före


Nedplockning

Målning



Och sen ramen röd ; )





Släng in en kommentar om det är något ni undrar ^^


Dubbla OL pass : )

Idag har man haft fullt upp med att träna och vara med kompisar : )Först så for vi ut till Bergnäset runt klockan 11. För Gunnar hade lurat dit oss... (Eller nu hur det var) Vi skulle orientera på en ganska gammal karta, fast tills våran färvånan så stämde kartan bättre än vad vi trodde ; ) ett bra besked på att man kan använda de äldre kartorna till lite grov orientering!

Vi körde först OL intervaller. Gick väll ganska bra, lite ovant att springa och läsa kartan. Efter ett tag så gick det bättre och bättre, kan bero på att jag blev tröttare och tröttare :p Kanske inte så nice, fast höll ihop och skrapade ihop 30 min A3.

Hem till Gunnar och bada sen fixa lunch. Dagens lunch blev Makaroner och korv, så sjukt avancerad mat att laga ; ) fast nu ska vi inte vara så negativa här inte... God mat, fanns inget att klaga på, kanske mitt egna ego att äta så mycket för att orka andra passet :p

Andra passet var keps OL, riktigt kul. Hade en stor stärna med 14 kontroller. Ett riktigt tungt och fartkrävande pass. Jag Och Tage drog ifrån de första kontrollerna och sen höll vi de hela vägen ;) (För er som inte vet vad keps OL är, så är det bara GOOGLA ;) )

Ska äta något nu, och sen försöka vända tillbaka dygns rytmen ; )

Say Hey!

Euros! Thats right plural. from DK Bicycle Company on Vimeo.


Shutter Island

Då har man sett den första filmen i vårat biorum : ) Det är så galet bra ljud där att det nästan känns som en mindre bio salong :p (kanske lite krydd, men nice var det)

Det var Andreas som hade bestämt att vi skulle se Shutter Island. Den mest skruvade, invecklade filmen jag har sett. Man var tvungen att tänka om flera gånger vad filmen igentligen handlade om. Ni som gillar att se en film som ändrar och byter karaktär stup i kvarten så är denna film något för er : )



Övrigt!

Idag sov man ut ganska länge :p både bra och dåligt. O-ringen är ju snart och jag måste få tillbaka dygnsrytmen (eller vad det nu heter) Ska försöka sova snart...

For iväg och spelade en runda golf, gick ganska bra förutom att det blåste något ***** de 8 första hålen. Sen så gick det ganska bra. Satte en 13-15 meters putt medan jag pratade i telefon med Gunnar :p Andreas och Tage lackade ganska hårt ; )

Imorn!
Då ska vi köra OL intervaller, kommer bli niiiiice. Gunnar Holmgren har lovat de bästa banorna "någonsin" så då får vi se hur han lever upp till det ; D

Blir nog dubbla pass imorn, det är ju slut spurten inför O-ringen. Kommer troligen bli H18E, pga att jag är första resrv  ; )

Ulkan out!

Sweet


Snart smäller det!

Nedräkningen har börjat. O-ringen är om 1 vecka och 1 dag, det kommer gå fort och så står men där på startlinjen på första ettapen : ) Kommer bli ett bra o-ringen om jag får göra mina lopp utan att värk i fötter och vader ska sätta stop för det... Orienterings tekniken är lite rostig, vilket måste göras något åt, kanske köra ett OL teknik pass på Måndag/ Tisdag.

Idag ska jag nog ta en vilodag, har tränat 8,30 tisdag-fredag. Ska nog ringa Andreas snart, fast pojken måste ju få en chans att vakna :p

Dagens Låt: Manian – Loco - Video Edit

Heeiii!

Då är jag tillbaka framför datorn efter ett långt break (igen) men gott folk det är sol och fint väder ute! Vad ska man annars göra? :o

Igår var jag hos min farmor hela dagen : ) kul och träffa henne. Ni som försökte nå mig då kanske insåg att jag inte hade min telefon med mig! Vi for först till tjuvholmssundet och paddlade därifrån. Sen så tränade jag lite löpning där ute, den tallheden slår allt annat. Det är inte bara platt och tråkigt det finns ju en hel del stigning om man springer på rätt sätt : )

Efter att ha fikat, ätit midddag och fikat igen så var det dags att säga hejdå : ( fast klockan höll ju på att bli mycket 20,00. Så vi satte oss i kanoten, jag och Tage fick en smart ide att vi skulle paddla hem : D visst jag är på ^^ Lättare sagt en gjort så paddlade vi hem tog ca 1,50 är inte helt säker kan vara 1,40 trodde jag startade klockan men gjorde det inte :/


Idag

Har man varit ute och åkt rullskidor med Andreas och Markus. Gick ju bra det, förutom att Andreas hade sönder yttligare en av sina spetsar på stavarna... Fick vi åka hem och byta den! Annars gick det bra, mycket backar att kötta uppför och utför :p

For upp på Ormberget och spelade en runda discgolf. Träffade Janne "the legend" där, han höll på att jobba men vi lyckades övertala han att vara med oss att spela ; ) Jag och han slog vad om en disc om vem som skulle spela bäst, Han eller jag? Var nära på att vinna. Sänkte mitt Person bästa med 5 kast :P fast han vann med ett ynka kast :/ jaja spela så sjukt bra, så jag är nöjd : )

Who is the champion?

Dirt


Borta bra, men hemma bäst!

Då har man haft ett skönt blogg/ dator uppehåll, Vilket jag inte ångrar. Fast lite jobbigt i vissa lägen :p

Men mitt liv har rullat på, inte så mycket "nytt" att säga..

OL premiären i Pagla gick bättre än väntat rent löp mässigt*, fast jag bommade på tok för mycket och kartan får en 2,5 av 10 möjliga. Den var inte niiiiccee, massa sten, ris och det fanns saker som inte var med på kartan ( enligt mig )  Så ni som inte var där missade inget roligt, kanske den schtekiga Söndagen ; )


Har ritat karta med min broder, skönt när man har laserskanings kurvorna. Marginal på 1 M :D Stämmer väldigt bra, fast man får ju ändå göra en liten ändring på det...

Har paddlat mammas racing kajak, funkade ganska bra efter man hade badat ca 10 gånger :p Det var ju faktiskt andra gången jag paddlar i år : )

Har ingen ny Dagens låt åt er nu. Fast om ni har "tur" så kan det dyka upp en senare!


Dagens låt


All In



Skön trailer, måste nästan se denna också ; )

Myggor gillar jag inte!

Idag har man varit och lekt med sina bästa vänner alla dagar i veckan. Jo jag pratar ju om myggor : / vem hatar inte dessa iriterande små djur som lever för att suga blod och sen dö? (typ) Jag tycker att det måste vara guds sämsta skapelse. Fast alla behövs för att det ska gå runt. Det är väll snarare vi som förstör mer än myggen. Jaja fast det är myggen jag hatar och inte mig själv...

Var och spelade en ny runda Discgolf på Ormberget. Det gick väll ganska bra, en hel del dåliga drivers. Med en miljon myggor som surrade runt skallen :/ hmm inte kul. Slutade på +10 över par. Inte så bra, då Sveriges bästa discgolfs spelare har spelat banan på 56 eller 57 jämfört med mina 72 idag!

Andra låten för dagen: Lil Wayne – A Milli

Nu ska jag chilla, få lite massage sen gå och sova : D


Luleå : )

Då har man varit ute på ett litet lätt jogging pass. Funkade ganska bra får se hur tävlingarna till helgen går.

Tog också och badade nere i vattnet utanför mig, Gissa vad jag hittar? :o joo självklart en cykel. Fast den hade inga ekrar kvar, sadel? glöm det. Alla lager helt förstörda :p jaja man kan inte alltid hitta skatter!
Någon random bild från Luleå

Chilli´n

Då var man uppe ur sängen, just denna tid är ganska jobbig. Då hjärnan inte är helt vaken men kroppen är det : ) Ska försöka göra det bästa av situationen.

Idag ska jag bara jogga lite lätt, eventuelt ta ett lite dopp i vattnet. Sen så blir det KD ikväll : ) ska försöka sätta ett nytt PB. Fast det kan gå hur som helst om man gör några få lätta misstag.

Dagens låt: Atb – Could You Believe - Airplay Mix


Pontus Jumping, lite suddig bild!


Come Find Us!


orientering!

Då var man tillbaka i skogen, i alla fall mer eller mindre : ) Fast det kommer ta ett tag innan jag är tillbaka helt... Får se hur Vittjärvs tvådagars utspelar sig. Hoppas på ett bra sätt, annars känns som det blir att lägga skorna på hyllan ett tag och bara fokusera på att springa bra på SM i höst.

Var i Kalix idag, och det finns inget värre ställe. För det var fullt med myggor, om man tycker det mycket på Ormberget så åk INTE för allt i världen till Rammelberget i kalix... Ni behöver inte prova, det är inte nice! Fast ska inte prata/ skriva så mycket skit om kalix, fast det var INTE nice där : /

Fails!


;D

Typ Nice!

Har inte orkat vara inne här och skrivit något på senaste tiden. Nu ändrar jag på det, för tillfället i alla fall!

Har väll inte gjort så mycket, vilade igår. Det som blev av då var lite jobb här hemma. Fixa en cykel (Igen), chilla på stan. Och spela en runda discgolf på kvällen :) Annars var det inte nå mer...

Idag vakande jag relativt tidigt, klockan 09,00 (tror jag det var :p) Såg att det var hur nice väder som helst ute ;) chill tänkte jag. Då måstejag ju bara vänta tills Andreas har vaknat så vi kan fara ut och träna... Sagt och gjort, så for vi ut på ett rullskids pass. Vet inte vad, men jag orkade inte så mycket idag. Så det blev "bara" 1 h! Man kan ju inte alltid orka.

Ska nog göra lite mer saker här hemma och sen fara och spela KD (kvällsdiscen) med resten från LDF ( Luleå Discgolf Förening) :)

Dagens låt: K'NAAN – Wavin' Flag


½ bra dag!

Idag vakande man på tok för sent, eftersom det är svårt att sova med linnement... Får skylla mig själv lite!

Var hos Markus igår, vi kollade på 18 year old virgin* tror den hette så :p inte helt säker på hur det stavas :p hur som helst så var filmen "kul" och ganska överdriven. Som vi kallade den, de skådisar som inte var nog bra att vara med i American pie!!! För de var bland de sämsta skådisarna någonsin (Eller kanske har sett någon värre)

Det var jag, Markus, Sara, Fredrik och Calle. Allt annat folk var på annat håll. Joar och Simon åkte ner till Sälen för att träna :)

Fick den "tunga" uppgiften att lämna tillbaka filmen. Så idag klev jag inte på Hemmakväll svettig i skidpjäxor och hjälm :D hur nice var inte det?...

För jag och Andreas var ute och tränade igen :p, det gick ganska bra. För inte åka så långt, pga mina fötter inte gillar det : / Fast ska vila imorn, kanske simma om Badet har öppet ;)

Vet inte vad jag ska hitta på nu. Följde inte med till Pontus för då regnade det jätte mkt... Ska höra vad Andreas ska göra senare idag :)

Fiske och Bad!

Har varti iväg och fiskar för första gången i år... Kan ju inte påstå att fiskelyckan var med mig :p fick en gädda på ca 2 kilo. Den släppte jag tillbaka! Efter det så badade jag lite innan jag körde bilen hemmåt, fast inte hela vägen! ^^

Sen så har jag jobbat lite hemma, varit ute och tränat med Andreas. Vi körde klassiskt i 1,10, tror han körde vidare ett tag till. Då jag skulle äta (kan man ju alltid säga :p)

Longboarden måste komma på måndag annars lackar jag ur... inte roligt, fast som alla mammor brukar säga "Man måste ha tålamod" Men *** * ** * ** ** *!

Dåligt med nya bra låtar på Spotify.. :( Någon som kan länka en bra låt, så är det bara lägga den bland kommentarerna : )


Mer Jobb

Idag har jag, Gunnar H och Fredrik Ö varit ute i Måttsund (Igen?) ja men varför inte liksom bara fara dit och chilla under sommarlovet, inte helt fel det... Tror nog att jag ska flytta dit (eller kanske inte :p) Fast det var sommarjobbet som "tvingade" oss dit :p

Vi skulle ta in kontrollerna som användes vid Elitserien, det var ca 60 st skärmar och plankor som skulle in... Sjuk tungt. Tog in 23 st :) Fast fick vara ute i den fina naturen och Orientera för första gången sen skadad. Kan ju tillägga att tempot inte var så högt ; p

Lyckades mosa ännu en banan i en väska ;/ inte nice, verkligen inte... Finns ju vatten och tvättmedel :)

Har 39 timmar kvar på det jobbet, blir några träningar till och en del planering kanske jobb efter tävlingar!

Longboarden har fortfarande inte kommit :/ Posten är segare än allt annat...

Level 1


Sinnes sjukt bra trailer, filmen måste ses :)


RSS 2.0