Back in the days!


Word...

Har inte haft tid att lägga in något här idag...

Dagen har varit händelserik, tränat ett väldigt lugnt A1 pass, tagit en massa nya bilder mm : )

Fast Andreas var lite slö... han ville inte träna med mig, pga att han skulle till gällivare imorn! Lite slak tycker jag : p Men skulle nog gjort samma sak... :)

Bild från idag



Who I am!


Children sing

Riktigt skön låt!

Home!

Sorry för de dåliga uppdateringarna idag, har varit och gjort annat istället. Har hämtat ut mina glasögon, badat, tränat med Markus, chillat, lagat mat, bakat kaka, diskat och spelat lite dator :)

Så har gjort en del annat idag!

Har pratat med familjen om det ena och det andra :)



Mästerfotograf Jacob!


What do you know about me?!

Börjar packa för att åka hem till mamma, pappa och resten av familjen. Skönt att det är lov nästa vecka också : ) Hoppas på ett skönt lov med en massa roliga träningar och bara hänga med kompisar. Riktigt sugen på en riktig rail session!

Kommer väll bli en hel del bilder som kommer landa här efter lite snabb redigering i photoshop : )

finns inte så mycket mer att säga just nu, bussen åker på 50 min.

Lägger upp en bild så länge : )


(Provar 600 px)

Slagsmål!

Har averkat ännu en dag här i Älvsbyn. Chill fram till man kom in på ICA 2,90 kr/hg. Folk slogs verkligen för att få sin del av kakan : p kan ju säga att det var en speciel syn...

Men har då chillat med Jocke, Jacob, Jesper och Jonas och dunkat lite musik och pratat om det ena och det andra :) Nu kanske det låter som att jag bara lyssnar på musik, det kanske jag gör :p fast gör faktiskt andra saker också! tro det eller ej..

Ingen bild från ICA, men det hade varit epic :)




Smärta...

Idag när jag vaknade kändes foten lite konstig, gjorde inte riktigt ont. Den var som mer stel (lite svårt att förklara) så bestämde mig för att int köra något löppass/ stavgångspass idag. Kanske var det bästa för mina fötter. Ska se efter lunch hur  det känns då : ) Och så blir det nog ett cykelpass imorn, blir minst påfrestningar för fötterna så!

Så ner i gymmet och lyfta skrot.. Armarna kändes bra de första övningarna, efter det så började de gå ganska mycket tyngre. Blev nästan bara min egen kroppsvikt på sista chinsen körde dock 4x8!

Blev lite sugen på att fara ut och fota idag : ) Beror på om det går efter våran sena svenska..

har startat två maskiner tvätt som måste hängas sen! Hoppas bara att tvätten har hunnit centrifiguras* blev inte så lyckat förra gången... De var för att jag inte orkade slå på de, och sen komma tillbaka igen...

Dunkar lite ny musik ; ) mest remixes!



Älvsbyn C:


Arvidsjaur!

Efter en ganska jobbig skoldag så bar det av till Arvidsjaur efter middagen. Trodde inte att fötterna skulle hålla så bra. Och vad gjorde de?! Joo det fungerade riktigt bra ; ) Åkte på stures ross.. skidor och hans Alpina pjäxor. Blev nästan sugen på att byta märke... Går det att sätta NIS platta på Atomic?

Åkte där i 1,45, blev några kortare stakintervaller och sen körde jag ryck i nästan alla backar. Så låg på ganska hög puls hela vägen. Tyckte att det var lika att åka på istället för att chilla om ändå foten skulle ha hållit 30-45 min... Är riktigt nöjd med att jag kunde köra som jag ville idag : )

Tog några sista minuten bilder i Arvidsjaur. För det snö/ regande ute, så ville inte riktigt ta några bilder före och under träningen...









Sova nu!


27 Oktober

Igår så blev det en skön cykelrunda, hittade två helt random hus/ stugor ute i skogen! Var ganska konstigt det, men skrev i loggboken att jag hade varit där ; )

Sen så hängdes det i Svalan 2, lackade ur lite på ett bilspel... Gick ju inte så bra! Men fick i alla fall rummet städat istället. Sen så for jag och joar ner på byn och fixade lite ny inredning till våra rum ; ) kan säga att det blev helt awesome!

Ska upp på folkan, efter en stabil webdesign lektion!


Slowmo!

Blir så sjukt sugen på att börja åka skidor : )


Tom Wallisch

Har verkligen fastnat för låten som spelas i filmen ; )




Good morning!

Upp och hoppa! Lite trött även fast man käkat frukost och snart har skola... Inte så nice, ska tagga till nu/snart!



Lite random bild...


Vi hänger lite!

Chill i Svalan 2 efter ett mindre gott måndagsfika enligt mig... (gillar inte cocos) Kan ju inte gilla allt!

Jag, jocke och joar har lyssnat på musik och allmänt chillat : )

Lekte med bilxten och tog en bild i mörkret (fast den blev inte så mörk!)



> )


Chillar runt i Älvsbyn!

Har varit ute på ett skönt stakpass med joar. Gick inte så fort, fast vi åkte forttare än vad vi brukar på A1 passen... Kanske att vi har slöat lite mer på de andra eller så börjar både jag och joar vänja oss vid våra skidor! Svårt att säga...

Men vi åkte runt byn lite, såg inte nå roligt under passet. Så bilder hade inte varit någon ide att ta...

Blev pannkaka till middag, och efter det direkt ner i gymmet. de vanliga rutinerna, fast maxade ut helt på chinsen. Det blev några 4-5 st utan vikt och då var man helt slut... Slutade nog på en 60-70 chins totalt! Sen samma sak på dips och brutalbänk! Så kroppen fick sig riktigt genomkörare.

Skön dusch nu, sen så blir det lite plugg innan måndagsfikat : )



Älvsbyn!


utvilad!

Efter att ha somnat runt 21 eller lite efter det, så var jag riktigt pigg när klockan ringde imorse :) Kan nog vara bra att få mer sömn om man är sliten...

Kanske är bara det att jag har sprungit mycket, eller så är det voltaren som gör att jag har mer ont i fötterna nu! Om det blir A3 löpning ikväll får vi se efter middagen. Tror på gym, och sen kanske vara med och springa viktors varv imorgon. Är nog bra att inte springa för mycket, även fast det går. Vill ju kunna åka skate under vintern också, för de är just "skate" rörelsen med foten som gör ont...

Slutat för idag : ) blir nog ändå att plugga lite samhälls inför provet som vi har imorn. Är nog inte så svårt...

Blev en hel del bilder igår, fast är riktigt sugen på en "ny" kamera. Men ska lugna ner mig lite och lära mig den jag har fullt ut först. kanske uppdatera med något objektiv. Annars så känns det som att jag har lärt mig många funktioner på kameran!





*.*


Drop it!

Då var orienterings kursen klar. Fick lte mer insikt i hur man ska gå till väga med att lära och "hålla" kvar barnen inom sporten. För vi har varit ganska enformiga med vårat tänk på orienterings övningar. Vilket har gjort att folk inte har tyckt att det har varit så roligt att fortsätta. Ska inte kaga på några andra sporter, men fotbollen tar ganska mycket folk...

Har dunkat en låt från en film på youtube, som jag inte hittar på något annat ställe : / Den är riktigt skön! 

Ska nog gå och vila lite nu, får se om man far ut och fotar lite ikväll igen... Fast är inte så jätte taggad. Vill ha något spännande att fota på ^_^



Älvsbyns tennisplaner!


 

Längtar till snön!

Lägger upp en "old" skidfilm : p


Picture!

Orkar inte skriva något nu.. men lägger upp en bild från dagens bilder : )



Later!


Hotel frukost!

Då har man varit på Polar hotel för första gången. Kändes inte riktigt som att de hade så bra med kunder... Det är ju faktiskt så att det inte är så många turister nu!

Fast frukosten var riktigt god, kan inte klaga på den : ) Fast det var bara lite bättre än frukosten på folkan.

Blir och byta om nu för ännu en dag med aktiviteter mm : )



En random bild på CH : )


Everything has to come to a end!

Lite dåligt uppdateringar sen testet. Blev några lektioner på skolan, innan det bar av hem till Emil : ) Där blev det skönt häng med han och joar. Kan ju säga att Emil har det mesta inom kampsport = ) Sen så bjöd han på tacos, hans mamma och pappa lagade sjukt god mat. Och man fick inte sluta äta förän man var helt mätt. Gjorde inte mig något : )

Sen så bra det av till folkan för grunkurs utbildning för orienterings utbildning. Fick lite nya tankar om hur man ska lyckas "hålla" kvar barn inom sporten. För man måste göra saker som gör att man vill vänta på nästa träning. Inte bara en bana, springa den åka hem. Sen göra samma sak nästa vecka... inte så roligt, barn vill ju lära sig nya saker hela tiden.

Så har det blivit en bastu runda med folket som är kvar på folkan nu : ) Bastun var ju inte så varm, men det är ju ändå tanken som räknas! Får se vad som händer imorn , är kurs nästan hela dagen. Har väll lite "håltimmar" också!


låt: Ellie Goulding – Starry Eyed


Film tajm!



Zacke levererar!



Tänk på att det var typ minus 3-4 grader!


Backtest HT 2010 II

Andra backtestet denna höst, och det kändes mycket bättre delvis. Tyckte att jag hade mycket mer att trycka med. Och armarna var inte alls lika tunga, var lite skönare att ha några "sämre" framför (inte att de inte har bra kondition, fast backen kräver ett bra upplägg) Hade lägre medelpuls än förra testet!

Fast mår inte så bra nu.... För det var ca -2-3 grader i luften, det gjorde att man hade ishänder när man kom imål. Har tyvär inget foto på Zacke som sprang i shorts och t-shirt ; ) Det är ganska så hårt!


Ändå!


Words of wisdom!



Man tränar inte för att lyckas, man tränar för att inte kunna misslyckas!


Stavgång!

Skönt med 3 varv på stavgångsbanan. benen kändes bättre i början, kan dock säga att de blev lite mer slitna. Nu blir det ju vila fram till backtestet. Får hoppas det går bra, tog ju "bara" personbästa med 1 sekund! Tror att jag kan göra mycket bättre tid : )

Nu måste vi skynda oss ner, för nu början man på 30... och ska hinna äta före! Kommer bli hetsigt. : p

Nu dunkar chica bomb (remix) tung bass som *** ;D 


Kanske kommer nya bilder idag, får se om jag ids fota något! 


Sovmorgon!

En riktigt skön sovmorgon efter en tung gårdagens tränings tävling. Vet ju att mitt lag vann mot våra jägare. (Ni som inte vet vad rymmare och jägare är så är det svårt att förstå!) Benen är ganska tunga, funderar på vila, men annars blir det mest armar och röra igång benen i stavgångsbanan.


Andreas glömde bort att han skulle kliva upp när mitt alarm började ringa.... (eller var det mitt som låter för lågt) Så han missade frukosten, inte lätt när man inte har någon rutin!

Han har ju också lyckats stöka ner mitt rum ganska mycket.... Kommer bli tungt att städa det efter han har åkt ; )

Får se vad som händer ikväll, kanske blir en tidig kväll. Med tanke på att det är backtest imorn  : )



På den här bilden ser de ju ändå "fint" ut!


Lite sliten!

En lyckad omgång av rymmare och fasttagare : ) Kan ju dock säga att min grupp öppnade ganska hårt... Vilket var ganska dumt gjort! Men vi fick ett bra tempo som alla kunde hålla. Vi sprang 18,7 KM på 1,44! Och min puls maxade på 187 och medelpuls på 158. Årets karta var lite klurig att fixa det "bästa" vägvalet!

Och kan ju nu säga att kroppen vill ha sin vila nu... Fast blir film först : p

Har varit hos sture idag (sjukgymnast) Han sa att det inte verkade vara några större problem med mina fötter. Ska börja köra voltaren kur nu i en vecka, och så får vi om det blir bättre : ) Hoppas på att det blir det!

Min nya rumskompis Andreas har börjat lacka ur nu. Vet inte riktigt vad han vill! Fast han verkar inte tycka om mig : p




haha, han är lite udda! ; )


Eye Trip (Bonusdel)



Riktigt skön låt! ; )


Skärpning!

Har inte varit så aktiv här känns det som... Fast man kan ju inte vara på topp alla dagar!

Varit orienterings träning idag, funkade ganska så bra med fötterna. Kan ju dock säga att orienterings tekniken var lite rostig.. Fast det är ju inteså konstigt, för hur mycket orientering har man kört senaste tiden? (Inte så mycket!)

Efter det så blev det stakning hem. Skulle köra minst 10 impulser med 20 maxstaktag. Känndes bra, fast var lite trött i armarna.

Andreas kommer till byn ikväll : ) Och han ska sova hos mig : o Hur ska detta sluta? Håller på att krydda lite för han hur jobbigt backtestet kommer bli ^^ Går de så kommer han kanske börja här i Älvsbyn senare : )

Kameran börja samla damm nu... Har inte rört den på 2 dagar snart! Blir inte så mycket bilder då...



!


Someone rescue me!

Efter en mindre rolig middag så for man ut på ett cykelpass. Gick tungt första 30 min, fast blev lättare allt eftersom. Åkte min vanliga väg via snårträsksiden* (är fortfarande inte säker på hur man stavar det) Fast är riktigt fint att cykla där. Men min cykel ser inte så kul ut nu... Är ganska skitig, så måste tvätta den imorn : ) Blev bara 1,45. Är sugen på att köra mer A3, fast om inte kroppen klarar av det så går det ju inte!

Fast blev en dusch, och sen en snabbis förbi jockes rum : ) Innan måndags fikat, som bestod av en massa bullar ^_^ Fast de hade inte gräddat dem tillräckligt länge... Fast ska inte klaga, det gjorde nog sitt bästa! Så det blev ca 6 bullar och en del saft/ måltidsdricka!

Har inte tagit några nya foton idag, fast kanske blir något senare ikväll : )

Lägger upp någon annan bild så länge!



( :


Hög?!

haha, vet inte vad det var till frukost. men undrer fysiken så var vi helt carzy!! Det var mest flum och ganska lite seriöst jobb... ; ) Och Joar blev avstängd från fredagens fysik lektion! Stackars joar som inte får sluta lika sent som oss på fredag!

Annars har man inte gjort så mycket, håller på att "ta" bort FRA lagen på samhällskunskapen. Fast majiroteten är imot vårat förslag så det blir nog en kompromiss!



Fjortizzz pose!


Skön vilodag!

Idag var det första vilodagen på ett bra tag ; ) Kan ju säga att den var riktigt skön! Men imorgon blir det nya tag...

Blev ingen uppdate igår, fast var på Ormberget med en massa sköna personer! Och vi gjorde skidpremiär :D Det var sjukt kul, fast man hade ju HF vallat och pulver under skidorna... (eller ne) Åkte "bara" i 3 timmar, var ju ganska slut i armarna efter det : p


Det tog slut snö för oss i en utförsbacke, 2 av 3 föll ;) gissa vem som stod? :p

Ska åka till Älvsbyn snart, kommer bli skönt att få träffa alla på skid "igen" Undrar om det blir skidåkning nu till veckan ; ) Man kan ju hoppas på det, och ska inte glömma pannlampan (annars blir jag av med en hälsena)

lägger upp en bild från i fredags när jag gick hem!



Luleå (Y)


Dubbel!

Då var man hemma med familjen, förutom han som fyller år.. Fast han får sin present senare : ) Åkte hem med joar och Viktor. Blev diskutioner om det ena och det andra! Väll framme i Luleå så plockade man upp kameran och tog lite foton före och efter jag badade. Som jag sa tidigare så blev det väldigt tungt att simma. Fast gjorde så bra jag kunde... Blev i slutet att dra någon säker 1 1/2 frontflip och sen dra en dubbel innan man for hem : )

Nu blire hembakad pizza ; ) Sen så får vi se vad man hittar på!




Åker hem!

Då var det "äntligen" fredag och skolveckan är snart slut! Fast har två lektioner kvar innan man kan packa ihop och åka hem... Har inte gjort så mycket idag, vaknade åt frukost, pluggade, tränade och åt lunch! Kan ju säga att det kommer bli tungt att simma senare idag i Luleå, får hoppas att jag inte sjunker...

Ska snart börja packa så att det är klart. Sen så ska jag nog lyssna på lite musik och läsa lite kemi inför dagens lektion.

Till helgen har jag ingen anning om vad jag ska göra. Kanske ringa Pontus och fara ut och fota lite, om han har tid : ) Kanske ringer Markus eller Andreas och frågar om de är sugen på ett rullpass med fika efteråt ^_^ Tror nog säkert att någon av dom är på!

Snön har ju äntligen kommit, fast det sägs att det ska bli varmare nästa vecka. Och då kommer troligen all snö tina... : / Inte särskilt roligt! Men jag vet ju att det kommer komma så mycket snö så att jag klara mig : )

Inga nya bilder idag, men har fortfarande några som inte jag har lagt upp här än!



Mysigt med höst!


ett hus...


Snöpuls!

Känns som att det har varit dåligt med text här på bloggen. Fast ska försöka skriva lite mer i detta inlägg!

Igår så blev det ett skönt gym pass med Zacke, blev nya vikter på både dips och chins. Och det avslutades med en skön bastu : ) Fast man var inte i någon bastu form, så det blev ett kortare bastubeök! Fast det blev ändå en bra kväll : )

Vaknade upp idag och var ganska trött, hade legat och läst "Är det våran bestämda uppfattning om att ingenting görs så kommer det att vara för sent" En riktigt djup bok. Fast när man kommer in i den så vill man inte sluta läsa den! Måste tacka pappa för att jag fick den : )

Fast for ut på ett joggpass i snön, sprang längs med någon öde grusväg! Skönt att inte känna någon press på att måste springa fort. Fast med musik så blev det riktigt skönt, och svalt om fötterna när man sprang igenom ett dike.. Mötte sen Zacke på skidor åkandes runt skidspåret ^^ han har fortfarande lite av sitt södertänk kvar, för det kommer mycket mer snö : p Fast någon måste ju vara först!

Kanske blir lite dygt att läsa.. Fast hoppas det går bra : )

Blir nog någon bild senare idag!

!!



: )


Bilder från idag!

Har varit och tagit lite nya bilder : ) Blev en del bra och en del som var halvbra. Fast man kan ju göra så mycket i Photoshop nu!

Ska ha två lektioner till idag, sen så får jag se vad som händer... Borde nog göra svenska hemprovet idag!







Vad händer nu?!


Don't go with the stream!

Var lite trött när jag klev upp idag... Fast ska nog gå och sova lite nu när jag har hål! Eller så ska jag ut och fylla på med bilder i kameran! Måste hitta lite nya ställen att fota på. Någon som har något bra ställe?!

Fast har inga nya bilder.. Så lägger upp någon annan istället!



True Story!


3.33.36!

Då blev det ett långpass idag. Inte riktigt planerat, men lyssnar man på bra musik kan det lätt gå åt *****! Kan ju säga att benen var ganska trötta på slutet!

Men så här glad är man efter ett långpass och fått lite bullar av Zacke ; ) Taggar för polarbröd!



Sova snart!


Bilder!

Är inte ledsen eller något sånt. Men har jobbat lite med dystra bilder ett tag nu, bara för skoj skull! :)





Ulkan out!


Classics!

Då plockade man fram lite gamla hederliga CD skivor och började spela! Kul att höra musik som man lyssande "förr" på.

Har snart läst ut min engelska bok, ska snart börja skriva om den nu. Så att det är klar!



Höst!


tisdag!

Har som inget nytt att skriva om!

Fast igår såg jag oc Joar en riktigt bra film ; )Får tacka emil för filmtipset. En film med tyå alla action skådespelare som tex, Rocky, Die hard, Dolph Lundgren mm!

Idag ska jag nog ut och springa eller cykla. Om jag orkar!

Lyssnar på lite nya låtar från Kent : )



Bild från igår!


My mind is on...

Har nyss varit ute med Zacke på ett skönt träningspass : ) Körde lite små ryck på slutet!

Före middagen idag så var jag ute och tog lite bilder på hemligt ställe i Älvsbyn ^_^







Everything is broken!


Hemma hos Zacke!

Har varit på 2 fika nyss :) Gott med choklad muffins! Blev två vänder dit, först med joar och sen med zacke.

Sitter nu på zackes rum och chillar sjukt mycket, eller Zacke skriver ett brev till sin mormor : )



Och så kan man se att Zacke är en trogen besökare av
http://alvsbyskidlinje.blogg.se/

: )


Kill it when the lights go out!



En kväll i Luleå!


Monday morning!

Inte så stabil sömn... Fast åt en bra frukost i alla fall. Det var nästan helt tomt i matsalen idag, bara jag ensam :/

Sen blev det och göra sig klar för skolan, och nu ska jag ha 4 lektioner i rad! Kommer bli ganska jobbigt, känner det redan nu!

Tog några bilder innan jag hoppade på bussen igår. Fast skulle behöva ett stativ!



Funderar på att börja lägga upp större bilder. Känns lite tråkigt med småbilder!


Somedays I feel like shit, somedays I just wanna quit!

Sitter och chillar i Ugglan 3 med Elin och Zacke : ) Har ätit bullar och kollat på film och pratat om bland annat "fuck you fingret" Ibland är det livet bra kul ^_^

Blir att kliva upp tidigt imorn då man har samhälls klockan 8,10 :p Så det blir nog att gå och sova nu.

Blir natt musik av Fort Minor och deras klassiska låtar!



Lägger upp en bild från Frankrike, från i år!


3 timmars!

Efter ett stabilt 3 timmars pass med Markus och som vi avslutade med riktigt goda bullar : ) (Kan ju dock erkänna att jag fick en stor blåsa, och bröt en spets efter 2,45) Fast jag tycker att man ska se det som ett riktigt stabilt pass!

Efter det så blev det massa mat och chilla ett tag, innan jag och min bror for ner till Elgiganten och kollade på deras utförsäljning. Fanns inte så mycket kvar där :p Fast lyckades hitta en kamera väska till halva priset, skönt nu slipper man ha den i en platspåse :o

Lägger upp en bild på väskan! Är pappas 550d som sitter i : )

 


Bada!

Gick till Pontusbadet efter jag hade fixat körkorts syntestet. Lekte fisk ett tag :p Sen efter att ha fått lite extra puls slag så gjorde jag någon flip från tramplinen. Men så var det en massa ungar sär som drog typ samma tricks... inte går detta, köttar på en dubbel istället!

Skulle inte gjort det, blev 1,75 backflip! Rätt på magen och rent av sagt käkade vatten... Slog i vänster knät bakom höger knä och har nu ett stort blåmärke där! jaja shit happens.

Tog lite bilder på vägen hem också : )









Gillar sista bilden riktigt mycket ^_^!


Igår!

Efter att ha åkt bussen nästa hela vägen hem till Luleå så i Antnäs så hoppar det på en gubbe/ man som luktar nå för taskigt med sprit... Jaja bara han inte pratar med oss tänker jag!

Och det första han gör att gå och ställa sig mellan mig och joar och säga
- Här sitter två (otydligt) data killar med varsin dator!
- Joo, säger jag bara för att inte låsas som att jag inte hör!

En stunds tystnad han sätter sig på 2 säten framför oss. Hans "kompis" ringer och klagar på att han inte är i Luleå, och han säger att han sitter på bussen!

Sen så kollar han på mig och joar igen!
- Jag beundrar sånna som ni som klarar av det där med datorer! Jag själv kan bara stänga av den (höhöhö)
- Good for you! för att inte dissa igen.

Fortsatt tystnad...

Sen började han prata om att han inte vara på något alkoställe som hjälper folk bort från drickandet... De hade sagt att han var ohjälpbar* (stabilt ord ;) ) Och när han var där och kollade så hade han 2,3 promile och stod upp!

Han tyckte också att vi hade slutat ha sex utan bara satt framför våra datorer!?!

Sen så när vi såg Gyltsaudden* så sa han!
-Där har jag festat många gånger, och K'ullat många kvinnor...

Jaja men lugna ner dig för f*n!!!!

Sen så kom man äntligen av den illaluktande bussen..


Wonderman!

Sitter på Joar rum och dunkar musik i form av Tinie Tempah och chillar ^_^ Ni som inte har hört hans nya album borde kolla in det :) Bjuder på de några av de bästa låtarna från albumet!

* Tinie Tempah – Wonderman

* Tinie Tempah – Invincible

* Tinie Tempah – Illusion

Har två lektioner kvar idag, sen så blir det att åka hem ;) I helgen ska jag nog inte göra något spec.. Fast ska nog tillbringa lite till i bassängen på Pontusbadet!

Detta blir första inlägget på länge utan bild :p





Livet genom ett par svettiga sportglasögon!

Dagens träningspass gick inte så bra, skulle prova ett par Alpina pjäxor och se om det kändes bättre i fötterna : ) Till en början så kändes det bra, värmde upp för att köra intervaller. Kände mig ganska sliten på uppvärmningen, och att jag inte hade så mycket mer att ge...

Startade ändå, kändes hyfsat åkte på. Hade ganska bra teknik tyckte jag själv i all fall. Men när det började gå mer uppför så började andningen kännas tyngre än i vanliga fall och började känna av fötterna. Så blev bara en intervall. För med värk i fötterna och slem i halsen så blev det bara att packa ihop...



Igår så fick joar/ vi ett meddelande på våran dörr : o vem som har skrivit det är ännu osett....



Tror att någon har försök skriva "Joar jävel"!


Design!

Provar att röra om lite i designen är på bloggen : ) den förra headern kändes ganska old, så det blev bara att photoshopa lite med bilder och göra en ny ^_^

Fundera på att göra något annat också, fast kommer inte på något just nu. Någon som har något förslag på vad jag kan hitta på? : )



3-1 säger allt!


Where`d you go?!



Saknar Gubben! :(


Aldrig sviker jag mitt land!

Sitter hemma aka i Ugglan 3 hos Jocke, vi dunkar Roger Pontare ;) Vi har besällt nya shades med joar och jocke, och ett par kom idag! Var är de andra två? :o fast de skulle skicka dem så fort som möjligt! Blir någon bild i eftermiddag ^^

Har varit ute och tränat klassiskt med joar idag, gick ganska bra. Körde väldigt lugnt i 1,05. Sen så for jag ut och joggade i 40 min. Kanske ska ut och jogga lite med JP ikväll :)

Kanske blir en foto runda i ikväll lite runt om i Älvsbyn ( :



Luleå!


Ä-byn!



: )


Walking away...


Blåsor!

Idag har man haft tränings samtal, fysik prov och tränat ett helt ok pass!

Träningssamtalet gick ganska bra, fanns inte så mycket att prata om. Förutom att jag är tvungen att göra något åt foten, och inte nästa månad utan NU! Annars så ska jag väll öka tränings mängden lite, har legat lite lågt under sommar, fast har haft mina anledningar. Så ska fixa vårdvals papperna och sen förhoppningsvis träffa en läkare aka sjukgymnast så fort som möjligt : )

Fysik provet gick så där. Hade lite problem med hur man skulle ställa upp när man skulle räkna ut brytnings index. Fick matte error på min räknare ungefär 30 gånger innan jag chansade.... Sen så var det lite andra uppgifter som inte jag tycker att vi har jobbat med på fysiken!! Så vissa kunde man inte riktigt!

Träning, for ut med klassiska rullskidor, funkade som det skulle. Kändes lite tungt, och så hade jag motvind när jag åkte till Kanis... men då åker jag mot nystrand :) Åkte på och efter 45 skule jag vända! Inte var det så kul, värsta motvinden. Även fast jag hade tyckt att jag hade åkt i motvind hela vägen mot nystrand :o jaja, fick man slita lite tillbaka i alla fall :p

Han precis äta/ slänga i mig maten och hinna till våran tränings lektion om snabba och långsamma muskler!

Har också fått en hel del nya blåsor på mina händer : / Inte så nice, fast man måste härda lite!



Vet inte riktigt varför jag tog detta foto :p


Orienterings bilder!

Måste tacka Niklas för att jag får "låna" dessa bilder från skidlinje stafetten på Åsen : )


Stämpling ute på selholmen.


"missnöjd" efter bomm på sista kontrollen!


Har inte hunnit/ orkat göra en quickroute, Men ni får kartan att kolla på istället :)


All night!

Stafett orientering med "alla" på skidlinjen har ägt rum på Åsen. Det har varit en hel del bra vägval och del rent av idiotiska. Ska inte hänga ut någon... men när joar får för sig att springa ut i vattnet ut på "selholmen" som han tycker är en massa stenar ute i älven! Då får man nog skylla sig själv, för när han upptäcker att det inte finns några hus på ön så börjar han fundera.... " Jag är nog inte på rätt ö!!"

Det är inte alltid lätt, fast i övrigt så blev de hela 3 omstarter. För lagen var så ojämna, pga av att orienterings förmågan brister hos de "rena" skidåkarna. Fast det har ju inte orientering som sin huvudsport, så man ska inte räkna med att de springer som en orienterare som har sprungit i 10 år :)

Vinnarna blev Ida Noren och Carl Homgren :) (Om jag har fel skrik i kommentarerna!!!)

Och Niklas, ska tänka på att försöka bli ett med kameran : )



Sundet!


Keep it up!

Stabilt A3 skate pass, funkade bra :) Hade lite ont i foten, men inte så att det störde träningen! Fast hoppas att en "lugn" vinter för fötterna kommer göra susen : )

Slog pajen i 1 on 1, Bäst av 3. Tog alla :p Fast sista var tajt, om jag inte hade skjutit fram foten hade jag nog förlorat. Så påstod pajen att jag hade mycket lättare hjul än han :) Kanske jag hade :p

Ska plugga nu innnan Måndags fikat ; )



Helt random bild!


Det måste funka!

Måndag den 4 oktober klockan är 13,37 och livet känns bra : )

har haft några lektioner på förmiddagen, så nu är det 2 fika sen plug lite Fysik och matte : ) Ska väll vara social med de på folkan också ;)

Fortsätter att fota och är sugen på att skaffa ett nytt objektiv. Ska prata med experterna och kolla vad de tycker ^^



Gunnars hund : )


Step Back!

Efter ett bra genomförande av Baiks/ Gifs Klubbsmästerskap med hamburge grillning :) Så blev det hem och plugga. Måste ju göra det också, även fast det inte är så kul.

Så efter plugget så for vi hem till farmor ^_^ Så åt vi middag hos henne. Är roligt och träffa släkten ibland. Man får alltid veta något nytt roligt som hänt ( :

For med 20,45 bussen, var bara jag och Jossan från skid på den... VARS VAR ALLT ANNAT FOLK?!  Men vi satt och diskuterade det ena och det andra : )

Nu sitter jag i Ugglan 2 och chillar med Jocke ^^



When you free like a bird!


God Natt



Bild från Hundberget Älvsbyn!


Cykel freak!

Jag har ju fått ett behov av att jobba med cyklar :p Inte särsklit bra, men sjukt roligt. Har beställt nya vevlager till 24", hoppas att de passar. Var lite som att köpa grisen i säcken : )

Fundera också på att köpa ny ram till min MTB, Fast heldämpad. Har kollat på en Gary Fisher race +. Får se om det blir något köp. För nypris på hela cykeln ligger på ca 21000! Inte bara att köpa. Fast har fått ett bra erbjudande nu på ramen och lite fler delar : )

Annars idag så har man varit ute på bergnäset ^^ Nice ställe det. Vad jag gjorde där kan man ju undra. Satte ut kontroller till morgondagens orienterings KM. Hoppas att jag har sattit kontrollerna rätt... Annars blir det inte roligt för mig.  Så ska vara ute på sundet imorgong och se på när de andra springer, och så får jag plocka in kontrollerna sen : )

Har lekt lite med med bilder ; ) Fast skulle behöva lite råd från tex, Pajen, Niklas eller Emma =)



WWW.BDPOP.SE


Hometown!


RSS 2.0