funderar

Då var de lördag, lördags mys kanske? Vi får se hur det blir med det.

Tidigare idag. Vaknade gröten var inte klar, så fixade till lite på en av cyklar som ska säljas. Hjulet skulle rätas upp rakt. Lätt fixat, åt tomtegröt bästa gröten helt klart!

Ringde Magnus och kollade om han var hemma, (han som jag ska köpa cykeln av) åkte dit, fick prova cykeln och den var väldigt skön och cykla på. lite tung cyklad då bakdämparen var lite mjuk (Men det är bara ställa om så blir det bra). I övrigt riktigt skön cykel (y) Bestämde mig för att jag ska köpa den, så hämtar den nästa vecka på lördag. Sen blir det ut och leta stigar!

For snabbt ner på stan, och köpte ny bromshölje. Har knäckt ett som sitter på cykeln som jag har nu.. lätt fixat och 20 kr fattigare, så for jag och simmade ett tag. Hoppade lite efter också, blev inget nytt.

Var ute och rastade hunden med longboarden, fick några bilder. Men dom ligger kvar på kameran..

Såhär ser cykeln ut! Merida AM 800 vikt ca 14 kg


Slut på veckan!

fredag igen, åker hem till Luleå som vanligt. Får se vad som har hänt där, blir och rasta hunden med longboarden (Mycket lättare än att gå)

Har haft prov om bilen och försäkringar. Tyckte det gick bra, men många frågor tyckte jag hade fler än ett svar. Tror jag lyckades bra!

Engelska, alltid lika roligt då man gör så mycket på lektionerna.

Ska troligen kolla på cykel till helgen nu, och kanske att jag skaffar den.

nu ska jag plocka undan en massa saker och städa rummet !

Cykel träning

Dagens middag var pannkaka, tummen upp för det. riktigt gott var det. Åt riktigt mycket för att orka med kvälls svenskan, gick bra det. Hade några som redovisade sina muntliga redovisningar. Ska göra nästa, och måste fixa till en del. För kommer nästan säga exakt samma saker som två andra redan sagt.. Har ju tid på mig att fixa till det!

Efter svenskan for jag och Julius ut på ett cykelpass. Vi öppnade ganska hårt, hade lite problem att hålla tempo. För Julius var riktigt bra på att cykla. Vi körde på i 1,20 och hann 28,8 km, då får man tänka att det är lite sämre grusvägar och en del stigar. Känner att benen är ganska tunga nu, men blev ett riktigt kul pass. Som jag har sagt förut, har inte fattat varför jag inte har cykel tränat mer. Sjukt roligt :D

Blir vila imorgon, eller ett lugnt pass på badhuset.

God natt!


Red Bull Homerun 2011

Verkar vara en sjukt kul tävling !! :D


Livet är nice!

Idag har det varit riktig stekarsol hela dagen. Började denna dag med streching, man vaknade  till ordentligt. Åt frukost i vanlig ordning. Hade en fysik lektion 08,10. Mätte spännig och ström i olika kopplingar mellan lampor och batterier.

Hem och bytte om till träningskläder, dagens pass blev klassiska rullskidor. Vi var ca 15 st i början, dock tappade vi ett par då och då. Men vände efter 1 h åkning, och började åka mot folkan. Tog av mig tröjan och körde årets första BÖ pass (Bar överkropp) Kanske lite tidigt, men nu när snön har försvunnit så tidigt så får man vara tidig med allt annant också!

Avslutade också passet med streching. Känns som att man inte är lika stel, fast några stora skillnader kan jag inte känna. Eller så har jag inte haft möjligheterna att prova det.

Ska öva på muntliga redoviningen!

Peace!


Träningsvärk!

Då har man vågat sig ut och springa. Provade och springa på stig lätt uppför, och de första 100 meterna kändes ganska bra. Men ju mer jag joggade ju mer ont fick jag, och det är mest i nerslaget. När knävinkeln är ca 30 grader och jag sätter i foten, det är då smärtan är framme. sprang kanske 500-600 meter lätt uppför. Gick nedför för att spara på knät. Om det fortsätter såhär så kommer jag kanske kunna jogga 5 km om 1-2 månader...

Hade med mig cykeln ut, så for iväg på att cykeltur istället. Blev leriga stigar, och var riktigt kul. Kanske körde punka på bakhjulet... sånt som händer, bara laga eller köpa nytt. Köttade ganska blöta stigar och småvägar. Varför har inte jag cyklat mer?! Är en riktigt bra fråga.

Har bestämt mig, ska sälja av några cyklar (3-4 st) och sen köpa en heldämpad cykel. Tror att jag kommer få mer nytta av en heldämpad. Då jag har en racer, en damcykel och en som är ett mellanting mellan racer och mtb. (svårt och förklara då jag inte vet vad den cykel serien heter..

Men mina armar värker lite efter ett styrkepass. Kör mest mage, rygg och lite lättare på benen och armarna. Fast nu känner man att man lever (y)

Skrivit klart min nationella muntliga redovisning till imorgon, kändes bra att få klart den!

Finns lite fläckar med snö kvar i skogen!


15:40!

Lunchen idag bestod av pasta och kött av någon slag. Inte säker vad det var för kött, men smakade bra. De har blivit bättre på att göra mat, eller så har jag tappat smaksinnet helt nu.. Ska sluta klaga nu!

Kämpat mig igenom alla lektioner nu, eller har tränings teori efter middagen. Men så har man ätit och fått ny energi.

Vi ska bygga en fågelholk och så ska vi installera en webcam. Får se hur detta ska gå, har en känsla att det kommer bli bra.

Ska ut och cykla efter teorin, kanske får med mig någon annan. Annars blir det Mp3 som sällskap under passet (y)

Snön smälter bort...


Onsdag

Jobbar vidare med designen på bloggen, har en hel del kvar. Men bytte bakgrunds färgen igen till en bättre. la till et berg i vänster hörn. Säg till om det blir sämre !!

Ska upp och fixa lite skolarbete, eller sova. Får se hur trött jag känner mig då!


Secondhands #3


26 April

Hej igen!

Middagen idag bestod av spagetti och köttfärssås en klassiker. Är nog en av dom bästa maträtterna, alltid lika gott. (man är riktigt kass om man misslyckas med denna maträtt) For med Elin ner på "stan" (blev en satans massa prat om när jag kallade byn för stan) Elin skulle köpa ny cykelslang till sin cykel, och jag skulle ta ut pengar åt Julius och köpa tandkräm.

På konsum hittar vi metspön för jätte lite pengar, så vi tänkte att det skulle vara riktigt trevligt och vara några stycken som far ut på fisketur och fikar eller något liknande. Får se när detta inträffar, blir någon varmare kväll framöver.

Sen blev det cykelfix, jag skruvade åt lite skruvar och kollade så det mesta fungerade. Måste fixa växlarna och köpa en ny vajer till min bakbroms. Är lite småfix kvar på den, löser jag ganska fort. Ska också sälja minst 2 cyklar snart. Någon som behöver en damcykel? (7 växlad med stor sadel)

Upptäckte efter vi var klara, jag sakna min nyckel... Så utlöst från rummet, jaha bara att vänta på dom från sprintcupen. Drog ner till Ica med lite folk, körde zackes longboard. Ska nog skaffa en ny, lika och köpa en riktigt bra då!

Körde senare att gympass med Julius, körde mycket mage, rygg, armar och styrke övningar för benen. Lite utfall, hopprep och lite andra lättare övningar. Blir och provspringa imorgon, hoppas verkligen det går bra ( Håller tummarna )


Imorgon blir det nog ett cykelpass. Ska sova nu, först ett avsnitt Futurama!

Cykeln som ska ut imorgon!


Sommarträningen har börjat.

Idag har den jobbiga försäsongs träningen för nästa vinters skidor. Åkte 1,35 med Julius oc Andreas, lagom fart hela passet. Som vanligt även att man kör med samma remmar på stavarna så får man blåsor... Bara jobba på händer ser alltid lika fina ut efter en sommar med rullskidor.

Pontus var här med 2 klasskompisar, dom skulle skirva en artikel om hur det är att bo hemifrån och plugga på annan ort. Var längesen man pratade mycket med han, så det var kul att han kom förbi och pratade. Så jag och Andreas kommer nog vara med i NSD på fredag.

Nu har ännu en skrivit upp sig på listan på de som ska vara med på 4-kanten runt. Om der fortsätter såhär så kommer vi vara riktigt många, blir bara roligare. Kanske blir mer tävling, då får man lugna sig. Annars kan det bli dålig stämning !!


Ny skolvecka.

Lovet är nu hel slut, och en ny skolvecka väntar. Ska inte vara några större problem, hoppas det inte blir så många prov. (Bra koll jag har)

Tror att det blir första rullskidpasset idag, jag ska prova springa lite före. Men kommer inte springa sprintcupen i eftermiddag, det klarar nog inte mitt knä av. Får se hur joggingen senare idag går.

Petter – Krafter


Gott nytt år!

Igår blev det nytt år. Är han dum i huvudet eller? Nej inte alls, men det är nytt träningsår för oss skidåkare. För det är dumt att ha samma tävlings säsong på två olika år. Bättre och ha all försäsong och sen tävling. För att se hur man ska göra och inte göra för att komma i form.

Ska säga att jag är ganska nöjd med min träning. Vet inte om tiden är den viktigaste faktorn, får vi se i längden. Blev 407 tränings timmar detta år. Lagom mycket, inte för lite och inte för mycket.

Så tog jag ut fördelningen av olika tränings typer. Nu kom punkten skidgång med, som ni så är 1 % 4,333 h!


Det går om man vill


Grilla och paddla

Då har man varit ute ganska mycket, först var vi nästan alla i famlijen och grillade korv utomhus. Fint väder och stekande sol. Var lite problem att tända brasan då veden var lite blöt, det löste sig och det blev bra korv med hemmagjord gurkröra Innehållandes lite allt möjligt. Smakade gott gjorde den i alla fall!

Efter att ha hämtat andan lite från grillningen så säger pappa att vi ska ut och paddla. Först tror jag det är ett skämt, men inser ganska snart att han inte skojade. På med träningskläderna och i kanoten, kan säga att det var lite ovant. Sen att paddla i April händer inte så ofta här uppe. Brukar ligga mycket is kvar då, men nu när vintern har varit så konstig så funkade det.

Nu ska jag packa så att jag får med mig allt till älvsbyn, blir nog inte så mycket saker. Men gäller bara och inte glömma något viktigt.

Om det funkar bra och jogga på morgonen så ska jag nog springa sprintcupen på eftermiddagen.


Shred' n Breakfast


skor

Juste mina skor. De var dessa jag köpte som nya vardagsskor.


Är det redan slut?

Började inte detta lov nyss? Men är väldigt snart slut... Vad gör det när det inte är så långt kvar till sommarlovet! Så taggar för att göra klart allt i skolan så fort och bra som möjligt, sen kan man börja fundera på när man ska jobba i sommar. Har 2 jobb i sommar, så det blir att jobba en hel del.

Löpningen är än så länge oprovad, ska försöka komma ut och springa lite. Mest lung löpning i motlut, för att det är nog de hårda dämpningarna i utförslöpningen som gör mest ont. Får se det efter jag har varit ute.

Fortsatt med strechingen ganska bra, märks att man tappat lite. Men det är minst 20 minuter per dag. Vilket är ganska mycket ändå.

Har varit ute ganska mycket. Spelat mest Golf och tränat cykling eller andra sekundär träningar, som simning och inlines.

Lite bilder från när jag var ute och cyklade!


Futurama

Har underskattat denna serie ganska länge. Men har nu insett att dem är riktigt bra. För er som inte har sett någon avsnitt, så rekomenderar jag starkt att ni ska se något!

http://www.iwatchft.com/

(Länk till hemsidan)


Discgolf

Var nyss ute och spelade en 18 håls runda pargolf. De lottade lagen blev jag och Andreas, så Juniorerna mot resten. Spelade ganska jämt hela tiden, inga superbra kast, inga missar. Det gjorde att vi låg på -5 inför sista hålet. Alla andra i gruppen låg också på -5. Och nu skulle det bli ett avgörande. Det var då jag spelade bort mig totalt, och Andreas var inte mycket bättre... Så vi fick +1 på sista hålet!

Men fint väder, lagom mycket sol. Hade med mig kameran, men hade jag med mig något minneskort? Nej det hade jag inte.. Fiaskot var ett faktum !

Får se vad vi hittar på senare idag, kanske städa rummet lite. Stökigt när man kommer hem och slänger upp allt man hade med sig.


Var tog löpformen vägen!?!


Bild

Lånade lite bilder från Viktor, ett par som han tog lite snabbt innan vi började hoppa.

Skönt väder !!


Legs Of Steel #1


The illusion

Fredag igen, har hänt så mycket sen sist och så dåligt uppdaterat.

Har börjat spela discgolf igen, märks att man inte har längden i kasten. Så lever på inspel och puttarna. När vi körde 18-hål så vann jag med +3, och de andra resultaten tänker jag inte skriva ut. Kanske blir en runda idag.

Fortsätter cykelträna inför fyrkanten runt. Igår så var planen 2 h, men med cykelproblem så kortade vi av den till 1,15. I början höll vi ett genomsnitt på 28km/h, fast när problemen med cykeln kom så sjönk tempot ganska mycket.. Blir en riktig genomgång av vevlager, växlar, bromsar och andra lager. Sen så är den nog "fit for fight" igen!

lite ny musik!

Brandur – The Illusion Of

Kelly Rowland – Motivation

Adam Tensta – Scared Of The Dark


Stoneface


20 April

Kasst det går med uppdates här, men det får vara så ibland. Har haft för mig en massa saker.

Igår i korthet: träning cykling ca 30 km, kändes bra, men hur ska man klara 4-kanten runt. Blir det ca 180-200 km, måste öka längden på cykelpassen innan man klarar av det. Måste snart börja planera hur vi ska cykla, en sak är säker, vi ska inte cykla E4 mellan Luleå-Piteå. Så där kommer vi måste cykla ganska mycket längre.

Var uppe på berget vid vattentornet, träffade någon som tränade för toppturer i fjällen. Så han sprang upp och ner där medans jag fotade.

Idag: Vaknade för ett tag sen, ätit frukost. Ska strecha nu, och sen ska man ner på stan. För att simma och sen ska jag köpa nya skor.

Får se vad som händer efter det!


Vårskidåkning!

Ska man säja förlåt för att man inte har haft tid att uppdatera här?! Har inte haft tid eller ork för att göra det.

Igår: Plockade ner racercyklarna från vinden, var en hel del jobb på dem. Men det är ju att meka som är roligt, träna och cykla är ju jobbigt. Båda har sin charm, är lika kul att träna och att jobba med cyklarna. Fast det är att man inte jobbar med dem före varje träningspass. Nog sagt om det. Behövs 2 nya däck och slang, ny sadel, ny hantags grepp.

Var uppe på Ormberget för att köra det sista träningspasset där. Sög ganska så hårt i snön, var kul att vara ute och glida lite.

Sen skulle vi putt träna (för discgolfen) så for jag, tage och andreas dit. Och det blev Ultima istället (Ultimate på Wikipedia) Konstigt att man inte har provat det tidiagre, för var verkligen kul : )

Idag: Vakande, och skickade ett sms till Niklas. Vi skulle åka till Byn för att filma en skidfilm. Det var jag, martin B, Niklas, Erik, jacob, Viktor B, Carl H och Karl. Riktigt bra väder, alla var laddade för att hoppa och krasha i slasksnön. Blev lite olika flippar och rails. Blev Enrisrökt falukorv och läsk till mellanmål uppe i backen.

Kommer en film från detta senare (y)

Är ganska trött efter en heldag i backen, med hoppbyggen, filmning, chillin, hoppning och en hel del andra saker! Hade med mig kameran, men orkade inte plocka upp den för att börja fotografera, för man var så taggad för att hoppa och sätta tricksen!

Pressad

God morgon, har verkligen vaknat nu efter att ha plågat musklerna lite i 20 minuter. Känns bra när man har strechat klart. Kan dock inte springa ännu, var ut och provade i 15 minuter, gjorde ont från början till slut. Fast inte alla steg utan på ungfär hälften av stegen ( På höger foten )

Ska nog fara ner på stan och bada. Prova srpinga i vatten och se om det gör ont i knät. Hoppas att det inte gör det, för då kan jag byta idrott och börja simma istället (I alla fall tills problemet har försvunnit)

Längesen man bjöd på någon låt: Norlie & KKV – Pressad av tid


Det sista jag såg av Polen


Påsklov

Fredag och snart påsklov, en dag kvar i skolan bara. Känns skönt att få åka hem, var längesen man var där.

Har först körkortslektion på morgonen och sen matte prov. Detta prov känns som att det kommer gå bättre än de andra jag har gjort. Hade dock glömt bort en del i Tjeckien, men med lite plugg så kändes som att det satt igen.

Jobbar vidare med strechingen. Är inte riktigt uppe i 60 minuter/ dag. Ligger kvar på 45 minuter. Kommer stiga under lovet nu. Har fått i "uppdrag" att prova springa i vatten för att se hur det käns utan belastning på knät.


Jonas tar sig lugnt och stablit ner för backen


Winter of Wells

Skönt att köra Game of Pig på skidor !!


Husdjur?

Kanske är dags att skaffa ett nytt husdjur, borde vara lätt att ta hand om och äter nog inte så mycket. Kanske ett problem att den smälter in i omgivningen. Kan ju lätt råka trampa på den. Får kolla om dom säljer sånna här ^_^


Meningen med livet

Vad är igentligen meningen med livet? Det är kanske att vara ute på skidorna i slasken och köra tävlingar på Vallsberget. Men det är roligt på sitt sätt, tror dock att det finns flera svar på frågan.

Fast skiter i dom svaren nu! För idag var många av skidlinjen på Vallsberget för att köra en avslutande stafett innan snö tinar bort. Vi gjorde jämna lag efter placeringarna i Touren. Åkte med Elin, vi låg med ganska bra första och andra sträckan. Efter det så blev båda ganska trötta, final climben hade tagit rätt bra på benen. Blev 3*1 km slaskåkning.

Så med tanke på hur min och Elins form var så blev inte våran placering någon chock. Fast vi gav aldrig upp, och det är nog det som gör en starkare i längden. Att fortsätta köra även backen ser oändligt lång. (Lite krydd på denna, men var lite så det kändes)

Joar, Emma och lite andra norrbottningar är nere på Gotland för att visa att vi kan också oreintera. För er som inte vet går natt SM och Sprint SM på Gotland nu till helgen.

Skrev nationella idag. Vi hade 5 timmar på oss att skriva en text på ca 1,5 datorskirven A4. Skrev nästan klart, tog upp ett internet spel och spelade ett tag (Mest för inte bara tänka på vad man skriva) Efter ett tag så fortsatte jag skriva. Blev en del ändringar då jag läste igenom texten. Så fick till det riktigt bra! Satt ca 2 timmar, och då spelade jag spel i 45 minuter. Behöver inte ta längre tid.


Håll i er, för snart kommer Tour de Kanis the Movie!


GPS kurvan

Då var den fixad, Stabil 180-185 puls hela tiden med allt mer syra i ben och armar ju mer vi klättrade!


Tour de Kanis 2011

Då var touren avslutad! Men hänger inte läpp för det, för har varit en rolig tävling och kommer en 2012 : )

Idag så körde banan på inlägget innan, tog ca 10 minuter för mig. Ska försöka fixa en GPS fil från tävling senare.

Tävlingen: Öppnade ganska hårt för att försöka en rygg på KE som startade 4 eller 5 sekunder före mig. Fick inte riktigt kontakt så fick köra själv. Kände mig ganska trött redan vid foten av backen. Tänkte bara, det är en liten backe bara köra på och kötta hela vägen. Gjorde det och slutade 4:a samma placeing som jag gick ut som.

Är nöjd med hur upplägget var gjort. Hade kanske sätt anorlunda ut om jag inte brytit staven på den ortodoxa stilen. Men det är sånt man får räkna med.. Även då man inte vill det.

Bilder kommer i en hög nu. För Viktor Aspviken var en riktigt bra fotograf under tävlingen. Stort tack till han (y)

Riktigt rolig dag!


Final Climb

Ger er kartan från dagen, riktigt mjukt där solen hade legat på. Men riktigt fina föhållanden och kul tävling. Mer info kommer inom kort!


Silvertejp

Styrkor: Det finns ju bara styrkor med denna rulle av silver och klister.
Svagheter: Den skulle finnas i fler roliga färger.
Sammanfattning: Bättre uppfinning än hjulet.



Tidig kväll.

Känns som att man måste försöka sova ganska mycket nu, blev inte direkt den bästa sömnen i Tjeckien och Polen. För de sängara saknade helt och hållet fjädring.. Sånt man får ta när man är på läger, och då får man räkna med att sova igen det när man kommer hem.

Blir nog något avsnitt av prison break säsong 4.

Blev bara 20 minuter streching innan jag hoppade i säng (y)

Sandstenar i Tjeckien!


Konstigt

Dagen forsätter att rulla på, middag i form av ris och korvstroganof*. Tycker inte falukorv är särsklit gott.. Men alla är inte lika.

Sen tycker jag det är ett "problem" då folk hänger ut varandra för att vara dåliga människor. Att säga bra och positiva saker om varandra är ju bara bra. Men den att säga att folk är dåliga eller sämre på något. Sånt får man hålla för sig själv, för skulle inte känna mig som en särskilt bra vän om jag säger dåliga saker om mina vänner. Tydligen delar vi inte samma uppfattning, men kanske kommer att landa hos dessa personer också...

Till något annat, har kommit fram till att jag kommer strecha ca 60 minuter varje dag. Tiden kommer inte vara några problem, gäller bara att verkligen göra det när man har tid. Men med lite mer kontroll så löser sig det. Vill tacka Elin att jag har något att göra nu när jag inte kan träna : )

Något bygge i Polen (kanske Tjeckien)!


Tisdag !

Lite uppdatering på seanste inlägget. Det är inte en stressfraktur, utan är mer troligen löparknä. Fast det är inte säkert än, men det är troligast att det är så. Fast spelar inte så stor roll, för kan ändå inte springa.. Blir att sekundär träna och köra stakpass!

Igår när jag skulle gå och sova kollade man lite snabbt på anslagstavalan och insåg att man hade körlektion kl 08,00. Kul när man hade ställt klockan på 07,45. Så ställde om den. Hade blivit dålig stämning om jag hade försovit mig. Körlektionen gick ganska bra. Fast finns mycket och öva på, ser inga problem att fixa körkortet.

Idag har det varit kemiprov, hade glömt en del från kap 8. Tappade några poäng där.

Ska börja skriva samhällskunskapen om brott och straff. Tydligen ska det vara 6 sidor fakta till på fredag kväll. Bara börja skriva nu !


Lite mer film!


När allt kändes så bra !!

Då var man hemma från "tränings" läger i Tjeckien. För vet inte om man kan kalla de sista dagarna för träning, då det mest blev fotografering och gå runt med världens sug för att springa.. För öppnade detta läger för hårt, och mitt knä gick in i väggen. Så har troligen en stressfraktur i knät, om inte den släpper snart så kommer jag springa på väggarna!

Men i det stora hela så var lägret bra, riktigt roligt att springa barmark i riktigt svår terräng. Och att man inte är hård nog att klara av det är en annan sak. De första passen fick jag tidigt ett bra flyt med kartan och löpning, men drog aldrig i bromsen. Utan körde på A2-A3 alla pass. Och när man kändes sig som bäst så kommer motgångarna. Då blev det promenader i skogen och cykling. (Tur att vi fick använda 4st MTB cyklar som hotellet ägde)

Blir att köra rörilghetsövningar och köra saker som inte tar på knät. Blir nog mycket vattenlöpning, är ju faktiskt kul att bada så det kan jag ta. För våran sjukgymnast i Tjeckien (Elin Vedin) Hade en genomgång med alla på lägret, hon tyckte att de flesta var riktigt stela. Så vi fick en läxa att strecha 3 gånger om dan ca 5 olika övningar. Börjar där och ser hur länge det tar innan man kan springa på igen. (Hoppas det är snart..)

Självklart finns det en massa bilder och lägga upp från lägret. Kommer att trilla in några då och då!

Sista bilden är tagen i Tyskland, Jag och Elin tog en liten cykeltur dit ! (y)


Bara bilder


Snabba start intervaller

Hej igen, dagens träning bestod av 9 korta banor (0,2-0,7 km st). För att träna in start momentet på tävlingar, det är där man kan tjäna tid att vara snabbt med på kartan. Tyckte det var en riktigt rolig övning, körde en liknande i Frankrike förra året.

Fick ganska bra flyt från början, men tänkte kanske inte alltid igenom det bästa vägvalet. La mest kompassen efter sträcket och körde på. Kan inte ha tappat så mycket på det, men det kostar och plocka/ tappa höjd. Jocke (tränaren) Följde efter mig på en, tyckte den var den sämsta rent planering av sträckan och genomföring. Fick bra råd och tips av han, ska försöka anända dem och utveckla mitt orienterande.

Självklart kommer det bilder från träning vi var på nu, men har inte lagt in dem på datorn än.. Så kommer en massa bilder efter att vi har tränat dagens andra pass.


Freeski TV


Doksy

Framme i Tjeckien på sporthotellet där vi ska bo ett par dagar nu. Inte så mycket för världen, men det är här vi ska bo ett par dagar nu. Klagar inte för det är bra tränings terräng och trådlöst internet.

Kartor och annat kommer senare. Men än så länge är det mest buss resor som går inte som planerat, har blivit en hel del dåliga vägval... Men har ju i alla fall kommit fram.

Hann inte ta några bilder från dagens träning, men har aldrig sprungit så mycket i raviner i hela mitt liv : )

Joar kör followcam!


Tjeckien update

Hej hej!

Efter att ha tagit oss till arlanda så blev vi hämtade av Sanviken bussen. Hämtas folk ner mot Nynäshamn, alla var till slut sammlade och redo för avfärd. Färjan såg inte ut att vara den bästa, och från folk som hade åkt den tidigare hade sagt att det inte var någon höjdare.

Vi packade in oss 4 och 4 i små hytter, där sängaran sakande all fjädring (i alla fall min..) Gled runt lite på båten, och insåg ganska fort, hur "stor" den var.

Middag, fick vi kyckling med potatis och sockrad sallad. sockret på sallad kändes inte så bra. Nyttig mat blev dirket onyttig, så den blev kvar på tallriken.

Erik Boman hade fixat en båtsprint, då han hade gjort en Ocad fil av båten. Då alla olika plan var med, riktigt kul. Dock sprang jag bort mig ganska mycket och kom troligen sist i hela tävlingen... Men det gör inget : ) Tydligen ska det vara en jaktstart på båten vi ska åka hem.

Träning, kontroll plock. Vi sprang en bana på 7,5 och hade 34 kontroller, så det var att ändring riktning hela tiden. Man kommer inte ihåg exakt hur man sprang mellan alla kontroller, eftersom det var sjukt många!

Bilder kommer sen!

2 h kvar till avgång

Detta blir kanske det ända inlägget på länge. ska låta bli och skriva ett sjukt långt inlägg.

Men tror att lägret kommer bli riktigt bra, och att man får något flyt i orienteringen. För förra året i France så fick jag till riktigt bra flow. Tror inte det kommer vara några större problem iår.

Vi ska åka till Doksy och bo på sporthotell, tror det är ett bra ställe. Annars kan det bli dålig stämning...

Bilder kommer i mängder antingen under lägret eller efter lägret.

Next: Kallax- Arlanda-Nynäshman- Gadnask- -Doksy!

Hejdå!


Packing lista --> Tjeckien

* Kompass / SI pinne / GPS klocka (Med laddare)

* Skor OL icebug och inov8, löpskor brooks.

* Dator, kamera

* Toa saker, tandborste, tvål/ schampo, Handsprit, Deo

* Massa tejp och bandage

* Ol kläder

* Vanliga kläder

* Pengar

* Pass och sjukförsäkrings kort

* Varma ombyteskläder

* Skolarbete

* Rubriks kub

* Filmer

* Bra humör

* Liniment

* Regnjacka

* Solgladögon

* Handdukar

 

Finns säkert mer som ska med på listan, men fick nog med det mesta. Avresa mot Tjeckien söndag 11,00 (y)


RSS 2.0