Goodbye is not always forever!

Nä nu är jag less på blogg.se, så nu har jag emigrerat till Weebly istället. Samma namn fast med annan domän! 
 
så http://orienterare.weebly.com är hemsidan som gäller nu! Mer saker och kolla på, så en mer komplett sida nu. 
 

Lite bilder från göter

 
bodde på scandic
 
 
Fortfarande sommar söderut
 
 
täta grönområden
 
 
Lång spurt (380meter)
 
 
förvånandsvärt korta promenader
 
 
 

utan ord

 
 

Skogsvallen

Tog kontakt med Andreas igår och han var sugen på att följa med och fota mig på skogsvallen. Tänkte göra om lite på bloggen och ville ha en bra bild. Så körde lite intervaller medan Alm filmade och fotade.

Blev 2x1000 m (2;58, 3:01) och 2x800 (2:25 och 2:25). Blev en massa små ryck och fartökninar, valde i alla fall att inte köra nå mer hårt då jag ska tävla kl 19. Natt orientering på karlsvik, så får se om de ca 15 km känns i benen.

Är väll bara vänta på bilder och en film från dagen. Nu när jag for till Arcus så glömde jag mina ol skor. Första gången på väldigt länge (glömde pjäxorna en gång förra vintern..).

Taggar orientering! 

väggade nanting

Dagen har mestadels spenderats på ett par rullskidor, som gått långväga runt Luleå. Har inte åkt Lundholms och min dödsrunda, den som man inte får vägga på (därför man har inget bra sätt att ta sig hem snabbt). Rundan är Björxs-Bergnäset-Kallax-Måttsund-Storheden-Björx. 
 
Kände redan när jag for iväg från kvateret att det skulle bli en tung dag. Kommer in bra i stakningen, men inte alls något flow.. 
 
Efter ca 60 minuter så går det rätt bra,fast vid 1:40 slår det till. Tungt, mycket stakning med frånskjut dvs ett tecken på att man börjar bli trött. Släpar mig runt, tömmer vätskebältet. Börjar kolla om man kan palla äpplen på någon gård. 
 
När 3 h gått sätter jag mig ner för det går som inte framåt på ett bra sätt. Efter 2-3 minuter i gräset så kämpar jag mig hem de sista 15 minuterna. Var en väggning som kan jämnföras med den jag hade på bamm. Kanske att man blir nå starkare av det här, hoppas man i alla fall! 
 
 
typ såhär kände jag mig, då jag låg på golvet hemma !! 
 

RSS 2.0