Cato Aspmo!

Min gamla "kompis" Cato som gick i Älvsbyn förra året!


Han e vass!


Still fly!

Hemma hos mamma, papp och mina "underbara" syskon! Här är det väll som vanligt.. Förutom att vi har köpt en "ny" volvo. För den andra måste repareras :/

har varit ute och åkt lite skidor, kändes konstigt efter en vecka med barmark och löpning! Så det blir att simma och löpa imorn! :)


Gunnars nya drömbil!


blev lite natur bilder också!

Kommer att bli en massa bilder i ordning, så just nu är vi påväg mot Aydat!


Keep going!

Bilder kommer i en rasande takt nu...


Efter sprinten for jag och Gunnar ut och checkade läget!
Mörk bild, fast det är jag som står och gör Bolt posen!


Soulpeace!

Vi for runt och tog bilder på lite allt möjligt! Samt såg vi ca 5 vilda kaniner!


Homecoming!

Då har min roliga äventyr tagit slut, saknar redan den roliga/ svåra terrängen i Frakrike.... Hoppas att får åka tillbaka dit och tävla någon gång :) Fast man måste ta tag med skolarbete nu!

Under de senaste dagarna där har jag blivit bättre och mer säker i min orientering. Hade inte så höga förväntningar på mig själv innan lägret. Ju längre lägret var ju mer insåg jag att jag hade haft fel. För min orientering var sjukt bra för att inte ha haft en karta i "handen" på ett halv år!

Det blev totalt 163 bilder från Aydat, Clemone ferance* och på det andra ställena vi har varit!


Första kvällen var det Albins sprintbana som gällde,
ett mycket bra jobb för att ha suttit hemma och gjort den!


Var lite staket som saknades!

Det är lov imorn, blir väll och åka skidor i det fina "vår" vädret!


Sprint stafett!

Andra passet för dagen... gick i området här nära Aydat :) Mycket rolig och snabb terräng! Det var jag och Emil Svensk i ett lag. Jag körde första och tredje sträckan, gick ganska bra. Kroppen börjar säga nej! Så man har lite tur att det är vilodag imorn :p Då ska vi nog och handla lite!


Dunkade lite musik under resan hit!


Lekte lite med kameran också!


Blev en del "nyttig" mat!


Flow!

Idag under förmiddags träningen hittade jag det grymaste flowet på länge! Om man räknar bort 1:an och 2:an, fast när jag kom in i kartan till 3:an så gick det sjukt bra... Nästan lika bra som det under långdistansen under NM förra året :)

Hoppas på ett lika bra flow under stafetten i eftermiddag, får hoppas att den som springer första sträckan springer bra. Eller om det är jag som gör det!

Dagens terräng var ganska öppen, inte så täta grönområden. Vilket underlättade löpningen, samt med mitt flow i den detaljerade terrängen gjorde att det kändes så sjukt bra.... Och vädret var inte så lovande till en början. men efter 2:an så började solen titta fram och det gjorde träningen ännu bättre!

Keep your head cool!


Fortsättning följer...

Då har det varit Medel-träninsläger-km här i France :) först var det kval, gick ganska bra. Fast jag kunde inte springa på med foten på det passet :/

Finalen var en omvänd jaktstart, så att Albin startade sist :p men han hade ju ändå världens bästa tid på den banan... Jag själv gick riktigt bra, jag hittade verkligen det där som kallas flow, för allting flöt på :)

Vi har kollat på andra American Pie filmen igår, sjukt kul film ;) Blev inte så mycket mer. Gick och la mig för att se upptäcka att det regnar ute :/ Weird, för Yr.no lovade att det här skulle vara den varmaste dagen :/ jaja men det kan ju inte alltid ha rätt!

Får se vad det blir för träning idag, hoppas på att det hinner torka upp lite. Så att det inte är så blött ute!

Skadad igen!

Ska aldrig spela *** **** *** ** ** fotboll igen! Blir ju bara skadad :/ provade att spela igår, skulle jag inte ha gjort... så jag stukade samma fot som under O-ringen i Sälen :/ så det blir att hoppas att det inte är lika jobbigt att komma tillbaka denna gång!

Men dagens träning är Medel distans, kval och final! Vi hade en bana på 3,8 km och jag hade en tif på 1,02,45 :/ lite lång tid!

Resten av Älvsby idrottslinje gick väll som vanligt, lite bommar och några bra sträckor! Fast det är så sjukt svårt här så det är sånt man får ta!

Ska springa final snart, får hoppas att foten funkar då!

La France

Oj då har man varit borta länge, fast jag har ju haft mina anledningar!

Nu kommer än lång sammanfattning av vad som har hänt :)

Då har man rest ända vägen till Frankrike. Det har varit en lång och jobbig resa... Fast det viktiga är ju att vi är här nu.

Först åkte från Kallax klockan 10,25 på måndag morgon. Blev att inhandla lite mat inför resan, och i detta ingick lite apelsiner, yoghurt, GM och russin. Pappa skjutsade ut mig och där väntade sture, emma och ida... CH kom lite senare! Där for Emma och ida runt och lekte i rullstolar :p det var väll ganska kul skulle jag tror! Fast vi checkade in och for vidare mot sthlm.

I stockholm fick vi vänta på Macdonken på Olarna från Sandviken och Borlänge! Det blev ett Big-Mac och en Sundae på det (en glass med jordgubbs smak) Efter ha suttit där i ett antal timmar och minuter så ser vi äntligen den fina bussen glida upp på parkeringen. Gunnar var lång som vanligt, och gled runt med solglasögon!

Men vi åkte vidare mot Nyköping och deras flygplats, det blev en tung resa dit, Sundström ”skrek” hela j*vla resan! Jaja nere i Nyköping så blev det ännu en väntan mot att flygplanet skulle gå mot Paris :)

Efter en väntan där och laddat datorn inför den 2,10 långa flygturen till France och veckan destination. På planet satt jag med gunnar och Edén från Sandviken, var ett helt okej ressällskap :) Vi kollade på Första American Pie filmen :p längesen man såg den! Efter den långa/roliga resan så var vi framme... Mitt första intryck på Frankrike var väll som Rumänien. Inte så roligt!

Hittade våran buss ganska dirket, har en rolig buss driver, fast han pratar inte så mycket Engelska, vilket försvårar kommunikationen med han :/ Men vi har ju hittat till Aydat. Blev en mycket lång resa från Paris hit. Under vägen har vi sett eiffeltornet, och någon stor fotbolls arena :) Har man alltså sett en hel del fina landskap under resan i bussen. Har kollat på en del filmer under resan. Fast hittade inte något eluttag när vi stannade och åt må Donken igen :p Blev en nyttig start på lägret.... När vi hittade hotellet som vi skulle bo så var det en del strul :/ Albin Ridefeldt hade ritat en sprint karta över området där hotellet var :) Så det blev på med träningskläderna och fara ut och springa den. Vi körde en masstart så det gick ganska fort. Tog bara 7 minuter så jag och Gunnar for ut igen och fotade lite random pixs på lite olika saker.

I Aydat är det mycket vackert, som en liten stugby med ett antal moderna hus. Har inte varit och kollat in stället helt. Blir någon gång när vi inte har träning. När vi kom hit på tisdag kväll så blev det att snabbt att fara ut och träna innan det blev för mörkt :/ fast vi hann inte så långt, så det blev bara 30 minuter att känna på terrängen lite... Fast vi lärde oss att det är många småstenar som är med på kartan. Och att de öppna områdena är väldigt otydliga! Men det är sånt man får lära sig när man är och träna på andra ställen än Sverige.

Simon Waller är en bra kock, han lagade pasta med någon bacon med sås och tomater. Låter inte så mycket för världen, fast det var mycket bra :) Sen så hände inte så mycket mer på tisdagen!

Onsdag! Upp klockan 07,30 äta lite yoghurt med flingor och mackor. Stabil frukost att träna på, for iväg mot träningen. Blev en lagom lång bussresa, man blev inte less på att sitta i bussen. När vi kom till tränings platsen så var det ganska risigt i skogen. Vi körde en momentbana med lite olika sorters OL, Brunbild, utan kurvor och bara färg, riktnings ändring i grönskog mm gick bra fram tills Brunbilden. Där blev det lite tungt, var inte så lätt och läsa när det var så fin skuren terräng. Fast jag hade sjukt kul att få vara ute och träna på andra sorters terräng :) Fick några elitrevor :p fast Waller var ju den som fick den största, han köttade ansiktet ganska hårt :/ det är sånt som händer...

Ska laga mat nu innan vi far ut och tränar igen klockan 15,00. Och nu står Emma och Ida för maten! Men vi från skidlinjen är ju vassa på att laga mat! Och det är också sant :)

For ut på det andra passet för idag och det gick riktigt bra. Det var masstart och jag sprang med Beimer Albin och en andra vassa löpare :)

Bilder och mer imfo kommer inom snart!






Jon Olsson


Skönt väder och pappa fyller år!

Idag fyller pappa år :) Grattis till han! Blir och fira han på något sätt idag, har inte hunnit köpa någon present till han, men får väll hitta något i Frankrike :)

Har varit en chill dag ute och åkt lite skidor med mamma och pappa, fint väder, synd att det inte är någon bra skare, men det var fint solsken och temperaturen var -4!

Åkte i 2,05, mycket bra! fast skoter spåren var inte så bra på vissa ställen... men i Bensbyn så hade något kört med sladd efter skotern, och där var det kanonbra spår :)

Okej, Kuzmin sikeln är bra på tränings skidorna... Annnars får jag stå och valla som vanligt. För motionär kan man ju inte riktigt säga att man är :p

Blir och sommarvalla mina fin skidor snart, för det är inga "tävlingar" kvar, fast har ju inte åkt en enda tävling iår...  har ju skidor så att jag kan åka de sista träninagarna som är kvar med tränings skidorna!

hoppas ni har en lika bra dag också!

2:a och 2:a!

Jaha tävling två check! Gick mycket bättre nu när jag hade vallat upp mina race skidor! men ändå vann jag inte, för att Frans Wickbom* hade vilat under "sprinten" den late F*n :p

Men banan var 12,1 km, åkte 17,5 km brände 1203 kalorier enligt klockan, hade en medelpuls på 173 och en max på 188! Det tog 1,05 h ;)

Fast hade inget att tempo åka med, för Markus och Fran åkte samma gaffel  medans de som åkte min  såg jag aldrig :/  så jag fick försöka hålla ett jämnt och bra tempo själv! gick ganska bra :)

Fick ett påskägg med godis som pris :p tyckte väll att det passade mig och CH... Markus fick en ny handuk ;)

ska kolla på avsnitt av PB nu!

Frankrike om 2 dagar :D:D

Lång sprint?!

då har man kört första tävlingen idag! den långa sprinten 5,9 km ^^ gick väll ganska bra, lite dåliga vägval ibland och ett par kassa skidor :/ jaja, Kuzmin sikel ska inte användas vid +! så nu har jag vallat upp mina Atomic och så får vi se hur det går på masstarten!

Det springer runt renar på Ormberget nu :p haha samerna tror ju att de kan ha sina renar överallt. De har ju till och med betesrätt på vissa delar av Östermalm :s Say Woot?! sjukt att de ska kunna få göra så!

Spåren på Orm var ganska bra, smalspåren var mycket bra... Men jag "hittade" ett spår som inte var kört på kartan, så kommer man dit, inget spår, jaha 40-50 meter snöpuls upp till knäna på vissa ställen! Och dagens bredspår var inte körda, så de var hur mjuka som helst :/ var ju bättre på smalspåren!

Sprintens vinnare blev Markus, efter ett riktigt bra lopp, inga bommar och en hög fart på skidorna! vann med 4 minuter före mig och 5 före Calle!

Get back up!

MER snö!

jaja men sluta snöa någon gång! hm det kommer bli en mycket lång vinter :) OL premiären i landet kan nog vänta :p för det kommer ligga kvar snö i större delar av landet ett bra tag till...

Igår lirade man med GBN, gick ganska bra rundorna som vi han spela! Var tvungen att gå och sova för att de är tävlingar idag :(  Men det kommer bli nice med masstart på Orm :p känner mig sjukt pepp på det d:

Det kom ännu en dm snö här :) och :( var är sommaren, är väll fortfarande van med vädret i Uppland... Då jag redan hade sprungit ettt antal tävlingar!


Nice brasa!


Home!

Dåligt med uppdatringar, fast har åkt buss hem! packat upp, lagat mat, diskat, städat mm gör mycket saker ibland :p eller det gör jag ju nästan alltid!

Har inte hänt så mycket här hemma, är väll som vanligt! Sune borta och chillar, tage framför datorn och linnea vid TV... vad ska man säga?!

Blir och lira med gunnar ikväll ^^ är sjukt pepp på det! hoppas att jag kan spela bra då också!

När jag och Emma gick till bussen. Och nästan var framme ringde emmas mamma* fast emma dissade ganska hårt och la på!
- Men de ska säkert bara fråga om jag har med mig allt, tex passer!

Flashback, juste passet ligger kvar på skrivbordet hemma! F*N, lämnade alla saker vis shell och löpte upp till Svalan och hämtade det, och fort tillbaka... Men jag hade stressat i onödan, bussen gick ju inte förän på 5  min :(

jaja sånt som händer, fast nu har jag ju passet som tur är!

Tävling på Ormberget imorn, två tävlingar på samma dag, sprint 5 km. och masstart 11 km ;) kommer nog bli bra! åker H21 med alla andra "Elit" åkare...



Någon som förstår vad det står?!


Jumping!

Hade igen NK idag :p blev att jobba på egen hand lite... Dagens lunch var risgrynsgröt, helt okej! men blev att fara upp hit och titta på damernas klassiska prolog i Falun :) gick ju ganska bra för de!

Har packat och städat lite på rummet, för det är ganska mycket saker som ligger lite här och där! Men så länge man hittar det man ska så är det ju lugnt^^

poppar lite musik Shwayze – James Brown Is Dead riktigt bra låt!

Blir och fortsätta packa och åka med bussen som går 13,35! hoppas att det är några roliga är med på bussen annars blir det nog ett avsnitt av PB! d:

Welcome Back!

19.03.2010

Fredag ^^ äntligen slut på skolveckan och frankrike väntar runt hörnet! Fast först ska jag ha två lektioner till efter engelskan nu :/

Igår somnade man när man kollade på PB, inte så vasst! Men det var ju så kul och jobbigt på Kanis igår ;p

Nu på engelskan händer inte så mycket, folk läser sina böcker! men jag har läst ut min d: sitter och chillar på nätet lite freeride, youtube och spotify! ;)


Kaxig?!


Soft puder på Kanis!

Idag efter maten var det jakt på någon kunde skjutsa mig, vb, mb och ch till Kanis ^^ för det hade snöat sen lunch ;) helt sjukt med snö det är nu!

Det låg ca 15 cm puder i hela backen och det var inte pistat :D:D det var ju en dröm att åka där, chillade runt i puder, drog någon rail och 180! Kan inte snurra åt höger, för då säger knät ifrån, men åt vänster går bra! Fast jag har inte snurrat så mycket idag :p tänker på att kunna träna bra nere i Frankrike som är på Måndag!

Får se vad som händer nu, ska nog plugga tekink och samhälle inför imorn! sen är det nog dags att se på Prison Break :)

Tur att man känner Niklas, som känner till de flesta låtarna ;)
Låten i Henrik Harluts video Onyx – Slam Harder!

Schreeding!

Träning!

Efter en "rolig" lunch bestående av hårda potatis skivor och en köttfärssås till det! Smakade inte så mycket, och mätt blev man inte riktigt heller :/ jaja fast jag och Henke for ut och joggade, provade maxa lite, blev 3,13 idag ^^ hade ett genomsnitt på 6,37 då hade vi en del snöpuls också ^^ tex upp till vattentornet!

 Det konstiga är ju att när jag springer så känner jag av andra knät och "rätt" knä fast på ett annat ställe :/ wierd, men det käns bra, jag hoppas att det försvinenr helt snart! :)

Ska ta en dusch innan jag far till skolan, då det är datorkunskap med David... Sen före middagen är det estet, jobbar vidare på min kniv av En! I'm out!

Flyger sjukt långt :/


Gremlins 2!

Igår hade vi det ganska kul :p vi var på folkan i kappelet och söng lite guds sånger och spelade piano! Vi provade att gå upp på vinden i Ugglan ;) inte så mycket att säga om den vinden, kallt, tråkigt och mörkt!

Efter det bestämde jag och Henke för att se Gremlins 2 :p sjukt bra film! Gizmo är ju helt klart bäst. Och Gizmo hette min dvärghamster!


Vem kan inte gilla han?!

Sen så blev det att sova skönt och ta puls hela natten, får se hur den kurvan blir! Om jag har fått någon lägre vilopuls eller något sånt! känns lite överdrivet att kolla sovpulsen, men det är ganska kul :p

Till frukost blev det yougurt och flingor som vanligt, samt lite jucie och macka! En bra start på dagen... Har haft min första lektion idag, matte stod det på schemat :)

Idag ska jag ut och löpa, utan skydd nu! Får se hur det känns.






Klättrar snart på väggarna!

Idag har man ju barit suttit inne hela dagen, sjukt jobbigt om man är van att vara ute och träna :/ fast det är bra att kunna tvinga sig själv att inte göra något!

Dagens middag var kryddad potatis (alltså med kryddor och inget annat) och Karrè, till det var det någon sås ocg sån där köttsylt?! Blev 17 potatisar och en massa kött :D kommer sova gott på det!

Har också tvättat, lika kul som alltid... fast det måste göras!

Ska göra klart lite dator arbete som jag inte har gjort, tur att David lägger ut filmer på It's learning :p

Hoppas verkligen att något kul händer annars sitter jag väll och biter på möblerna!


Men imorn blir det träning x)

Två fika!

Efter en ganska intressant mattelektion om Kvadratiska modelelr :) så blev att gå hem till ugglan :/ där jag hittar min fin hoj kastad i snön! Inte första gången.... Så den blir låst från och med nu!

Blev först och kolla lite på internet, tex kolla på Henrik Harluts Welcome back edit igen :D för den är så sjukt bra, älskar låten i den videon! Efter ha surfade på nätet ett tag så var klockan äntligen 2 (; upp till folkan, idag blev det samma sak som igår, en Daimkaka med grädde ^^ samt en kopp te på det!

Har ingen anning om vad jag ska göra nu :/ sätta sig ner och lära sig pq formeln! är ju ganska länge kvar till middagen!

Funderar på att göra något inlägg på http://alvsbyskidlinje.blogg.se/ men får se hur det blir med det! :)

The Power Of Pleasure!

Har chillat med Henkeboii och kollat på första filmen i pirates of carrabien* konsig stavning på det! :p men den första är ju helt klart bäst ^^

Hade NK första lektionen, där gjorde vi en massa olika test om mat, res och andra miljövanor! Sjukt chill, det blev bara dator den lektionen. Inte gör det mig något x)

Dunkar Jakob aka Redtzer låt The Power Of Pleasure, sjukt nice låt ^^ bästa "DJ" jag känner :) Ni som är intresserade av hans låtar får väll fråga han på MSN eller FB :) Jag har bara ett fåtal av de han har gjort!

Idag är det helvila, bara promenader fram och tillbaka till skolan ^^ är bra aktiv vila! Men knät känns bättre, fast vill att det inte ska kännas alls :/ så lite balansplatta och andra övningar ;)

Uppe med solen!

Efter en mycket skön sömn så ringde den j*vla alarmklockan :/ slut på sömn och upp och hoppa! Jag och Henke har fått besök i våran ingång :( jobbigt jobbigt, nu kan man ju inte springa runt i kallingar :p jaja men de ska nog bara vara här ett kort tag (kan man hoppas)

Idag blev det yougurt exotiska frukter, med Cornflakes och ett glas jucie :) en bra start på dagen tycker jag! När jag komm tillbaka till mitt rum ser jag en stor tvätthög på golvet, Måste tvätta den idag :) Tur att det inte är jobbigt! :p

Wake up!


Ganska sliten!

Dagens A3 klassiskt var riktigt skönt och jobbigt :) Det var först uppvärmning i 25 minuter innan intervallerna! Vi skulle åka 90% av max, första gick bäst... Fast öppnade för hårt :( det straffar sig i längden! Banan car 1,5 km, ganska platt, inte många backar! Första gick på 4,06 andra på 4,26 tredje 4,20 fjärde 4,21 femter fick jag ingen tid på :/ jag tryckte på stop istället för lap :p s¨ånt som händer!

Dagens middag var makaroner och någon köttfärs liknande "gryta" eller vad det var... Eftersom att det var flera kurser som skulle äta middag på folkan så var det efterätt också ^^ Blev en Daimkaka med grädde, det är lungt den är borta för länge sen :p har ett BMI på 19,99999276....

Just nu är det Mästarnas mästare på TV, inte så kul när Holm har åkt ut! :/ ska inte hata programet bara därför ;) Fast en sak är säker och det är att Patrik Sjöberg är sämst på det mesta x) tungt och förlora alla grenar! Fast någon måste ju förlora :p

Imorn blir det vila och en massa skoljobb så att man ligger + innan Frankrike :D

Ännu mer sol!

Efter data och matte så var det skollunch igen!

men idag kan jag inte klaga, för idag var den ganska bra :) helt ok...

Blir 2 lektioner till, engelska och CAD kommer bli bra!

Idag bli det A3 klassiskt, är sjukt taggad! fast det får inte vara för mycket jobb för benen... Då kommer de gå åt skogen :/


Joar! :D


Impossible!

Då är man uppe och fångar dagen med matte! :p varför just matte?! nja kände för det idag, måste ju göra någonting på morgonen, förutom att sova! Men matte känns ju ganska ok :)

Vet inte vad som ska hända idag, fast om det inte blir träning... Då blir det stenhård vila! Ska sätta mig på en stol och inte göra något jobbigt alls! ;)

Annars är det A3 klassiskt på schemat :D ganska nice det också ^^

´

Nice foto!

Muffins!

mm, mycket goda muffins idag, det var vanliga muffins med choklad och något annat gott! Vet inte vad det heter så ^^ Annars var det ett medelmåttigt bra måndagsfika, har varit bättre, har varit sämre :) Sitter och chillar med Henke på folkan nu, händer inte så mycket här nu! Ska nog gå och plugga matte sen se en film :D

Har varit lite less på huvudet sen slalomen :/ undrar varför?! nee, ska försöka blogga lite mer seriöst imorn! för jag har missat och skriva en hel del roliga saker bara för att hjärnan inte har varit med! :( den funkar bättre imorn, kan man hoppas! :p

Fishbone!

Äntligen över!

 Nu är den jobbiga svenskan äntligen över :) fast huvudvärken håller i sig :/ dåligheter!

Är måndagsfika snart :D kommer att bli najs, sen så ska jag nog chilla och se någon film!


Brändöloppet 2008!


Lite ont i skallen!

Efter en god middag med pannkaka och sylt :) mycket gott ^^

Fast jag känner att skallen inte är i toppform efter kraschen :/ det går över tids nog :p

Ska ha svenska i 2 h nu :( det är inte roligt, i alla fall inte på måndag eftermiddag...


Huvud mot Huvud!

Har chillat i backen hel dan idag! Blev en massa lugna åk... Fast skulle hoppa bigjumpet en gång, skulle inte gjort det! För i luften så ser jag en kille på 12-14 år som är påväg upp för att hämta sin skida i landningen :o SHIIIT! tänker jag, så det blir skalle mot skalle i 30 km/h :s

Tur så bröt ingen nårga ben, stavar eller skidor :p men fortsatte att åka efter det lite mer puder och lite rails mm :) Men nu ska jag och äta, sen blir det 2 h svenska :/ jobbigt... Fast ska skriva klart min uppsats om Mod!

Vad tycker ni mod är?! :) Glad för alla svar, även oseriösa :p

All haters hate that!

chilling!

Jaha då var det en ny dag här i Byn, har varit ute och löpt lite skoterspår :) gick bra, men känner av knät :/ blir och ta det lungt och inte träna fär hårt  nu inför Frankrike! Ska till backen idag, fast det blir bara att åka! Inga hopp!!!!

IceCold!

Smile and wave!

Efter att ha kommit hem från Kalix, där det var nice! Så blev att stanna på storheden och köpa mat :) Sen kollade jag lite på kläder på de affärer som finns där....

Blev tvungen att impuls shoppa ett nytt linne :p ett rosa och den hette och "Ulrik" gjord för mig ;) Det händer inte ofta/ eller det händer inte! Fast idag gjorde det (: Inte klagar jag för det :p

Efter att ha shoppat klart så for vi hem lagade mat, spelade lite dator! :) Var ju social med familjen också :)

For ut till Bergnäset, var klubbmöte där! inte för att jag lärde mig så mycket eller var specielt delaktig i det som hände! Blir närmare till bussen så ^^ Måste ju tänka lite smart, eller i alla fall vara ett steg före alla andra :p Eller inte alla....

Nu efter att ha gått/ sprungit upp till Folkan för att hinna före Niklas som åkte med Joke ;) Vi fick löpa på ganska hårt! Hade inget skärp på byxorna så det var ett enormt häng på dem :/

jaja, men nu har jag bosatt mig på rummet, händer inte så mycket här... Funderar på att sova :p

Smile for the camera!

Shine Blockas!

Början är bäst!
Big Boi featuring Gucci Mane – Shine Blockas - Explicit Version

DM i Kalix!

Då var långdistansen avklarad.. Idag var det inga problem med att ta alla kontroller :p Fast det var fortfarande lite tungt med inget stavfäste :/ Fast man kan ju inte så sol, fin fina banor, tävling och bra stavfäste på samma dag! Det går ju bara inte, det är alltid något som saknas!
Idag var det fint väder, nästan lika bra som igår! Fast idag blåste det en del.. det märktes inte när man var ute och åkte ;) Simon hade lagt en ganska klurig bana med vägval som bara skilde lite mellan det kortaste och det snabbaste :p Vilket gjorde att man ibland fick stanna till och fundera lite. men det var bara gasa och åka, för man förlorade mer på att stå stilla och fundera än att åka och ta det längre men ändå åka fortare!
Dagens vinst blev med 38 minuter före Emil Bergström :) Fast han fick ju vinna igår (;
Ska nog åka tillbaka till byn ikväll, händer nog inte så mycket där :p fast så är det ju alltid! Fast då var förra veckan ännu värre ;p
Fanns bara denna bild på den här datorn ;)

Gunde och Malmberg!


Fint väder nere i Sandviken!


Weird!

Hinner inte blogga när det är tävlingshelg!

Fast skriver vad som har hänr idag! Det goa vädret fortsätter att hålla i sig :) Ett mycket bra tecken på att OL premiären inte är så "långt" borta! Fast idag var det DM i Kalix som gällde, for ganska tidigt upp till Kalix... Kommer dit och provar  mina skidor, fast var inte så mycket att fundera på vilka jag skulle ha! lätt Kusmin siklat :p

chillar runt lite på Kalixs skidstadion, träffar lite olika folk! Vissa som grattar mig åt mina framgångar i Rumänien :) ;ed 30 min kvar till start s¨å börjar jag undra var joar är?! han startar om 30 :o Ringer till han och säger att han är sjuk :/ Stackars joar, inte lätt...

Men värmer upp och åker till start, ett riktigt kanon väder och ganska hårda skoterspår! Går bra fram till 6:an.... sen där vet jag inte vad som hände, läser direkt till 8.an ist :/ hmm det var slutet för denna tävling! Men jag kommer inte på att jag har åkt fel, utan fortsätter att åka på! Dagens glid var ju enormt bra, man flög till sista kontrollen.... Men efter att jag har stämplat ut så får jag ju höra vad jag har gjort för fel :( Kan ju inte alltid lyckas!

Grattis till Bonden som vann :D

Stannade i strockanäs* och hälsade på några släktingar :) blev mat och fika där! Barbro är en riktigt bra bagare! Om det är någon som kan baka och laga mat så är det hon! Så sjukt gott det är, och varje gång man hälsar på så är det minst 5-6 olika sorters kakor :D

Efter några timmar där så åka vi hem igen, så jag har verkligen inte haft tid och blogga :(

Imorn är det Lång DM i Kalix, får läsa kartan bättre då! :)


Natthumor!


Haha, är ju helt sjukt att folk orkar göra dessa!
men helt sjukt kul att lyssna på! :p


Ojdå!

Idag har det varit lite stressigt! Har inte kunnat blogga :/ Fast nu kommer en lite ihop sammansatt version av vad som hänt idag! :)

Vakande kl 7 upp och köka frukost som vanligt, sen började jag packa för att åka hem till Luleå! För jag hade inga lektioner idag!  :) lite slött... Gick ner till bussen och tog ut lite pengar för att kunna få åka hem! var ganska lite folk på bussen! satt och läste tidningen under resan hem! Lite om Emil :)

Kommer till luleå, tar första bästa buss till Björx! Träffar Antiona, länge sen man gjorde det! :p prata om det ena och det andra! Solen sken och man kände att det skulle bli skönt  att få komma ut på skidorna!

Packade upp, pratade lite med familjen... Inte träffat dem på länge! Började valla lite skidor inför morgondagens Skido DM i Kalix aka Ok Vargen :) Kommer nog bli fina banor! Fast om vi inte tar första platserna så är det jag som har vallat bort familjen :p (nja inte bara mitt fel, måste ju åka rätt också)

Men efter lite vallning av 4 par skidor, så bröjade jag städa upp efter mig och tog mitt rum på samma gång! Runt halv 2 så for jag ut på isen! Jag har inte varit med om ett lättare skate pass på länge! jag hoppade och flög fram! Eller så hade jag lyckas med vallningen för en gångs skull :p Nee tror inte det, var lite isigt och solen sken med full styrka! Skulle bara vara ute i 30 och glida lite! Men slutade med 50 minuter och ville köra mycket längre! För så fint väder har det inte varit på länge! Var lagom varmt/kallt - 2!

duschade och började städa resten av huset! Efter det börjades det med matlagningen... Fast jag gjorde salladen med min broder! Fast han tar man ju lätt efter 1 år i Älvsbyn! :p inte för att klaga på han! För han klarar att åka vasaloppet, så helt tanglanglös är han inte!

Oj vad långt inlägg! Men blir det ibland!

Fortsätter! Sen dess har jag ätit och pratat med mamma, pappa! Så skulle jag diska också :/ jaja vad ska man göra den försvinner inte av sig själv! Ska spela med gunnar om ca 45 minuter, är pepp på att splea lite seriöst också!


Puder på Kanis!

Skönt och se Emil Jönson i fin form igen! Synd att han inte fick till det på OS, första sjuk dagen på ca 370 dagar blir precis några dagar före OS :/ Fast fick lite revanch och kissade Petter! :p

For till Kanis efter middagen, blev att cykla dit... Jag vet det är ganska jobbigt, men det är ju bara bra! (aktiv vila) For dirket ut i pudern för att fortfarande ha lite ljus, gick inte så himmla bra! fastnade,ramlade, gick och rullade! d: Fast om man tycker droppet vid railsen är stor, så ska man ut i skogen på ett ställe, där är det brutalt högt :s läskigt! Ville inte ta det av flera skäl, hade för smala skidor och vill inte offra knät!

Blev en liten parkråtta ist, drog lite rails och sånt innan jag börja känna knät och då la jag ner! Får köra lite mer rehab under helgen! Samt får mamma massera mig också :) Duktig min mamma som kan det (:

Ska nog se "inglorius bastards"* Kommer nog bli bra, men alltid först dusch för jag luktar usch!


Laga mat!

Nu vet jag inte ens hur många gånger jag har sagt att luchen på skolan suger till 99% När man inte kan göra spagetti och kötfärs! Då börjar man ju undra :/ Skulle kunna göra både bättre pasta och köttfärssås med ögonbindel! Kankse lite svårt att "se" när köttförsen är lagom stekt!

Det snöar fortfarnade lite! I övrigt händer det inte så mycket, sitter i biblo och chillar lite! :) Börjar först kl 1! så det känns tungt att sitta här i 1,5 timme! :/

Ingen träning idag, blir vila aka slalom! vrider "bara"  andra hknät denna gång! Neej!!! Jag vet att jag ska ta det "lungt"... Blir nog lite rails och puder utan backflips! kötta lite pillows (snökuddar) Kanske ska det Kåbdalis imorn, fast jag tror inte jag får följa, samt är det ganska jobbigt att åka dit!

Nu ska jag skriva TD (träningsdagbok)


Pepsi Power!


Krydd!


Overkill?!


Typ seg!

Idag har jag inte ens vaknat ännu, ligger fortfarnde kvar i min säng och det är något tomt skal som springer runt på skolan och räknar matte mm! :/

Nu fortsätter det att snöa :) yeeii mer puder :p

Igår blev det irlänsk bakelse och musik till det! Efter det gick jag och CH till Shell, Waller ville inte följa :/ Sen försökte jag sova men jag vet inte när jag somnade! Fast det kändes som att det tog ganska lång tid :(

Men det blir kanske Kanis ikväll om jag inte lyckas komma med på bussen till Kåbdalis på fredag! Fast jag går ju inte Motion och Fritid! :o hallå men det är ju det jag gör hela tiden! Får be snällt! :p


Design!


Catchin Features och Kuriren!

Då var man i tidningen igen! fast inte för att jag har vunnit något denna gång : ) Denna artikel är lite mer om hur orienterings sporten kan förändra/ förbättras mot ett lättare mer rolig orientering!

http://kuriren.nu/sport/artikel.aspx?articleid=5293856 (Är inte den vassaste personen att göra länkar!)

Sitter och dunkar lite musik på rummet! Har fått lite "nya" låtar från Pontus. :)
Shwayze – James Brown Is Dead

Vet inte vad jag ska göra nu, men känner mig trött! fast det ska jag ju vara :p Låter framtiden avgöra det!


Färdigttränat med Ögren!

Idag har varit en bra dag! :) Först kommer Fredrik hit, kul att se han... Han har ju varit nere i sollefteå och gömt sig! Fast nu är han här!

Började dagen med att ta på oss skate skidorna, for ut! Jag som inte kan hålla A1 fart under uppvärminingen utan ligger på A2 och Ögren frågar om jag har stressad? Kanske lite, efter ett tag värmning så började vi med att köra lite 15 sec ryck, med sprint start... Fast den som strtade vann ju alltid :p

Till skolan och göra matte, gick bra inga problem! blev pannkakor till lucnh igen! Fast dagens bestod lite av grönsaker och lite sallad!

Tillbaka i spåret efter mer skola och vallning! CH skulle ju öppna så hårt så att vi låg ju på A2 puls då också! Men efter ett tag så märkte vi att det inte skulle funka helt så vi sänkte farten! Fast är tillbaka och nu är det mat! Och Ögren ska åka hem! :/ lite slavrigt skrivit men är lite stressad till middagen! :)

Lägger in någon om jag kommer på att jag har missat!

Träning med Ögren!

Tillbaka efter ett mycket hårt pass :/ blev mycket trött  men det är ju bara bra!

Fast måste duscha fort, och ladda inför mina reperations uppgifter i matte :)

Men lägger in något längre inlägg sen! :)


Bastu!

Då har man suttit i bastun i ca 2,5 timmar! sjukt kul, en massa skitsnack om det ena och det andra :p lite om UEM om att det fanns en massa brudar och att dagens bastu citat var "men de var ju så korta" :)

Men är ganske less i huvudet nu, och jag som skulle plugga matte! :/ me nska äta något sen tagga till innan jag måste sova för att jag ska träna med Ögren imorn!

Sov gott!

I never understood the question!

Just nu käns livet ganska meningslöst, chilla, äta, träna, sova, mer chill, plugga och surfa på nätet! Har varvat internet för många gånger idag, fast vad ska man göra när vi är 4 st på folkan! det är dött på Frukosten och Middagen! :/

Det är tungt ibland, fast jag vet att det är det här gångerna som gör en starkare! Man får helt enkelt lite på sig själv, för det finns ingen annan som kan göra det åt dig! Hade en liknande period under förra året! Jag bröt ihop och kom tillbaka bättre än förr!

Men vad vet jag, kanske blir en större dipp nu :/ då blir det inte roligt...

Får ta och rycka upp mig och plugga lite, kan ju inte leka EMO hela dan!
låten just nu: 30 Seconds to Mars – The Kill (Bury Me)

F*cking spotify reklam, lesslesslessless!

Tränat!

Idag var det ju lovat långt A1 klassikst pass, men vad blev det?! Ett ganska kort skatepass med styrka efter! Allt blir inte som planerat :) Dagens pass var ett av det skönare på länge, ganske lungt men gjorde något ryck, jag får lite ryck ibland! Fast det var lungt, åkte och lyssnade på Kaya Bamba... En av det bättre artisterna nu! :)

Chillade på i spåret i 40 minuter, det blev ett lagom pass. De hade inte pistat hela spårsystemet, vilket gjorde att jag inte kunde åka där jag hade tänkt :( Men allt blir inte som man har tänkt sig! (igen) Idag var det en sån där skön frihets känsla, att det är bara en själv ute i spåren och allt som hörs är en egen andning och musiken som hörs hur hörlurarna! :)

Kollar lite på Facebook vad som händer där, inte så mycket! Börjar kännas som att det är överskattat! :/ förlåt mig för att vara emot FB, men det är inte riktigt min grej! visst är det kul och skriva med folk och se vad de gör.... Fast då finns ju inget att berätta när man träffar de personerna sen! :/

Dusch på mig, sen får jag se hur denna kväll slutar... Ska nog plugga lite, sen är det tomt i kalendern! :)


I Wanna show, all my hate is love!

Vad händer på folkan, ja inte mycket! Vi får väll lana eller titta på någon film :) men det är bastu idag "igen" som gäller! Men först ett chill A1 pass klassikst uppe på de övre slingorna ( : kommer nog bli nice, men slutar snart. Har gjort en egen design på en bokhylla och gjort alla delar själv, sjukt duktig jag är ( : Hamnar väll hos IKEA snart  :p Krydd nja bara lite ^^

Lyssnar på Kanye West – Good Morning, mer än ok låt!


Kronogård 2008!


Tung Snö!





Mycket tungt!


Lunch!

Efter våran "chill" matte så var det dags för lunch! :) Faktiskt mycket bra mat idag, eller bättre än vad det brukar vara! :p men de måste lära sig att ha pannkakorna inne i ugnen längre :/ för alla är ganska oklara!

SSU är fortfarnade här och snackar en "massa" skit... Får se när de ger sig! :/

Kaj Zackrisson!


Haha, han är ju grymt rolig!


In the city!

Inte mycket som har hänt, blev en ovanligt lång frukost... Jag och emma satt och snackade lite om allt möjligt! Om att livet var lättare och roligare förr :) Och hur våra gamla skolar var, Emma verkar ha gått på någon gangster skola med haschare och rökare mm :/ konstiga skolor i Kalix!

Jag tycker ändå att min skola var ganska lugn, inget som var specielt anorlunda... Det är både bra och dåligt! Fast mest det första :)

Håll har äntligen kommit hit, blir bastu idag igen! Men vet inte riktigt vad jag ska träna idag! Waller säger att han ska löpa... Vill åka skidor, men som inside informationene från Ida igår var ju att de klassiska spåren var risiga! :(
Sitter/ hänger i sofforna på skolan nu! Händer inte så mycket... är några politiska brudar här! "Gör Reinfeldt arbetslös, innan han gör dig det!" hmm inte för att jag bryr mig om det, fast de pratar om en massa skit tycker jag!

Dunkar lite ny musik från min spellista N1x2 för er som inte har den! Men den är lite blandat!


Joar ensam på den stora scenen!


All I do is win!


Worms!

har man varit hos calle och chillat till hans niggawigga musik :) inte för att det är fel med det... Fast det var det som spelades! Vi slutade spela ganska fort när jag vann för mycket och Waller inte ville joina vårat game :/ tråk waller!

Det är tydligen bastu på G och det blir nog nice om den har fått lite mer värme än vad det var förra gången jag, Zacke och Micke bastade :/ Hoppas, hoppas ^^


Keep it real!


Funderare!

Varför är middagen sämre än lunchen på folkan! Det finns ju ingen riktig anledning varför det skulle vara så :/ Fast de har väl högre priotering på lunchen! Vilket gör en lite sur ibland! Efter middagen så hängde jag och calle hos waller ett tag...

Vi lirade lite CF, jag sårang ganska bra för att inte ha sprungit på länge. Calle sprang också bra de gånger han inte började springa i cirklar :( Ska fixa CF på den här datorn också, sen ska jag springa mot waller!

Funderar på att gå och sova, men det är måndagsfika om 45 minuter.. Vilket gör att det käns lite dummt att missa det :) Får se vad de har bakat för gott idag, hoppas paj! :D

Har också suttit på tok för många timmar vid Facebook idag! Fast jag har ändå fått mer gjort... Konstigt, och gruppen som säger "Vi hade haft högre betyg om inte Facebook fanns"! Det är ju ett skämt, borde vara tvärt om :)

Imorn åker Emma och Ida ner till Åhn* för mer skidorientering, vi tappra hjältar stannar hemma.. Och laddar inför OL premiären i Frankrike :) Kommer att bli bra, om jag får träna löpning som jag vill, samt kommer in i hur man ska orientera i France! :) Ska inte hetsa knät och löpa varje dag...

Blir nog klassikst imorn, men inside informationen från Ida var att det fanns mycket "skit" i spåret! Så det lutar lite mot att det blir skate... Får se hur kroppen, benen, skallen, armarna, magen, fötterna, händerna och humöret käns imorn! :D

Tungt pass!

Tillbaka i Svalan efter ett hårt pass :p eller det var mest tungt för benen som var ganska slitna! Det är bara fortsätta jobba... Vi insåg att Calle är som Legolas* från Sagan om ringen, för han kan gå på snö :o

Funderar på att valla upp mina klassiska skidor... har ju tränat mycket på dem utan att valla om :/ Får palla mig ner till vala källaren!

Men det börjar bli lite jobbigt att de är så lite folk här! Ska inte klaga nu, fast får se hur det käns efter maten!

1+3+3=7

Just nu chillar jag med Waller då han spelar CF, går ganska bra för han :) Vi väntar på att CH ska sluta och då blir det först fika sen en löprunda! Får se hur långt och hårt det blir, jag får känna efter i knät hur det går!

Har sprungit 294 banor på CF, vilket är gode många :)


Tungt, en massa sand!


Goa Gubbar!


Nice1


Gummi Mat!!

Efter en massa plugg och rehab så var det dags för skola... Inte så mycket som händer där när alla skidåkare är borta! :/ Men det  blir Jag, Waller och Calle i en hel vecka på Ugglan :D haha undrar vad som kommer hände då, förutom en massa träningar!

Dagens mat var oxjärpe, mer gummi än mat! stora brosk bitar som man inte ville ha! Ska inte klaga får ju mat :)

Sundström fyller år idag! Grattis till henne!
Och Ögren vann skidkytte SM? :D


Solen lyser ibland!


Never Change!

Idag käns som att det kommer en bli tung dag, en massa skoljobb ska göras! Fast va ska man göra om man är fast på facebook?! Jag har inte riktigt fastnat än, men det går åt det sämre hållet! För loggade först in på FB när jag startade datorn :/

Just nu lyssnar jag på lite låtar som Pontus har skickat till mig :) sjukt bra låtar! Ska köra lite rehab på knät, Inte bra men måste jobba vidare så att det blir helt återställt :) Är sugen på Kanis på torsdag (: Beror hur långt jag har kommit med rehaben!

Dagens väder, ganska varmt, lite sol, blåser och almänt grå himmel! :)
Dagens låt, I was stabbed by satan when I was born - Knaan!

Time för rehab och plugg!

Kul Emma!

Emma är en riktig rolig liten flicka! Hon undrar vem "FAN" jag är!

Men det är en riktigt bra fråga, det finns ju säkert mer en ett svar på den, eller?! :) Fast hon kan inte ringa/ skicka sms till mig och fråga, istället blir det grupp på Facebook! Det är där allting händer?! Är inte så säker på det...

Tror inte att vi kommer få något bra svar på den frågan!

Var försvann värmen?!

Efter en lång aka halvdeprimarande buss resa, med ingen att prata med... Blev lite låtar från datorn, som inte var de gladaste :/ Men tycker att det är dags att rycka upp mig :) Får se vad som händer, Henrik är inte här! Var är han då? hmm det kan man ju fråga sig! Han kommer när han känner för det!

Då är jag själv på hela svalan 3, inte ett ljud förutom mina tryckingar på tengenterna och ljudet från kyl och frys :) lite läskig känsla, men ska väll sätta på lite musik och sen ta en dusch innan jag går och sover :) (Och tur att ingen är här, för så kan jag spela hur högt jag vill) moohaha!

Idag har jag spenderat för mycket tid på FB, och det är inte bra, inte alls bra! :/ det kommer gå åt ********! Får söka hjälp om det går för långt :p Gunnar hjälpte mig in i skiten, då får han hjälpa mig ut sen! ;)

I ain't got time to waste!

Packar!

Då är det tillbaka till Älvsbyn som gäller :) får se vad som händer där!

Tur att det inte är lika mycket ska med tillbaka till byn, annars hade det blivit mycket att bära på :D

Aim – Ain't Got Time To Waste - Vocal

Gunnars Mindpeace låt :D sjukt bra!


BigMac


HAHA!


Vasaloppet!

Då följer man det "roliga" ´vasaloppet, iår åker pappa, och mina två bröder :) Jag tror att de har misslyckas lite med sin taktik, de sa att de skulle turas om och dra i täten... Men jag har inte sett dem där framme, måste vara dåligt glid. Fast Kuzmin* sikeln kommer på slutet :D

Ska kolla in på Vasaloppet.se och kolla hur långt de ligger efter ;)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske åka tillbaka till Älvsbyn (: och hänga där! Vet inte om det är så många som har kommit dit, men jag måste ändå plugga lite!

Facebook!

Ja vet att jag har sagt att jag aldrig skulle skaffa det, men efter ett löp pass med gunnar förändrade allt :p

Och en hel del "dåliga" skämt som ägde rum under passet, lite om att man borde sätta upp ett jätte högt staket runt Hertsön ;) hahaha

Men får se var facebook tar mig, hoppas på något bra!


Allt händer på Facebook?!


Mer sol!

Då har man varit ute och chillat på skidorna lite, provade att köra skate för att se hur knät tyckte om det! Funkade bra, fast ska inte fortsätta kötta på med träningen utan låta knät återhämta sig! ;)

Det har varit underbart väder både idag och igår :) skönt och få vara ute och röra på sig då! Sitta inne en skön dag är som paj utan bär... Och det är inte så gott! :p



( :


Upp och Hoppa

Det ser ut att bli riktigt fint väder, igen ;) Ska nog ut och jogga lite med Markus och snacka lite med han! Kommer bli kul... Sen kanske jag ska åka lite slalom på ormberget, eller om det blir imorn! Jag vet att jag ska ta det lungt :p

Efter det ska jag nog hälsa på Gunnar, Kanske jag, han och Markus kan träna?! Hmm jag får ringa runt lite ;)

Igår satt jag och spelade lite dator (Igen!) Med lite olika folk.. Gick väll ganska bra, inte för att man någon gång tycker att det går jätte bra! Men ska inte vara så negativ nu, solen lyser och jag sitter inne :o



God Morgon / God Förmiddag*


Meet Me Halfway!



Sunshine!

Idag har det varit sjukt skönt, vaknade upp kände av knät :/ men gjorde inget för när man tittade ut genom fönstret så såg man att solen sken :D Redan då kände jag att det skulle bli en bra dag!

Åt frukost, chillade lite och gjorde lite andra småsaker.. Innan jag plockade fram skidorna och vallade de, Men vi 12 så for man ut på isen :) sol, sol och mera sol det var det ända man tänkte på. -1 och knappt någon vind... Träffade lite olika folk i spåren, från vanliga motionärer, barn och gubbar som inte tål att man åker ifrån dem ;)

På långt håll tyckte jag att personen där framme såg bekant ut så stannade jag till och kollade... Det var Andread ;) han var ute på långpass han också, men vilket sammanträffande! Så vi åkte tillsammans tills han hade fått ihop 5 mil, då var han nöjd och for hem. Jag åkte upp till värmestugan för att dricka, och vem är där?! Markus ;) så jag stannar och pratar med han om lite allt möjligt! Men det vissar sig att han väntar på sin brud som han ska åka me!

Åker hem efter 2,30 uppe på orm, och knät kändes inte alls av när jag åkte! Ett bra besked inför frankrike, men ska fortfarande ta det lungt och köra rehab träningen! För just nu känner jag av det lite :/ Sen när jag nästan var hemma träffade jag Sara och Lisa från min förra klass :) kul och träffa dem också!

Men nu ska jag chilla och äta något... Ska ta någon bild nu när solen går ner :)


Skadad!

Less, så knät känns inte bra :( så jag får vila och försöka köra lite rehab... Lite surt eftersom att jag hade klarat backflipen tidigare, och där står en 50 cm hög gran! Fanns inte så mycket att göra. Får sitta inne och spela lite cf istället :)

I Love College

Lägger upp en skön låt innan jag går och sover... Så hörs vi imorn!
Hoppas knät är bättre då!

Infinity!


Hardstyle!


Måttsund!

Vad förvånad jag blev när joar sa att vi skulle till måttsund, jag var ju inställd på Orm... Fast det blev mycket roligare i måttsund... Tog de flesta droppen som fanns, hittade en ganska bra bc kick! Gjorde först en backflip satte den, dum nog skulle jag göra en front också :/ inte så bra! Fortsatte vi åka och droppade starthus taket ;) Var riktigt nice!

For senare tillbaka till hoppet, yeah en backflip till... nja så kul ska vi inte få ha! För det står en lite gran mitt i landningen. När jag hade landat så var en skidan på vänster sida och andra på höger... Då fastnar vänster skidan, och jag flyger vrider knät lite... Fick ganska ont i det :/ dåligheter! Men ska prova cykla nu och känna av om det gör ont eller inte!







Yeiii!


Orm"berget"

Få se, vad är det som har hänt igentligen.. Igår var det mest chill och skotta en massa snö, och spela lite cs med heijne :) kul det när man spelar bra!

Idag har Joar ringt och väckt mig jätte tidigt :/ Blev först lite less på han, men sen när han sa att vi skulle åka slalom så ändrade jag mig ;) Det är det vi ska göra, schreda ormberget... Kommer bli nice med deras rollercoaster rail, Sugen på att prova. Vi ska nog köra en hel del i deras "offpist" Nästan lika mycket i pisten som utanför! Ska inte klaga när backen är ca 10 min cykel bort :)

Kanske ska träna lite efter det, cykel eller jogg... Beror på hur det känns ;)


Gustav I Rumänien!




Jeff Dunham!


HIHI!


Mer snö!

Idag har det bara snöat ;) både bra och dåligt! Bra för att man kan åka "mer" skidor låter fel, Och dåligt för att det blir en massa snö att skotta!
Men annars har dagen varit ganska händelselös... Tränat lite, läst lite, sovit lite och gjort en hel del andra saker också!
Fast imorn blir det nog Måttsund :) kommer bli najs!
Skriver mer då!

RSS 2.0