Playing with fire!





^_^


Torsdag!

Idag har man gjort styrketest och spänst test : ) Gick bra förutom brutalbänken, som blev en riktigt besvikelse...

Annars har man tagit nytt bästa rekord i jämfota hopp med armsving  ( :


Kan också kolla in på http://alvsbyskidlinje.blogg.se/

Eller på min profil på Facebook vad jag har sysslat med idag ^_^


Off The Planet!



:  D


C :

Prov i webdesign, kul att man hade gjort typ 90% av alla prov uppgifter och hade jobbat med dem hela tiden under detta avsnitt av kursen. Så man kunde ta de bilder man hade gjort förr... Fast det tog ju bara typ 5 min att göra om dem igen :p så Det gick ganska fort ändå!

Får se om det blir någon träning idag, om det blir det så tror jag på en kvällsjogg. Annars blir det nog vila idag och nya tag imorgon.

Har fortsatt leka med kameran. Kanske inte tar på de mest "roliga" sakerna. Fast blir lite roligare än när det bara är text på bloggen... : )






RullskidsOrientering

Har tränat lite skido på Älvsbyns gator : ) Gick riktigt bra. Fast ettorna måste ju lära sig att inte bryta stavar i brunnar....

Blir ingen karta nu : / ska försöka lägga in den senare i veckan : )

Ska nog chill med det awesome folket på Folkan :P


Training!

Måndagen den 27 September!

Idag har mana haft ett par lektioner, inte några riktigt tunga...

Lunchen idag var inte så sjukt god, utan den var äckligt nå *****!

Sen så for jag och Joar ut på ett "lång" pass. Först cyklade vi bort till hundberget, sen så sprang vi där i en 1 h : ) Vi fortsatte cykla och vi ihop 2 stabila timmar ; )


Då var man tillbaka i Ä-byn : )

Har varit på friskvårdcentrummet på Svartöstan, chillade lite där ^^ Körde lite bedminton med pappa. Det gick bra, var ganska passiv...

Lekte lite med att göra HDR bilder på vägen hit. Den här tyckte jag att jag lyckades bäst med ^_^



Frankrike :)


Taxi


Orientering

Då var det ganska längsen man skrev något här... jag kan ju då säga att de inte har hänt så mycket!

I fredags åkte vi till LTU med skolan och var på föreläsning där, riktigt intressant. Gillade mest en Amerikan som pratade mycket om hur man skulle marknadsföra sig själv " As a brand " Hur man skulle gå till väga. Samt om du tycker dina lärare är jobbiga! Vänta tills du får en chef...

Idag har man varit uppe på grymma ormberget och kört orientering. Vann Ö9 : ) stolt jag känner mig (eller ne) hade en tid av 62 min på 7,4 inte godkänt enligt mina mått. Fast jag var väll inte 100% seriös på denna "tävling"   :) 

Har plockat undan utemöbler, studsmattan mm. Sen har jag också plockat ner pappas högtalare som stod på vinden. Synd bara att 10:orna är trasiga. Fast funderar på att byta ut dem och sen kanske ta med dem till byn. beror om jag får för pappa : ) 

(Y)


Random!


Foto Äventyr!

Var ute och tog lite bilder under eftermiddagskvällen : )













C-;


22 September







: )


Laktattest, rullskidor, innebandy och gym : )

Rubriken talar om ganska mycket vad jag ahr gjort idag.

Laktattestet gick bra, kändes riktigt bra att springa. Slutade på laktat på 8,8 (osäker på måttet) Och tiden på sista km blev 2,59. Sjukt skönt att se att man sprungit under 3 min ^^

Rullskidor blev det ganska direkt efter testet. var jag, joar och jonas som for ut och åkte. Gick bra, fram till joar körde på min stav, och blev av med spetsen.... shit happens!

Sen efter pasta och fisk till middag så blev det innebandy : ) måste ju prova om fötterna håller för det. Funkade bra, kände inte av fötterna så mycket under och efter. Fast dom här max stoppen tog mycket...

Och när man kom tillbaka från bandyn så kommer VB och frågar om jag skulle med till det nya gymmet i Älvsbyn ; ) riktigt fint gym. Ni som inte har varit där, borde prova åka dit!

Nu efter dusch, chokladboll, saft och lite chilling så ska jag, Joar och Jocke kolla på film : D 5.1 ljud ^^

Rocki´n with beat!


Bilder

Då har man varit ute och tagit lite bilder runt om i Älvsbyn : )










Skola

Efter en "rolig" natt med allt val tjat som höll igång alla till 0,00. Hjälpte CH tömma källerna på sina saker så att inte de skulle slängas. Om någon är sugen på en liten TV, så ta kontakt med han : )

Provspelade högtalarna som han inte skulle ha, de lätt ganska bra. Lite för mycket diskant, men annars var det bra bas mm  ( :

Idag har man haft 3 lektioner, en kvar. Var ganska jobbigt att ta sig upp. Efter en dusch och dunkade musik från Kid Cudi så vaknade man ^^

Får se vad som blir idag, ska kolla film med joar, plugga, laga måndags fika : ) Kommer nog bli en bra dag c :

Söndag

Igår blev det en ganska medelbra kväll, inte så mycket blev gjort. Fast blev en bra avslutning i alla fall : )

Var på stan och träffade lite folk där, shoppade lite. Hittade några fynd.

Ska nog ut och träna snart, får se hur det går. Borde gå bra, ska kolla om Andreas är på ^^

Annars kommer väll inte så mycket hända, ska åka tillbaka till byn ikväll. Börja fotta med Pajens "Gamla" kamera. Och kanske få se om jag köper den av han också.

Vädret har varit ganska dåligt, grått och trist. Fast det är inte jag som bestämer vädret... Fatta vad bra väder det hade varit då : )

...

Transitions

Måste ju bara säga att det här var den bästa skidfilm jag någonsin sett ;D ;D

Backtest HT 2010

Då har man gjort bort det tunga teset för iår... Kan ju direkt säga att detta lopp kändes mycket sämre än det första jag gjorde i ettan!

Men jag förättrade min tid med HELA 1 sec : o, eller så sjukt mycket bättre var det ju inte. Armarna hade mer syra än benen kändes det som. På platten kunde jag inte trycka på något alls.


Så här såg dagens puls/ fart och höjdkurva ut!

Winter of wells


Vad håller jag på med?!

Broarna runt och rullskidstävling : )

Idag var den roliga "må bra dagen" tänkte inte göra något först, men när Petra och Josefin skulle åka rullskidor broarna runt, så kunde inte Joar och jag vara sämre. Upp på cyklarna och mata hela vägen, hade 20,10 första milen. slakade lite under mitten, fast avslutade bra. Blev 50 min på 24 km ^^ En riktigt bra tid med 2,3 storlek på MTB däcken.

Gled runt lite innan maten, idag bjöds det på Pytt i panna med ägg och ketchup. Blev en stabil mat att tävla på : )

Valde att åka på 2:or (Filips skidor) Gick bra, öppnade ganska hårt för att komma ikapp han som startade 15 före mig. Låg i denna rygg "hela" loppet. Stakning kändes riktigt bra, är ju van med 3:or så det kommer bli skönt när man kommer upp på snö i vinter : )

Men tillbaka till loppet, hade flyt hela vägen. Kollade på klockan när det var 1 km kvar, nu är det bara trycka ur det sista. Så åkte på en bit till, började luta uppför bara ligga i... När det var 500 meter kvar så ska jag börja dubbelstaka. Första funkar bra, men då slår jag i skidorna i varandra, får balans igen . men då när jag ska sparka igen så ramlar jag : O när jag ligger där ser jag ett hjul kommades rullades förbi i ögonvrån. åÅÅåÅå det där är mitt hjul... Kul slut på det.

Rikard ska fixa det, fast får se hur det går med tröjan jag förstörde när jag ramlade... Kommer vara utan klassiska rullisar ett tag, då Filip MÅSTE låna mina, eftersom det var jag som hade sönder hans : (


Allt löser sig till slut!


Rullskids tävling!

Igår: Då var det häng i Svalan 3 med några ettor, blev att kolla på en svensk komedi med dem. Sen så fick jag och Joar upp ett sjukt bra samtalsämne, självklart skulle klockan vara mycket så vi hann inte avsluta det!

Idag
Haft en lektion, som var min första och sista idag ; ) fast vi har "Må bra dag" idag. Fast vi på skid har ju tävling i eftermiddag, och till den vill man ju vara utvilad. Annars känns det som att man bara ger 50% av max....

lärde mig lite mer om photoshop idag, nu kan jag ta bort en massa personer i bakgrunden mm : )

Kommer nog tagga med Einars spellista : )

Taco Kväll : )

Tisdag den 14 september, och vad har hänt idag? En hel del faktiskt, en massa skola och träning är en kort sammanfattning.

Har varit ute och provat cykla och se om det är bättre för fotlederna... Svaret på den frågan är att det int ebli så stor skillnad och måste fundera på yttligare andra tränings möjligheter.


Då har man också käkat en massa taco, fy faro vad tjock man är nu : p


Ska nog hänga med Joar som vanligt ikväll, får se vilken film det blir idag C :


Nice day for gaming


....

Då plockade man hem ALLA DM Guld detta år, riktigt bra med tanke på hur det har varit sen sprint SM...

Ska dra till Älvsbyn snart med Joar S. Kommer bli nice det : )


Every day is a Saturday!

Dane Tudor Segment From Every Day Is A Saturday from Poor Boyz Productions on Vimeo.


DM sprint

Då har man varit en sväng till boden och sprungit DM sprinten där! Min egna insats var halvbra, det gick fort i både löpningen och orienteringen. Fast gjorde ett antal dåliga vägval, sprang in en banläggar fälla. Annars var det ett ganska bra lopp.

Tog den 5:e guld DM planketen, finns en kvar att ta nu. Om ca 3 h ^_^får hoppas att det går, för då har man tagit 100% Guld på DM detta år : )

VB tog bronset idag, det var nog dagens överraskning. Hoppas han taggar för lite fler OL tävlingar nästa år C :

Be Back!

Niklas Eriksson visar var skåpet ska stå ; )

Insane!

Inlägg 666


Då var det helg : )

Har inte skrivit så mycket hä på senaste tiden, finns bara en massa dåliga ursäkter... Som ni inte vill höra.

Det som då har hänt är att Joar Svartholm nu offecielt har flyttat in i Svalan 2 i Älvsbyn. Så det är där han kommer att finnas de kommade åren : ) Kul att han äntligen bestämde sig ( :

Har tränat ett par pass också, lätt jogging upp via elljusspåren upp på lill kanis : ) Kan förstå att Nordebo tyckte att utsikten därifrån är alltid lika fin. Och idag sp blev det skate rullisar med kartställ. Och så lyckades jag ramla efter 3 minuter idag. Inte så nice det : / Fast någon gång måste man ju ramla också, tur att inga saker gick sönder som tex stavar. Billigt, billigt.  Blev ju dock den första att ha hål i sin nya, fina, gula älvsby jacka.... Sture kommer döda mig!!

Har haft ett par lektioner idag, fast inte några som var exremt krävande. Var blaskig risgrynsgröt till lunch. Kommer kännas bättre efter man ätit mammas hemlagade pizza : D

Tinie Tempah – Written In The Stars (Feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)
(satan, hur gör man med länkar?!! svara snälla)


Film!


FEZZZZT


"alla på SM"



Joar och Simon saknas : )


Run, Run, Run!



Ska ner på Älvåkra nu och köra lite lättare intervaller ; D

Bjuder på en låt så länge Kanye West – POWER - Explicit Version


Stabilt som ***

Då har man varit ute i underbart kvälls väder och sprungit en del tempo ryck. Först och främst så känns det som att det går fortare att springa när det är mörkt och tyst ute ; )

Dunkade Kevin Rudolfs låt I Made It och det gick så sjukt fort. Inte en lampa på hela åsen var tänd så man var helt ensam och allt som hördes var musiken och mina snabba steg mot marken var en enormt skön känsla. Så ska ta en dusch nu och sen gå och sova.

Har suttit och fikat lite nu och kollat på en repotage om en fransk lin dansare, som gick mellan the twin tower : o det är en sjukt galen men ändå häpnads väckande : )

God Natt

SM


haha lite dålig bild, men det är min slö spurt på medel finalen : p


Joar svartholm : )

Då har Joar börjat här i Älvsbyn, sjukt kul att han äntligen bestämde sig för att börja här : ) Tror inte att han kommer ångra sig. Var tvungen att kliva upp 45 minuter tidigare idag : / fast man var ju tvungen att ta hand om Joar c :

Idag har man 3 lektioner, ska träna lite gym och jogga en 30 minuter. Sen så blir det lite intervaller imorgon ^^

Nelly – Just A Dream - Main

SM i Umeå

Förlåt för blogg uppehållet under helgen, fast det har varit SM tävlingar nere i Umeå. Det gick bättre än förväntat, hade bra kartkontakt under kvalet. Gjorde att jag slutade 4:a i mitt kval. Joar missade kvalet precis vilket var lite surt. Gunnar gjorde en stor miss och så var han borta från A-final också : / inte särskilt kul... Det var inte så lyckad helg för Norrbotten. Var Jag, Amanda, och Simon som tog sig till A-final i sina klasser. (Förlåt om jag missade någon)

Men när det var final dag så höll jag inte hela vägen, eller bara i början. För låg näst sist vid den 3:e kontrollen. Fast jobbade mig upp till en ganska stabil 18:e plats. OM man bortser från 1:an till 3:an : p Fast om man jämför fredagens terräng med lördagens så var det riktigt stor skillnad. Det var många som bommade i börja på finalen, kanske gjorde samma sak som mig. Fast är sjukt nöjd efter en dålig tränings sommar...

Fast stafetten gick riktigt bra den också, Gunnar gjorde en syabil första sträcka och växlade som 26:a, sen fortsatte Jonas på samma sätt och kom in som 22:a. Då var det upp till mig. Hade 3 st framför mig inom 2-5 minuter. Fast det gick ut 2 bakom inom 1 min. Så bildade grupp med dem bakom. Hittade ett bra flyt. Så tappade dom två efter ett tag då jag lade 3 minuter på en ganska enkel kontroll : / fast höll i efter det´, och plockade in lite platser och vi slutade på en 22:a plats ; )



Lil Wayne – Right Above It - Explicit


Sherlock Holmes

Kanon bra film, rekomenderas starkt ; )


Right Now


SR-71 – Right Now


Kick-Ass

Kollade på en sjukt rolig/spännande/ sorlig mm. Om ni inte har sätt den, så får ni ****** göra det ; )

Annars idag så har det varit en hel del skol arbete. Blev lite sent igår igen, eftersom nollningen tog sin tid. Fast det blev en roligare dag än vad de hade dagen innan : )

Ska plugga lite nu när de andra är och tränar. Fast det är ju ganska tyst ändå : p



RSS 2.0