Update från Sumy

Då har man varit borta här ett bra tag, men tyvärr så finns det inte så jättebra internet här i Östats länderna.. Så drar en rätt kort update utan bilder (de kommer senare i högar så det kan ni vara lugna på).

Allt gick rätt bra ner till stockholm och vidare till tyskland och Kevi. Fast där började vi stöta på problem, först hade bussen gått sönder, sen skulle vi vänta på finnarna.. Så det tog ett bra tag innan vi kom iväg från flygplatsen. Kan ju inte heller påstå att vi fick en bra buss. Den var kall NÅ *******, så man försökte hålla uppe värmen så gott det bara gick.

Kom fram efter 5 h skakig kall bussresa. Blev en sen kväll och en rätt så tidig morgon. Vi bor på ett rätt stort idrotts hotell nära en stor riktigt fräsh arena.

Skulle få träna på model eventet måndag morgon, men bussen till träningen var sen.. Inte första gången bussen är sen, sen vi kom ner hit. Så vi kom först iväg efter lunchen, då hade mörket redan börjat krypa på. Men hade vi några skidor?! nej det hade vi inte, så vi fick jogga runt på spåren i 30 minuter innan skidorna kom.

Vid denna tidpunkt så var det nästan inget ljus kvar.. Bara att gilla läget och åka skidor i 20 minuter. Tyvärr så lyckades Joar knäcka sin stav på en impuls så han har lyckats låna jonas reserv stav.

Tisdag så kom vi i alla fall iväg och träna i rätt så bra tid BARA 1.5 h sen.. Fick en bättre uppfattning om hur spårsystem, gen och sånt skulle funka på tävlingarna.

Sprint kom in rätt bra i kartan, en liten sväng som förstörde mina chanser på pallen. Men i övrigt så flöt det på bra, kroppen var lite seg och kändes inte alls så pigg som den brukar. Slutade på en 7:e plats, tyvärr utanför podium.

Riktigt kul för både Andreas och Linus som vann (Andreas) och en 3:e plats. så M20 tog med sig 2 medaljer efter första tävlingen.

Medel kroppen kändes både bättre på uppvärmningen och under själva tävlingen. Hade dock blivit strul med att vi svenskar inte var med på startlistorna samt att sartgrupperna hade blivit omvända.

Vi var mycket mer ner i ravinerna så blev en hel del riktigt spännande gen nerför. Matade på bra i uppförsbackarna och hade bra kontakt med kartan.

Slutade utanför pallen denna tävling också. Denna gång blev det en 4:e plats, joar på en 5.e samt Linus på en 6:e. Men ingen kunde slå Andreas som har kommit in i ett grymt flow och tog ännu ett Guld BIFF.

Så det kommer bli Linus, jag och andreas i första laget på stafetten imorgon. Kommer väll försöka att dra en till uppdatering om hur det gått och hur läget med oss är.

/Peace out från Sumy i Ukraina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0