Skigo cup del 2

Då är första tävlingshelgen avklarad. Tog hem första platsen båda dagarna, samma sak som jag gjorde förra året. Men lördagen blev en jämnare tävling, tyckte att jag åkte bättre och satt ögat på rätt ställe. 
 
Hade ett jämnare flow under hela tävlingen, gjorde dock en klantig sak och tänkte "överlista" banläggaren och åkte det sämre vägvalet. När det egentligen var självklart vilket vägval som gick snabbast. 
 
Splits: http://www.obasen.nu/winsplits/online/sv/default.asp?page=table&databaseId=23847&categoryId=0
(Nu har ju blogg.se tappat länkkoderna...) 
 
Fast när man trodde dagen började vara slut så hände det som inte får hända. Bilen startade inte, så vi bytte batteri en gång = felvända pooler, laddade det gamla i ex antal timmar (osäkert om det fungerar) fast bilen startade inte.. 

Köpte ett nytt batteri och lämnade tillbaka det andra. Den ville inte starta nu heller !! Valde tillslut att ringa en bärgare. Dom har ju sett det mesta, så han knackade till startmotor när farsan vred på tädningen. Och vips hoppade motorn igång. Detta var ungefär 20,45 så vi hade ju hållt på att tjafsa med bilen rätt länge. 
 
Kom i alla fall hem tillslut, vilket känns bra. hade inte varit kul att varit kvar i Kiruna och tagit det tidiga tåget hem idag. 
 
Är i alla fall i byn nu, och gör klart lite saker som hamnat lite efter tex träningsdagboken.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0