Good shit

Känns som att jag har hittat ett flyt utan att känna saknaden av att inte träna! Har haft väldigt svårt att inse att jag måste ta det lugnt. Körde andra träningar för att få nog mycket träning för att jag skulle vara nöjd och glad.

Fast jag ska ju tillbaka!!! men för tillfället så försöker man njuta av livet på andra sätt. Har hittat ett bra flow i fotograferingen. Känns fortfarande att jag måste träna/ leka mer med kameran för att få ännu bättre resultat. Inte så ovanligt för mig att försöka göra det mesta 110% rätt.

Var borta vid järnvägsbroarna, är ett bra ställe och fota i skymmning. Var under järvägen (inuti bron) och ett tåg kommer just då. Kan säga att det låter väldigt högt sammtidigt som bron skakar rätt bra. En upplevese man kommer minnas. Skulle ha haft med mig en lampa eller liknande. Tror att det finns ganska stora fotomöjligheter där med lite fantasi.

Fick en hel del bra bilder, men är inte helt hundra än vilka inställningar som upplever till de kraven jag har på bilderna. Är ju alltid samma regel "Man blir bra på det man gör". Bilder kommer efter mer text..

Dagens middag blev någon köttgrya och ris. Väldigt välsmakande, har börjat uppskatta grönsakerna också. (Kanske verkar som att jag har upptäckt ett nytt sätt att leva) Det har jag ju kanske gjort också, har ju nästan slutat träna. Orkar kanske bry mig mer om saker jag såg förbi förr.

Men som alltid har man sina dalar och höjder. Så kanske vänder snart.. Fast det hoppas jag inte på : )

Om det inte var nog med att maten var god så bjöds det på efterrätt. I form av paj och vanlijsås, inget slår en god paj. Satt och socialiserade, och då plockar de fram daimglass. Tackade inte nej till det annat hade ju varit dumt.

Zacke drog dagens berättelse i form av daimen* kan säga att vi satt och skrattade ganska så mycket. Ska nog ine gå in på detaljer för det är ingen berätelse som lämpar sig för känsliga läsare.

Nu är det ganska så mycket chill, kanske att man ska ändra på det. Hitta på något roligt istället, har ju något att se fram imot klockan 19. Då vi ska se en trollkarl (eller illusionist som A kallade dem, för trollkarlar finns inte (eller så går det på Hogwarts)) Ser fram imot det, för vad folk har hört så har det bara varit positiva saker om hans föreställnignar.

En liten hög med bilder från dagens foto"äventyr"!


Finns det något bättre än solnedgångar?!


Just ChilliN inuti en bro, lite galen måste man vara!

Kommentarer
Postat av: Julia

Enormt fina bilder Ulkan!

2011-11-15 @ 22:30:04
URL: http://triotopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0