Vårskidåkning!

Ska man säja förlåt för att man inte har haft tid att uppdatera här?! Har inte haft tid eller ork för att göra det.

Igår: Plockade ner racercyklarna från vinden, var en hel del jobb på dem. Men det är ju att meka som är roligt, träna och cykla är ju jobbigt. Båda har sin charm, är lika kul att träna och att jobba med cyklarna. Fast det är att man inte jobbar med dem före varje träningspass. Nog sagt om det. Behövs 2 nya däck och slang, ny sadel, ny hantags grepp.

Var uppe på Ormberget för att köra det sista träningspasset där. Sög ganska så hårt i snön, var kul att vara ute och glida lite.

Sen skulle vi putt träna (för discgolfen) så for jag, tage och andreas dit. Och det blev Ultima istället (Ultimate på Wikipedia) Konstigt att man inte har provat det tidiagre, för var verkligen kul : )

Idag: Vakande, och skickade ett sms till Niklas. Vi skulle åka till Byn för att filma en skidfilm. Det var jag, martin B, Niklas, Erik, jacob, Viktor B, Carl H och Karl. Riktigt bra väder, alla var laddade för att hoppa och krasha i slasksnön. Blev lite olika flippar och rails. Blev Enrisrökt falukorv och läsk till mellanmål uppe i backen.

Kommer en film från detta senare (y)

Är ganska trött efter en heldag i backen, med hoppbyggen, filmning, chillin, hoppning och en hel del andra saker! Hade med mig kameran, men orkade inte plocka upp den för att börja fotografera, för man var så taggad för att hoppa och sätta tricksen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0