Tjeckien update

Hej hej!

Efter att ha tagit oss till arlanda så blev vi hämtade av Sanviken bussen. Hämtas folk ner mot Nynäshamn, alla var till slut sammlade och redo för avfärd. Färjan såg inte ut att vara den bästa, och från folk som hade åkt den tidigare hade sagt att det inte var någon höjdare.

Vi packade in oss 4 och 4 i små hytter, där sängaran sakande all fjädring (i alla fall min..) Gled runt lite på båten, och insåg ganska fort, hur "stor" den var.

Middag, fick vi kyckling med potatis och sockrad sallad. sockret på sallad kändes inte så bra. Nyttig mat blev dirket onyttig, så den blev kvar på tallriken.

Erik Boman hade fixat en båtsprint, då han hade gjort en Ocad fil av båten. Då alla olika plan var med, riktigt kul. Dock sprang jag bort mig ganska mycket och kom troligen sist i hela tävlingen... Men det gör inget : ) Tydligen ska det vara en jaktstart på båten vi ska åka hem.

Träning, kontroll plock. Vi sprang en bana på 7,5 och hade 34 kontroller, så det var att ändring riktning hela tiden. Man kommer inte ihåg exakt hur man sprang mellan alla kontroller, eftersom det var sjukt många!

Bilder kommer sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0