La France

Oj då har man varit borta länge, fast jag har ju haft mina anledningar!

Nu kommer än lång sammanfattning av vad som har hänt :)

Då har man rest ända vägen till Frankrike. Det har varit en lång och jobbig resa... Fast det viktiga är ju att vi är här nu.

Först åkte från Kallax klockan 10,25 på måndag morgon. Blev att inhandla lite mat inför resan, och i detta ingick lite apelsiner, yoghurt, GM och russin. Pappa skjutsade ut mig och där väntade sture, emma och ida... CH kom lite senare! Där for Emma och ida runt och lekte i rullstolar :p det var väll ganska kul skulle jag tror! Fast vi checkade in och for vidare mot sthlm.

I stockholm fick vi vänta på Macdonken på Olarna från Sandviken och Borlänge! Det blev ett Big-Mac och en Sundae på det (en glass med jordgubbs smak) Efter ha suttit där i ett antal timmar och minuter så ser vi äntligen den fina bussen glida upp på parkeringen. Gunnar var lång som vanligt, och gled runt med solglasögon!

Men vi åkte vidare mot Nyköping och deras flygplats, det blev en tung resa dit, Sundström ”skrek” hela j*vla resan! Jaja nere i Nyköping så blev det ännu en väntan mot att flygplanet skulle gå mot Paris :)

Efter en väntan där och laddat datorn inför den 2,10 långa flygturen till France och veckan destination. På planet satt jag med gunnar och Edén från Sandviken, var ett helt okej ressällskap :) Vi kollade på Första American Pie filmen :p längesen man såg den! Efter den långa/roliga resan så var vi framme... Mitt första intryck på Frankrike var väll som Rumänien. Inte så roligt!

Hittade våran buss ganska dirket, har en rolig buss driver, fast han pratar inte så mycket Engelska, vilket försvårar kommunikationen med han :/ Men vi har ju hittat till Aydat. Blev en mycket lång resa från Paris hit. Under vägen har vi sett eiffeltornet, och någon stor fotbolls arena :) Har man alltså sett en hel del fina landskap under resan i bussen. Har kollat på en del filmer under resan. Fast hittade inte något eluttag när vi stannade och åt må Donken igen :p Blev en nyttig start på lägret.... När vi hittade hotellet som vi skulle bo så var det en del strul :/ Albin Ridefeldt hade ritat en sprint karta över området där hotellet var :) Så det blev på med träningskläderna och fara ut och springa den. Vi körde en masstart så det gick ganska fort. Tog bara 7 minuter så jag och Gunnar for ut igen och fotade lite random pixs på lite olika saker.

I Aydat är det mycket vackert, som en liten stugby med ett antal moderna hus. Har inte varit och kollat in stället helt. Blir någon gång när vi inte har träning. När vi kom hit på tisdag kväll så blev det att snabbt att fara ut och träna innan det blev för mörkt :/ fast vi hann inte så långt, så det blev bara 30 minuter att känna på terrängen lite... Fast vi lärde oss att det är många småstenar som är med på kartan. Och att de öppna områdena är väldigt otydliga! Men det är sånt man får lära sig när man är och träna på andra ställen än Sverige.

Simon Waller är en bra kock, han lagade pasta med någon bacon med sås och tomater. Låter inte så mycket för världen, fast det var mycket bra :) Sen så hände inte så mycket mer på tisdagen!

Onsdag! Upp klockan 07,30 äta lite yoghurt med flingor och mackor. Stabil frukost att träna på, for iväg mot träningen. Blev en lagom lång bussresa, man blev inte less på att sitta i bussen. När vi kom till tränings platsen så var det ganska risigt i skogen. Vi körde en momentbana med lite olika sorters OL, Brunbild, utan kurvor och bara färg, riktnings ändring i grönskog mm gick bra fram tills Brunbilden. Där blev det lite tungt, var inte så lätt och läsa när det var så fin skuren terräng. Fast jag hade sjukt kul att få vara ute och träna på andra sorters terräng :) Fick några elitrevor :p fast Waller var ju den som fick den största, han köttade ansiktet ganska hårt :/ det är sånt som händer...

Ska laga mat nu innan vi far ut och tränar igen klockan 15,00. Och nu står Emma och Ida för maten! Men vi från skidlinjen är ju vassa på att laga mat! Och det är också sant :)

For ut på det andra passet för idag och det gick riktigt bra. Det var masstart och jag sprang med Beimer Albin och en andra vassa löpare :)

Bilder och mer imfo kommer inom snart!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0