Dubbel vinst!

idag har det varit två tävlingar på Högbos fina spårsytem.

Första tävlingen medel masstart
Gick bra i starten plockade många placeringar, som Sture hade sagt åt mig. Höll på att krascha med Markus, men vi lyckades lösa det utan att ramla.

Första varvet gick väldigt fort och trodde inte riktigt att jag skulle orka hela vägen. Tempot sänktes och blev ett bättre tempo, fast man tryckte på ändå! Var 2:a vid första varvningen, sen 1:a och 1:a i mål : ) Var bara Torgny som var före mig första varvet, fast då hade ju han hoppat över näst sista på det första varvet...

Snabbt hem och ladda upp med lite yougurt och flingor. Kändes som att maten la sig dåligt till en början, men blev bättre ju längre tid det gick.

Andra tävlingen var sprint med omvänd startordning från masstarten. Fick då starta sist, hade 30 sek upp till Daniel. Ville/ orkade inte mata ikapp i början, hade varit en stor chansning. Men höll ihop loppet bra, hade bra skidor som gled riktigt bra : ) Fast måste valla om inför morgondagens tävling.

Ska ta det lugnt nu och sen äta middag, väldigt skönt nät vi har ledare som lagar mat och fixar saker åt oss : ) Ett stort tack till dem!

Lite bilder!






Kommentarer
Postat av: elin

grattis ulrik =)

2010-12-18 @ 16:26:40
URL: http://elinbrannmaaark.blogg.se/
Postat av: Rodhen Martin

Härligt kört Ulrik!

2010-12-18 @ 16:59:17
Postat av: Niklas

Bra kört!

2010-12-20 @ 21:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0