Boden heden

Har varit och cyklat på ett nedlagt flygfält i Boden. Planen var att vi skulle tränings tävla, och köra 15 varv på "heden basen". 
 
Varje varv var ca 4.3 - 4.5 km. Så det skulle bli ungefär 7 mils cykling. 
 
 
Vi var 9 st som ville cykla lite extra nu på hösten. Detta var dock bara ca 3 timmar efter backtestet... 
 
 
Slagskämpen ! 
 
 
Vi körde ett uppvärmnings / alla fick lära sig banan varv. Sen drog det igång, och det bombades från start. Tror vi hade ett snitt på 43 km/h första 30 minuterna. Så fick slita nånting för att ha något tryck i benen. 
 
Tappade även klungan på spurten på 5:e varvet.. Trodde dock att jag skulle kunna ta ikapp, om det hade chillat lite efter spurten. Så låg som närmast 45-50 meter bakom men kom aldrig ikapp, då Per hade dragit upp ett rejält högre tempo.
 
 
valde att kliva av efter 60 minuters cykling. Benen hade inte så mycket kvar att ge, sammtidigt som jag började få lite känningar i knät. Så fick ett bra puls/ syra drivande pass. Så får fortsätta träna ner kroppen ännu lite till, och hoppas på en rejäl superkompesation vid Medel SM. 
 
 
Var Peter Lundbäck som var först över mållinjen efter 15 cyklade varv. (eller han hade cyklat 14, då han hade stannat efter 5.e för att pumpa däcken) För det var fullt tillåtet att ta hur många vilovarv man ville, allt för att kunna vara med och bomba och hålla uppe farten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0