Projektarbete

Synd att man har varit så upptagen med projektarbetet att man inte har tid att skriva på denna sida.. Skönt att det snart är över, för på onsdag ska allt vara inne. jag har redigerat ca 4 minuter just nu, planen är väll att göra 4-5 minuter till.

Filmningen på Kanis igår gick ganska bra, slaskigt nå ****** La både ner några krasher och fins flips på film. Allt hets om en dubbel blev det ingenting av! Hade dock blivit en rejäll banger till filmen.

Sitter och väntar på att gårdagens material ska lyckas laddas in på iMovie. Så får lite tid över att fundera på meningen med livet.

Igår slutade det med att for ut och cyklade. Första passet i Nybyn tröjan, bara inse att man snart är medlem där. Jag och Alm ska bara ta och betala in medlems avgiften sen är det klart. Körde ut mot högheden och vägen som går till Lill pite. Den är inte optimal att cykla på, men det skulle ha goda möjligheter att bli en bra cykel och rullskids väg.

Sitter och kollar ut genom fönstret och det verkar vara ett "roligt" väder att springa 3000 meter i kl 15:30! Har inget riktigt mål just nu, har inte det intrevall träning som behövs för att kunna springa ner mot 3:00 per km. Under 9.30 hoppas jag på idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0