Sunday

Gårdagens träning blev ju självklart av. 
 
Först paddlade jag med syster ca 7.5 km. Märks att man använder "fel" muskelgrupper, eller dom man är för lat att använda i vanliga fall. 
 
Sen bar det av ut till Örarna för myrfotboll aka rugby. Så vi blev ca 24 personer som kom och deltog. Har fått anklagelser om att man som orienterare inte hittade till myren... Dock svårt utan karta samt att man aldrig hade varit där tidigare. 
 
Kördes 4 matcher 10 minuter styck. Första matchen öppnade ju alla stenhårt och när alla flåsade och pustade så hade det bara gått 2.5 minut... Sen sänktes tempot lite, men man fick verkligen kämpa för att försvara samt ta sig någon stans på myren.
 
Mitt lag vann första, följt av 2 förluster, vann i alla fall B-finalen (viktigt). 
 
In i bilarna och ut till vattnet för att tvätta av kläderna och bli av med den myr man lyckats fått med sig. Blev tacklad och nerbrottad så hade fått huvudet upp och ner i myren och myrvatten i näsan... 
 
Brutalast var nog när Petra blev armbågad på näsan, klockren träff. Tur så klarade sig hon bra, bara smärta som hon fick stå ut med resten av dagen. 
 
Efter badet så for vi hem till Lovisa för badtunna och bastu bad. Skönt att få värma upp kroppen efter att ha badat i myren väldigt länge.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0