22 Oktober

Dagen började med att det var SNÖ ute!! Vilken skön känsla, någon sa att det var som julmorgonen. Så tävlingen blev inställd, vilket öppnade för något annat pass.

Så jag, Markus, Julius och Martin bestämde oss för att ta en cykel tur istället. Skönt att cykla med lite fler folk än sig själv.. Körde ungefär samma runda som igår, men den är fortfarande rolig eftersom det är så mycket olika stigar finns alltid nya saker att upptäcka.

Martin blev jagad av en "björn" men kom undan, fast fick sin jacka sönderriven.. Passet bjöd på mycket snö och vissa lite mer tungtrampade stigar. Fast det var ju A1 så det gjorde inte så mycket.

Blev stabila 1,55, med lite kalla fötter och händer. Är kanske dags att skaffa skoöverdrag om det ska bli mer cykling.

Under vissa delar av passet så vräkte snön ner och man såg inte mycket när det gick fort.

Efter att man hade ätit sig mätt så blev det ett gympass med pingis och cykling som uppvärmning. Sen körde jag bänk, chins brutalbänk och en massa bålövningar. Ska inte skryta, men tog ett nytt PB i bänk 67,5. Då bänkar man äntligen mer än vad man själv väger.

Dock känns kroppen som den vill packa ihop och hitta på något roligare. Hälsenan, knät, Handleden och armarna rent allmänt. Fast armarna är nog bara träningsvärk.


Skido SUGEN!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0