Paintball

God dag på er igen!

Lov f*ckar alltid upp uppdateringarna här. Får göra ett tappert försök att komma tillbaka lite innan det bär av på ett "långt" sommarlov. Visst kommer det bli inlägg på sommaren, men mest bilder och filmer känns det som nu!

Lovet i korthet: Har kört träningar med Gunnar och grabbarna, var ute och sprang 30 minuter, jobbat med racer cykeln, den är snart körbar, saknas bara däck nu. köpt mtb skor, gäller bara och skaffa klossar som passar till de pedaler jag ska skaffa.

Sen är det som vanligt, härjat på forum, kollat filmer, rastat hunden mm

Kom då tillbaka till byn igårkväll. Tänkte plugga matte för reperationen idag, blev inte av. la mig lite tidigare istället, för att göra det på morgonen. Men det gick bra, klarade av det lungt. Körde manövertestet, klarade också det! Känns som att min bilkörning har blivit mycket säkrare på sista tiden. Man har inte lika osäker på vad som gäller.

Paintball ;)
Vi spelade paintball på friluftsdagen, sjukt kul. Men det sved och få kulorna på sig, dock sånt man fick räkna med. Vårat lag kom 2:a, efter det andra laget från skidlinjen. Så vi förlorade mot "rätt" lag.

Sen körde vi en köttarunda för att skjuta slut på skotten. Kan nog räkna till att jag blev träffad 20-25 gånger. Blev ett par märken, sånt man får leva med!

For ut med Boman på ett stavgångs intervallpass. Gick bra i början, men solen gjorde det väldigt jobbigt. Man ska inte klaga på att det är för varmt efter en lång och kall sommar.. Blev 20 minuter A3!!

Solen stekte riktigt bra idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0