BAMM

Först hade jag inte tänkt och springa. men nere på NM (som slutade med en 1:a, 2:a och 3:e plats) Frågade Larsson mig om jag ville springa. Hem packa och köpa det som behövdes enligt reglerna på bamm.nu .

Blev en ny jakca och en massa energikakor mm. Åkte dit med Maria och Ulrika (som skulle springa bamm 50). Tyvärr fick inte vi springa 50 klassen, vi var för unga...

Visste inte vad för typ av motstånd vi skulle få. Gjorde allt som vanligt, förutom att det inte var en vanlig tävling. Först till bussen, först vid starten och sen först på alla ställen (1:a, 2:a, nattlägret mm) Var ett lag som öppnade ganska hårt, fast efter 2-3 minuter så sänkte de farten. Det var då jag och Larsson bara fortsatte och fick en lucka som höll hela vägen och växte!

Nattlägret var skönt, vi åt mat och kolla på alla lag som kom imål. Kändes skönt att vi hade så "kort" att springa.

Till dag 2 hade dimman dragit in över bergen. Så vi fick lite helt på kompassen. Sprang över tonvis med sten, stora snöfält. En väldigt udda upplevelse, men vi körde på. hade tragit ut ledningen till 45 minuter när vi bommar bort 30 minuer på en ganska enkel kontroll.

Men på en 50 000 dels karta finns inte alla saker med... Märkte vi 1,2,3,4,5.. osv gånger !!

Men korsa mållinjen var en skön lättnad, att allt slit hade varit värt det. Njöt av godiset och frukten man fick vid målgång :D Sen bastu och dusch gjorde att man var väldigt nöjd med dagen och helgen !

Taggar för BAMM 50 nästa år med Larsson ! :D


Start Dag 1


Målgång dag 2

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis på födelsedagen Ulrik!

2011-08-22 @ 15:09:35
Postat av: Arvid

UPPDATERA!

2011-08-26 @ 16:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0