Cykel!

Svar: jo helt klart Gunnar, men om man blandar lite då? ungefär hälften kartor och hälften nr lappar :D Hade varit nice ^^

Efter att ha gjort klart ett oförberätt engelska prov så blev det 1,5 h CAD. Det var inte så tungt... Sen halv 7 så hade vi ett till prov, gick ganska bra tycker jag.

Hängde runt ett tag frågade lite folk om de skulle med och cykla? ne ingen var sugen, jaha det är väll bara fara ut då. Idag har jag varit överallt där man egentligen inte ska vara :p fast måste ju prova på för att se var det finns möjligheter att cykla på senare i sommar/ hösten ;) Hade inte kollat på kloackan förän efter 1,10, aha gick tiden så fort. började man röra sig hemåt, blev någon sväng till. Fast avslutade med att cykla på Åsen sen förbi järnvägsstationen ;) blev en slut tid på 2h.

Får se vad det blir för träning imorn, ska ju springa orientering. Hoppas att hälsenan sitter där den ska, fast ska inte springa så långt :)


Fin natur i Norrbotten!


Kommentarer
Postat av: gbn

ja, kan bli fint.. dra in någon spik i väggen och hänga ett par legendariska dojjor på väggen hade inte varit helt fel heller, medaljer, skidor osv kan man prova.. måste försöka få upp en sådan temavägg här också.. : D

2010-05-25 @ 22:28:32
Postat av: LO

Kul med stenar.

Kan bli något att sikta på i framtiden.

Cykla med en brandgul cykel nää, vet du vad....

2010-05-25 @ 23:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0