Skön dag!

Idag har det varit en sån där Perfekt tränings dag ! Minus 8 grader... Har varit ute och åkt lite skate, både smalspår och bredspår!

Och tävlingarna i Mora är klara nu, och de norrbotninska resultaten var ganska medel bra! Simon fortsatte som han har gjort de flesta tävlingarna, ett ganska bra lopp, men håller inte ihop det helt (Kanske inte stämmer helt, men det är så han har gjort i Vemdalen och Östersund) Medan Joar och Markus också gör som de brukar, Men Markus var inte helt nöjd med dagens reultat... Men nu är det klart Jag, Joar, Emma, Erik (Mailmberg)och ett antal till ska till Rumänien :D:D:D Happyface. Men då är det bara träna hårt och bra som gäller!

Ska göra en Total satsning på det nu, åka en hel del A2-3 med karta, samt spela CF (ett orienterings spel) Så det blir och köra på folkanspåret, eller ute på ängarna, beror på vad sture kan göra.. (Nu när skotern är trasig(om han inte har fixat den) Annars blir det nog på de befintliga spåren)

Dagen har bjudit på A2 skate, uppe på ormberget, riktigt kul, körde lite skoter spår.. Men nu har det gjort lite nya spår på Ormberget :D Riktigt roliga spår, hoppas att de får till dem bra :) Men det förstör fortfarande på Kronan, men hoppas att de får ha kvar spåret som ligger utanför där det ska bygga hus, Men vad leder inte det till En massa folk som ska ut och rasta HUNDARNA i spåren?! Lovar att jag inte tvekar och köra på dem! Ska *** inte vara någon satans promenadstig! Men spåret som det har nu är riktigt krävande, inte alls så lätt som man tror. Fast passar bättre till Skate, men funkar ooch köra klassikst där också :)

(Blev inte helt som jag hade tänkt, fick skriva om hela inlägget :o)


Happyface


Kommentarer
Postat av: Coach Norén

Grattis till UEM. Skotern hel!! Kräksnö på onsdag? Avvaktar väderprognosen i morgon innan vi fastställer veckans plan.

2010-01-25 @ 00:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0