Måndag 30-08-2010

Idag har man haft 4 lektioner. Lite jobbigt, fast man har ju inte kommit in i jobb tänket helt 100 än : )

Orienterings bilden, fick jag en kommentar om: Och jag fick länken av min bror som hade hittat den på en av hans kompisars blogg : )

Blir nog ingen träning idag, fast är ju SM till helgen. Hoppas verkligen att jag får allt att stämma då ^^

Dunkar lite låtar från N1 ; D

Ski Or Die 3D


Fler sånna här filmer ; )


Orienterings mode!


Fredag 27-8-2010

Då var det fredag igen : ) Lika roligt att få lite ledigt från skolan. Har haft A3 träning idag, även fast jag sa att jag inte skulle ha det, så blev det så ändå... jaja, idag stod det klassiskt på schemat. På med swenor skidorna och sen bar det av. Uppvärmningen kändes riktigt bra. Fast det gör den ju alltid : p vi skulle köra 4-6 st stakintervaller. För mig blev det bara 4... Hade inte så mycket att ge, fast med tanke på hur mycket rullskidor jag kört under sommaren så är det ett ganska bra besked att orka köra intervaller. Men jag lalade ju på 2:or förra året, Så det kommer bli skönt när man åker skidor i vinter ; )

Har haft hela 3 lektioner idag, så det blev en hel del plugg. Sen så åkte man hem med Aspen, blev diskutioner om det ena och det andra. Väl hemma så har man pratat med folket, vad dom har haft för sig mm : )

Så nu blir det middag och sen sitta lite vid den stationära dator.

Spotify Premium 1 månad ; )

Sk8tarN!

Då har man varit i Lillträsk och filmat lite olika skate växlar, ska gå igenom dem snart. Under någon genomgång, hoppas att tekniken har gått framåt, och inte åt andra hållet. Det blev ett ganska jobbigt pass för mig. De träningar jag har kört med mina Elpex 3.or är max 5 st. Och det är inte mycket.... Fast ju mer jag åker ju lättare kommer de kännas på A1 passen : )

idag har skolan varit ganska jobbig faktiskt, en massa lektioner. Som tur är inte schemat 100% klart än. Fast om det bli schemat som vi har nu. så kommer jag ha ca 3-4 lektioner per dag. fredag har jag "bara" två st. Kommer bli lättare när man får upp ett bra arbets tempo, då allt sker på automatiskt. Kan erkänna att det är ett tag tills det kommer vara så : )

Grabben är i Byn nu, kul att träffa han. Man kan ju alltid läsa hans blogg/ worldpress så att man kan kolla upp vad han har haft för sig : ) Får se vad som händer nu innan man ska gå och sova. Fast funderar över att plugga lite så man har startat upp med hem studierna!

Imorn blir det A3 klassiskt och filmning. tror att det kommer bli ganska tungt. Är redan ganska less i armarna. Funderar faktiskt på att hoppa rullisarna och fara ut och jogga istället. Tror nog på det senare, ska höra lite med sture vad han tycker. Men med tanke på hur mycket jag har tränat under min "skade" period, så ska jag nog inte börja köra så enormt mycket mer, bara för kroppen verkar hålla... Så ska nog ta mitt förnuft till fånga och ta en lättare löprunda. Ska försöka utforska skogarna runt älvsbyn lite mer : )

Jump, jump, jump, jump...

Dag 3

Igår blev det ett riktigt fint OL pass, med fokus på fart och överfart : ) Det gick väll ganska bra, bommade lite, fast i det stora hela så funka allt bra : ) Benen kändes ganska bra, kände fötterna lite annars ingening alls.

Pajen kom till byn igår, kul att se han och kolla på hans BAMM 70 kartor. Såg sjukt jobbigt ut, han var ute i 23 TIMMAR!! fatta hur lång tid det är... fast hans första timme här i Byn så lyckades han också köra punktering på sin bil : / inte särskilt nice!

Blev en hel del glida runt och kollla på det ena och det andra :)

Ska installera lite nya program på datorn, får se vad man kan hitta på med de programen..

Can we pretend...

...

Idag så har det inet hänt så mycket, vaknade tidigt och tog en dusch innan jag åt fort som ***, för jag trodde att jag började 8;10. Men så var det ju inte, man hade ju sovmorgon ; )

Idag har vi orienterare, ol träning med syfte på hög fart och riktnings förändringar. Vi ska springa på en ny karta. så det kommer bli intressant och se hur den är att springa på. Tror att det kommer bli bra, för de har användt laser kurvor. Vilket gör att alla kurvor är exakta ner till 0,3- 0,4 dm : )

Vi kommer ha en hel del lektioner med några 3:or och 4:or från skidlinjen. Är inge fel på det, det blir snarare roligare : )

Hometown!


First day!

Då var första skoldagen avklarad. Det gick ju bra, hade hela 3 lektioner första dagen : p Kommer bli mycket jobbigare. Fast man kan ju inte bara glida runt hela livet, dags att växa upp ^^ Eller vill inte ; )

Vi kommer ha en massa lektioner tillsammans med natur, kan bli intressant. Fast vi är ju 18 st total : p inte så många personer.

Vi har fått nya tränings jackor och en mössa i samma gula fina färg. Nu kommer vi ju  synas i alla fall ; )

Kid Cudi – Erase Me - Main

Back i Ä-byn ; )

Då har man flyttat tillbaka i Svalan, fast inte i svalan 3 utan svalan 2 : / Monica lovade ju mig att få bo där. Fast tydligen hade coach Sture varit i farten och sagt att jag skulle på i 2:an....

BAIK vann sin andra raka DM stafett seger idag : ) samma dag som min fördelsedag. Det var på exakt samma sätt som förra året. Då vi också vann på min födelsedag : p

mina "nya" rums kamrater är Jonas Larsson och Filip Salèn. Båda är nollor, så det ska inte få så mycket yta att röra sig på före nollningen!

Sitter och kollar på "no country for old men" eller vad den heter exakt : ) Ganska bra film, lite långsökt...


Step Back To Reality!

Snart e det över!

Då börjar sommarlovet närma sig sitt slut. kört sönder cykeln, fyller snart år ( på 2 h), fått ännu ett stependium, börjat packa inför Älvsbyn. Men det kommer bli riktigt skönt att få träffa alla sköna "gubbar" på folkan. Längtar redan, fast hoppas att jag kan åka rullisar utan att hälsena fästet till hälen håller : )

Var DM lång idag, blev ett medelmåttigt lopp. Var inte helt 100 med kartan, fast det är Norrbotten så vi har inte så sjukt hög standard på kartorna. Fast vann med 3,30, så det gick ju inte så dåligt. Skulle uppskatta boomtiden till ca 4-5 minuter. Så hoppas det blir bättre imorgon, då det blir stafett DM. Där vi ska försvara vårat guld från ifjol : )

Jobbat klart ^^

Då har man jobbat det man ska för detta sommarlov : ) Fast har lite stöjobb som måste fixas!

Idag gjorde jag inte mkt på jobbet, klippte lite med en åkergräsklippare satte ihop två trimmrar :) sen så fick vi sluta 3 h tidigare, eftersom vi inte hade något att göra ; D

Börjar skolan på Måndag den 23:e, far till Älvsbyn den 22:a. Nu under helgen ska man springa Lång DM och stafett DM, kommer bli nice. Har ju 100% Guld på alla DM tävlingar som gått iår : )

ChIlLaR!

Chase that feeling!


Det var ju också en möjlighet!

Då har man jobbat måndag och idag. Tungt att kliva upp klockan 06,00, inte så nice! Fast vill man tjäna cash så är det bara lida pin : )

Norrlands mästerskapen gick med ganska bra. 1:a, 2:a och 4:a. Inte för att det var så många med, fast motstånden var det inget fel på. Sprinten gick nästan helfritt, ett litet dåligt vägval. Annars så sjukt stabilt. Medeln inte lika nice, bommade 50 sec och då gjorde man ännu ett nybörjar misstag, istället för att ta det lugnt så rusade man ut från kontrollen och tyckte att man hade riktning, fast inte...

Lången kändes som ett lopp med mycket bra orientering. Både på lång sträckorna samt det kortare. fast la en 3-4 min, annars helt perfekt : )

Idag skulle man först  jobba sen träna med Markus. Det första gick bra, fast träningen var slitig och jobbig, första skate rullskid passet på 4-5 veckor : / så det givk inte så bra. Fast det var ju discgolfen som gick totalt åt helvete. hade ingen koncentration kvar. 2 st +4 på 6 hål var inte nice. Inget stämde!!!

jaja bara tagga om!

Norrlands Mästerskap

Då var det pakning på G inför NM, kommer bli så sjukt nice. Blir åremiär för mina nya asics gel nova trail 4 ; )

Den "efterlängtade" longboarden har kommit nu ; ) blir att köra med den under sommar som är kvar nu.

Annars har inte så mkt hänt. Min höger hälsena är fortfarande inte helt 100. Och den verkar ta lång tid på sig också : / fast ska inte stressa den, för så kommer det bara gå ännu mer åt *******!


Men vi får höras, ska packa klart och så hör jag av mig sen!

Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)


Jag e inte seg...

I Söndags var ultra lång DM, vu hade bara 13,1 km orientering : ) Det tar man ju alla dagar i veckan fast inte i det tempot jag och Joar höll... För jag hade som 2 tankar inför starten. kötta sönder klassen de 2-3 första kilometerna. Eller chilla så långt det bara gick och göra en lång spurt senare!

Det blev ingen av de, för joar öppnade hårt och kunde ju inte släppa iväg han! Så det blev att lägga sig i klungan där. Vid fjärilen aka boet så hade jag och Joar samma gaffel (Vilket Sture inte gillade) För han ville att favoriterna skulle ha olika, så det skulle bli lite mer spänning i loppet. För jag och joar bommade max 1 min på hela banan. Ett nästan helt fläckfritt lopp : )

Tog hem det efter en lång spurt.


Sen har jag jobbat på pappas jobb hela dagarna nu. Börjar kl 7, måste upp 6 pga att man ska cykla till hans jobb. Så slutar man klockan 4. Så 9 h jobb är inte helt lätt : / Så somnar nästan i soffan om jag inte koncentrerar mig på något...

Ska spela disc ikväll : )

Studsmatta!


DM Medel!

Idag har man varit i den fina terrängen utanför Älvsbyn : ) Ett riktigt fint område, lite otydligt när det är så mkt stenar.. Ska ju inte börja klaga nu!

Dagen började med att sätta sig i bilen efter en stabil frukost. Efter ett bra tag i bilen så var vi framme och skådade den fina tallheds terrängen. Hade inte så stora förhoppningar på dagens lopp, fast det visade sig att jag hade mer tur än skicklighet.
de första kontrollerna gick bra, tyckte jag kom in i kartan bra. Fast jag gled snett utifrån kontrollerna. Särskilt kontroll plockningen var inte så bra idag. Får förbättra tekniken i ringen imorn. Fast la ungefär ca 1,5-2 minuter i skogen idag. Fast jag sprang ifrån allt motstånd med mkt mer, eller inte så mycket. För min tid blev bara 13 sekunder bättre än Joars. Vilket är en liten miss i skogen.
Är Ultralång imorgon, hoppas kroppen pallar 14 km orientering ^^ kan bli en utmaning. Ska ta fdet med ro : )
Låt: Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love

Revolver!


Shoes!

Idag har man varit och fyndat på stan. Då menar jag verkligen fynda. För vad tror ni att jag betalde för 2 par nya fina vita skor? nee svårt att gissa men 49 kr st, Joo ni ser rätt så köpte 2 skor för under 100 lappen ^^ det är nice, shopping som det ska vara ; )

Fast det var ju inte allt som hände idag. Har hängt lite med Pontus och Andreas idag, inte helt fel det : ) Först så chillade jag med pontus på stan där vi träffade Robin (som) föredrar overall brudar istället för bikini brudar : o det gör ju inte jag : p Efter en stund "glidande" så började det att regna, F*** jag har BMX, man blir hur skitig som helst när det stänker skitigt vatten från bakdäcket : / jaja lyckades ta mig till Andreas undan att bli skitig. Där hängde man ett tag. Hans mamma bjöd på god sockerkaka ^^ Sen så kapade vi till Andreas stavgångs stavar, fast han behöver lim nu! Det får han fixa själv, om han inte ber riktigt snällt...

Lite bilder från O-ringen



Liten OL skärm :p


Plockat Hjortron


Vänta vad är detta?!

En skoter : D

Starta?!

Nehe, skit det då...


One step back!

Då var man "äntligen" tillbaka hemma, efter att ha varit på ett blött O-ringen. Fast har varit några dagar i fjällen och bara tagit det lugnt, chillat, bastat, fiskat och tränat lite på fjällen : ) Mycket finare än det blöta Örebro : /

Vad ska man säga om O-ringen? ett stort ****** misslyckade till största del. Fanns några ljusa stunder under mitt tvivelaktika orienterande.... Fast att stämpla fel 2 av 3 dagar är inte så nice! det är snarare raka motsatsen.

Jaja finns inte så mycket man kan göra åt det, kommer nog lägga upp lite bilder från o-ringen och fjällen. Fast ska träna upp mina hälsenor lite mer, för att de är de som har lite ont efter 5 dagars hårt löpnade.

Ska tröst äta glass och jordgubbar nu....



RSS 2.0