2010,5

Då har jag insett att det har gått ännu ett halft år : )

Idag har man tagit tillbaka den sömnen jag "förlorade" under lanet, riktigt skönt. Sen så har jag fixat frambromsen på cykeln, funkar bra nu ;) För när jag tog lös och kollade på den främre skivan så var den vind :/ Sen så drog jag sönder en eker skruv, fast brosan hade en över :p

Ska nog måla delar av huset imorn som inte blev målat förra året, tex vid stuprännan mm. Får se hur bra det blir!

Får se om jag gör OL tränings premiär IGEN imorn, är träning i Arvidsjuar* tror jag att det är :p långt och pka för en träning... Kanske är värt det : )

Ska nog gå och sova snart, eller på ett tag i alla fall!

Random Bild


Lanet är slut ; (

Vars håller denna värld på att ta vägen? Nja inte vet jag...

Efter en natt med dåliga matcher och bra matcher så måste jag säga att lanet är över! Både bra och dåligt, det bra är att jag kommer få sova ikväll :p Det dåliga är att det kommer vara ett bra tag tills nästa lan...

Vad jag och Gunnar hittade på är för det mesta en hemlighet. Fast en sak som vi gjorde var att sitta på Chat Roulette i 2 h :p Inte så kul med 80% Gubbar/ killlar som ********. ( Inga äckliga ord på bloggen!) Fast vi pratade länge med ett antal brudar från USA :) De var riktigt trevliga att ha en konversation med. Fast vi kunde ju inte sitta uppe hela natten och prata med dom :p

Ska städa rummet så det är fint igen, Gunnar den långe killen drog bara här ifrån :o. Han får städa nästa gång vi är hos han :p

Kanske kommer en rolig bild om Gunnar lyckas skicka den. (Den var rolig igår i alla fall)

Dagens låt: Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta


Lan på G!

Idag har man varit ute och kört ett kort jogging/löp runda. Måste säga att det går framåt med stumheten i vaderna. Ska fortfarande köra mina övningar i boken "starka fötter". Var nere på ett 2,58 tempo under en kortare stund, fast det blev bara det rycket :p

Gunnar och kanske Oskar kommér hit och invaderar mig senare idag, blir väll lite bilder från detta lan också. Om vi lyckas hålla oss seriösa... Tror inte det ska vara något problem om vi spelar bra : )

Måste kolla upp vars jag skickade pengarna igår :p

Ha en bra dag!

Galet


Grattis Tina!

Idag fyller min kusin år :) så jag har varit hemma hos henne och ätit lite tårta, inte så tråkigt det!

Annars har jag väll inte gjort så mycket idag, chillat för det mesta och inte tränat något :p Ska nog ut och glida lite rullskidor imorn, eller jogga en kort runda... Får se hur jag känner mig.

Gunnar och kanske Anton kommer hit imorn, då blr det ett till lan party hemma hos mig. Det gick ju inte så bra senaste gången vi körde :/ får bli ändring på det : )

Ska nog gå och sova tidigt idag, om det går :p tror det kan bli svårt när man är van att lägga sig relatift sent!

Bakade en Jurdgubbstårta igår :D riktigt god ^^

?


Skill


Långt kvar till formtoppen!

Då var man tillbaka på nätet igen för att dela med mig med det som har hänt. :) Jag har insett att jag har väldigt långt kvar till formtoppen, vilket är ett problem då tiden tickar på.... Ska försöka hinna klart till O-ringen och SM tävlingarna : )
Har inte gjort så mycket den senaste tiden, varit och chillat i skogen mm. Inte så värst roligt, fast nånting måste man ju göra. Midsommar e nice, fint väder och god mat kan det bi mycket bättre. Joo visst skulle man kunna göra lite roligare saker fast jag är nöjd :) Får se när longboarden kommer, ska skicka pengarna till en snubbe i Dorotea* eller vad stället hette :p jaja kommer när den kommer!
Dagens Kent – Skisser för sommaren

Städa huset...

Idag har man nästan bara jobbat med att fixa, städa och göra det snyggt :p har tvättat alla fönster i huset med min broders hjälp, det tog sin lilla tid. Fast skönt att det är klart nu.

Tror att jag har bestämt mig nu att jag ska köpa longboard. Då blir det och glida runt med den lite här och där ; ) Fast ska inte köra för mkt med tanke på foten :/

Har också vallat skidor idag :o jodå det är helt sant , hade kvar några skidor :p


Video granskning under målgången på Elitserien!

Dagens låt: Kent – Gamla Ullevi


Grattis Joar

Idag har jag och Gunnar varit i Måttsund och sattit ut kontroller. Gick bra lite missöden här och där, fast allt kom ut och in efter träningen :)

Joar blev en "lite" större kille idag/ imorn, då han fyllde 17 år :D Ett stort grattis till han!

Fast får skriva lite mer om det imorn, för nu är det sängen som väntar :D

Dagens låt By Viktor Von Heijne (Reserverat för felstavning)
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars

Danny Macaskill


Gilla :D


ha ha ha

Idag blev det en skratt fest på ormberget. För humor nivån var nere på 0 så allt var kul. Bröjade spela bra, men efter +4 på ett par 3 hål så var jag körd :p sen så drog jag med mig de andra... Slutade på +15! Inte så bra...

Sen så har jag gjort troligen de bästa banorna någonsin på måttsund, ni som orienterar måste verkligen dit :D

Dagens låt by DJ Andreas
Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit


Luletrippeln!

Har lite bilder som aldrig har kommit ut!

Träning

Då har man varit uppe halva natten för att följa Bernäsets orienterings lag i Jukola med ca 1500 lag ( med 7 löpare i varje lag ) Blev ganska dramatiskt, för lag 2 låg före lag 1 fram till sträcka 5. Då de "bättre" löparna sprang lite snabbare än de i lag 2... Får se till att vara skadefri nästa år : )

Andreas ringde och tyckte att vi skulle ut och åka rullskidor, först var jag lite negativ till de. De hade ju regnat och var inget roligt väder ute :/ fast efter lite gnällande från Andreas sida så for vi ut och åkte. Blev en ganska kort sväng, fast allt är ju relativt :p
Blir kanske att spela en runda discgolf i eftermiddag, beror på hur mkt det har torkat upp :D Annars blir det väll och hänga med någon!
Dagens låt!
Brad Sucks – Making Me Nervous
"One step at the time"


Måste ses

Pingu goes backcountry skiing :D

Smith Optics

Galet skön video!

 


HDR : )

Man kan inte ha särskilt roligt idag om man bor i Luleå....
Fast blev sjukt sugen på att bada och flippa lite med Pontus och grabbarna ^^
Här var vi förra året och hoppade : )

inte roligt

Idag vaknade man och tittade ut, tråk väder... Så får se vad man hittar på idag, skulle med pappa och slänga en del saker på skroten!

Igår kom jag hem från lägret i Piteå, var ganska less på att springa ut och ta in kontroller. Fast det är ju mitt sommarjobb så ska nog inte klaga så mkt... : ) Efter vi hade anlänt hit till Luleå och snövägen så blev det direkt att packa upp alla kläder som jag haft på träningarna.
Sen ut i landet och fixa till med brädorna som sitter runt om, ett riktigt chill jobb. For ner på stan och hängde med Pontus, Robin och Anton ett tag. Innan vi senare for hem till mig och hoppade lite studsmatta :D kul det...
Efter det blev det att hänga på Freeride och Existenz =) hände inte så mycket där. Sen så for grabbarna hem och jag blev ensam kvar :p Kommer ju flera sköna sommar dagar. Eller?! Jag hoppas det : )
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Ska försöka ge er en "ny" låt varje dag ; )

Trailer


Bestefa Og Jeg!


Vattenkrig ;p

Efter den fjärde träning så brakade **** lös, alla började blöta ner just MIG, varför mig? :P jaja alla fick sig ett gott skratt. Medans jag fick en kall dusch!

Ska inte klaga på det, för kommer ge igen när de minst anar det :p Inte så mkt bara lite.

Tråkigt att lägret är slut imorn. Kanske är bäst så, alla är ganska trötta och slutkörda. nja inte riktigt kanske, alla "småbarn" har ju energi som sldrig tar slut... Vilket kan vara ett problem, För man kan inte sätta dem på ett 3 h pass. Därför att det skulle bli så stora skillander mellan de som är bra, och de som är mindre bra..

Så ska vara en stafett imorn, och jag ska sätta ut alla kontroller :p Komer bli nice, eller så hoppas jag bara det!

Bob – Nothin' On You [feat. Bruno Mars]

Trött..

Lägret rullar på som det ska, och alla verkar bli allt mer slitna. Fast det ät ju bara ett tecken på att de tränar bra : )

Foten håller bra på stigar och i fin tallhed, har längtat efter att få börja springa igen... Fast ska nog ändå ta kontakt med någon sjukgymnast så man får hjälp att få reda på vad jag ska göra så det försvinner helt!

Min madrass var lika mjuk idag som igår : / inte särskilt stabilt, skulle säga att det är ett skämt... Säker någon jävel som tömmer den på luft : p

Man har sovit ca 6-7 h de senaste 4 dagarna, vilke är på tok för lite... Men ska nog sova fram tills lunchen :) får man lite mer sömn!

Seether – Walk Away From The Sun


Softis : )

Då är det dag 2 på detta awsome läger : p

Igår så chillade min grupp ganska hårt, medans Gunnar, Fredrik och Ivar mm var ute till klockan 00,00 på kvällen och satte ut kontroller! Lame...

Kunde inte sova så mycket då, och varför är det just min madrass som tappar luft :o less på det... ja ja, ska inte klaga, får ju betalt för det : )

Har varit ute med en massa kontroller idag, och sprungit 40 min, ni hörde rätt, sprungit/ joggat i 40 min totalt just nu :D Hur skönt var inte det, fast kan ju inte springa på. Och om jag tror att det går bra nu och börjar springa mycket så kommer det gå åt ********!

Fast det är ett bratecken att jag kan jogga. Efter det for jag ut på rullskidorna och rullade i 30 min. Riktigt chill pass. Nästan som F-jogg fast på rullisar ( :


Sweet trailer


OL Läger

Då är man fortfarande skadad. Och så ska man sommarjobba också. Blir att vara ledare åt en massa barn som ska ut i skogen :) Ett riktigt chill jobb...

Ringde Hermelinen idag, de hade inga lediga platser förän den 8:e JULI : o kan ju inte vänta så länge. Fast det tyckte att jag skulle ringa en sjukgymnast på Helex ^^ är nog inte en så dum ide, snarare en riktigt bra en :p

Här på lägret ska jag bo i ett rum med Gunnar Holmgren (Lång) och Fredrik Ögren (Kort) (Så att ni kan skilja dem åt :p) hur som helst så kommer de bli nice, sjukt nice när vi har internet :D

Tiësto – Feel It In My Bones


Cato ; )


Discgolf!

Man har varit och spelat två hela 18 håls rundor en idag och en igår. Gick riktigt bra, spelade ju på nya PB på båda banorna ;)

Lite gamla bilder!


Uppvärmning!


Inspel!


Scteek!


Träff : )


Varför?!

Då har man provat träna idag... Gick väll ändå ganska bra, med tanke på att man knappt kunnat träna.

Provade lite skate mot alla mina förväntningar att det skulle göra fruktansvärt ont i varje skär med rullskidan. Så var det inte så farligt. Tror jag kände av foten lite  var 3:e skär. Så nog funkar det, fast ska inte köra för mycket nu bara för att jag "kan"!

Ska ringa Hermelinen imorn, och förhoppningsvis få en tid nästa vecka efter NOF lägret. (Norrbottens Orienterings Förbund)


Känner mig som en liten kyckling som inte kan göra någonting!


Hmm!

Då börjar man bli "lite" less på foten, ska nog söka tid hos Hermelinen och kolla vad det är... Hoppas det funkar bättre!

Sommarlovet flyter på bra, inga stora händelser. Luletrippeln är avslutad, har tagit en massa bilder där ^^ chill med systemkamera : )

Har spelat en ny discgolfs runda, foten klarar av det ganska bra. inte helt 100 med det heller. Fast gick på nytt PB, +-0 :D Slog Andreas med 5 kast :p (han blir bättre :/)

Ska kolla vilka som är Online på Steam om det blir något där innan man går och sover  =)

Luletrippeln!

Första dagarna på sommarlovet ; ) Niiiccceee! Fast är inte så nice när man är skadad. hmm måste göra något åt det...

Har varit Luletrippeln fredag och lördag, har varit bra tävlingar med både bättre och sämre resultat. Fast alla är nog nöjda med att vi har lyckats med två bra tävlingar här uppe. Det gör att vi kan få större tävlingar framöver också :)

Har varit fotograf under båda tävlingarna, kommer väll upp på hemsidan senare http://www.luletrippeln.se/ (fast den verkade var nere just nu :/ )

Livet flyter på, har plockat undan allt som har varit framme sen jag har "flyttat" tillbaka in i mitt "riktiga" rum :P

Får se om jag orkar lägga in några bilder, har varit dåligt med det...


Sommarlov :D

Okej då har man slutat skolan igen :p Skönt att äntligen få vara ledig helt från alla kurser och skola.

Fast nu under sommaren så kommer träningen vara viktig, men inte för mycket. För min kropp klarar inte av så mycket träning just nu.... Bara gilla läget och försöka se framåt :)

Igår blev det lite hetsigt. för kom hem från Selholmen klockan 2 eller 3 och kunde inte somna direkt :/ så på med ett avsnitt av SP ;) Tänkte inte så mycket mer på det. Vaknade klockan 11,30 :o shit min buss går 13,35 och jag ska packa städa ur, hinna ner till bussen...

Så fick hetsa ganska mycket. Och ingen frukost eller Lunch blev det, drack lite vatten och åt 2 bananer när jag kom hem :p

Hemma så väntade en hel hög med stora väskor som skulle ner i olika lådor runt om i rummet. Det mesta är nere nu. Fast en del återstår. Fixade cykeln igår också, inget glapp någonstans. Båda däcken glappar inte, Inte framgaffeln heller ^^ Ska bara fixa lite smått med de bakre växlarna.

Idag är det Elitserien i Luleå, kommer bli kul (för de som får springa :) ) Fast inte för mig, ska inte hänga läpp för det utan vara social där borta och fotta med pappas nya kamera :)


PoolParty


Utspark.

Då var det visst Onsdag. För dagarna börjar flyta ihop allt mer och mer! Får se hur bra koll man har på dagarna en bit in på sommarlovet :)

Foten känns som ett hoplöst problem, verkar inte bli bättre. Och Elitserien på hemmaplan måste nog hoppas... Få försöka bli hel och kunna springa de mindre tävlingarna här uppe så jag vet kroppen håller till O-ringen och SM tävlingarna... Men det är ett annat "problem"

Idag är det utspark av året 3:or, det innebär lite olika saker som de ska göra. Såpabrottning, äta lite olika saker mm :D kommer nog bli kul at se på.

Var i Muskus igår, riktigt udda ställe kan ja lova. Fast riktigt nära till vattnet :D

Ska nog börja diska och flytta om möbler och sånt så det är fixat till imorn : )

Säg vad som händer?

Då är man verkligen inne på slutspurten, efter en seg men riktigt rolig kväll med alla på skidlinjen så vakande man klockan 11 idag ^^ Det var riktigt skönt... Chillade runt lite innan vi for ner ióch år Frukost/ Lunch på skolan, ver inte så gott :/

Efter det så var det brännbolls turnering, fast jag var bara med när mitt lag var ute och skulle ta lyror :p Gick ju bra för mitt lag vann ju då!

Nyss var jag ute med Zacke och stakade i 1,05 h, gick bra. Skönt att veta att min kropp klarar något.... Hoppas verkligen att alla problem släpper snart så man kan springa utan att ha ont någonstans... Men det blir nog bra, måste bara ge det tid att återhämta sig. :)

Får se vad som händer de dagarna som kommer. :)

Under sommaren så kommer bloggen inte vara lika aktiv som nu, eller tidigare! Men det kommer väll skrivas i stora drag vad jag gör under sommaren. Så det kan bli glest med inlägg vissa veckor... Bara så ni vet det :D

Pool Party :D

Då har man varit på måndags fika, mycket gott det ; ) sen blev det att hoppa ner i poolen som står utanför ugglan ^^ Det var riktigt nice. Vi var som mest 19 personer i samtidigt :p

Temperaturen låg stabilt på 39-41 grader, då hade vi både varmt och kallt vatten i slangen som vi fyllde på med!

Blev "bara" 3,5 timme i poolen, hoppas kroppen mår bra av det, för nu ska jag äta glass och kolla på film sen sova :D

Slutet är nära :)

Då har man kört bil hit till Älvsbyn :) Joo ni hörde rätt, fast jag egentligen inte får :p Fick kärringstop en gång, fast det var när det kom en massa bilar på en gång... Nån gång måste ju vara första och sista gången!

Åkte hit med mamma och började packa ur mitt rum, kan säga att det känns riktigt tomt utan alla saker. har lite bilder på väggen och ytterst lite kläder kvar...

Sjukt soft att man slutar nu på fredag, eller jag slutar kanske på Torsdag då Sune ska sluta gymnasiet på fredag :) Måste ju fira han, att äntligen är klar ^^

idag så kommer det nog inte hände så mkt, kommer väll vara ganska osocial då jag ska ligga på rummet i min säng och tycka synd om mig själv :p Eller det beror ju helt på vad som händer, fast träning ska det INTE bli...

Ska ner och äta Lunch nu och troligen avsluta den sista kursen som vi har på gymnasiet :D soft, soft, soft....

Men vad nu då?!

Okej så är jag hemma igen efter en skön/ jobbig helg...

Åkte ner på fredagen klockan 3. blev att sitta i bilen i 3,5 h :p kollade på Slumdog Millionare ( Bra film, kan rekomendreas) Blev lite hetsigt när vi kom fram till tävlingen, blev att snabbt byta om och fara till start. Värmde upp och väntade på att jag skulle starta. Öppnade lte hårt tyckte jag först, men kom in i ett bras tempo som höll hela loppet. Vann med 1,39 :)

Då trodde jag att min kondition och kropp skulle hålla hela veckan? :/ Nee men inte ska den göra det.... Började halta efter 7:e kontrollen på lördagens långdistans då det var 2/5 av banan kvar! Ja men kul det här var då. Tog mig i mål med skadad vänster fot :( Inte kul var ca 40 sec efter han som vann...

Söndag/idag så hade jag ont när jag vaknade. Ska jag springa eller inte?! på med Linement och lindade foten... Kände av redan till start ett denna långdistans skulle gå åt *******. Men startade och foten gjorde ont hela vägen i  1 h och 14 min. Var "bara" 13 min efter Joar som vann. Så det blev en besvikelse efter fredagens lopp....

Lägger upp mina vägval på Runoway, kan kolla där hur "fort" jag sprang idag...


Alltid något!

Igår:
Var vi en bit utanför storforen. Man kan lätt tro att det bara är tallhed, fast när man kommer till det mest brutala roliga tekniska orienteringen på länge (Om man räknar bort Frankrike) Hittade ganska snabbt flytet på kartan, som är ex antal år.

Var sjukt nöjd att jag kunde hålla ett sånt pass högt tempo och orientera rätt. Vilket känns bra inför VB3 till helgen!

Igår tänkte man ju också gå och sova ganska tidigt, men först blev det lite film. Sen åkte ja ner till shell då Zacke skulle köpa bullar : ) Efter det for vi till Älvåkra och kastade lite disc. och var nästan ner på världsrekord fart på 400 meter. (med cykel)

Idag:
Det blir bara en lektion idag sen så åker jag hem :) hoppas att den kursen är snart klar, för då har jag bara 2 lektioner nästa vecka. :D

E lite trött nu så får se hur det går.

Till frukost blev det gröt med sylt och mjölk till det!

Skit väder!

Nybörjare med allt för stort ego!

Så kan man sammanställe gårdagens långpass... Vi öppnade på tok för hårt på den klassiska delen. Jag, Grabben och Aspen hade "lätta" rullskidor, så efter 45-1,00 så satte vi upp ett högt tempo. Fick jag betala för senare. Hoppade upp på cykeln, vi hade ca 2,5 mil att cykla. Inte så tungt om man hade haft  lite fler växlar att gå på :/

Benen var lagom stumma efter det, sen skulle vi på med skate skidorna. sen var ju frågan långa eller korta vägen hem?! klart vi tar den långa :p nee skulle inte gjort det, för Grabben hade mycket kraft kvar. så jag låg i 170 puls hela tiden, och benen var inte med. För hade ju nya 3:or på hjulen. Det gick tungt, syra i varje backe. inga reserver kvar. så blev "tvungen" att stanna efter 30 minuter skate.


Stod stilla där i 5-7 minuter, då tänkte jag - Men jag tar mig väll hemmåt då! just som jag börjar ta på mig sakerna, så ser jag en fokan buss komma. okejdå, det blev buss då...


Jag är efter han i gul tröja till höger.

Långtur!

Har varit lite lat här på senaste tiden...

Men idag ska vi köra ett långpass, först rullskidor klassiskt, sen löpning (cykling för mig) och sist rullskidor skate. Får se hur långt vi kommer på det passet, ska köra med Garmin klockan så att jag ser distansen sen : )

Har blivit klar med ännu en kurs, så nu är det bara CAD kvar och någon svenska och engelska uppe på folkhögskolan! Hur chill är inte det? ; )

Ska fixa växlarna på cykeln innan vi ska åka iväg....


RSS 2.0